פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מארז מפואר שקוף HI-PRO -לוח אם INTEL D946GZISSLכרטיס קול מובנה-אני צריך יותר מזה?,המחשב שלי נועד בעיקר למשחקים לא כבדים, (אני משחק משחקים כמו פיפא מרוצים ,וסרטים ומוזיקה,אינטרנט)כרטיס רשת מובנה 10/100geforce 8500GT 256MG pci-eKINGSTON DDR2/667 2GB 1GBX2 INTEL CORE2DUO E4300 -מעבד-דיסק SATA2 320GB/7200עכשיו:איך המחשב?אני צריך אותו בעיקר לאינטרנט ,קצת הורדות סרטים שירים קצתמשחקים-משחקי ספורט FIFA וכל המשחקים החדשים של הכדורגל,מרוצים,נייד פור ספייד וכל אלה,לא משחקים ברמה גבוהה..ומשחקים ברמה גבוהה יכולים לעלות לי על מחשב הזה?כמה כסף הצעה נתנו לי עליו?יש כמה דברים שאני לא רשמתי אותם כאן כי הם לא חיובים כמו הוינדוס אקס פי הום,מקלדת ועכבר אופטי שאותם גם כן יש לי חדשים,וצורב..מה המחיר הכי טוב שאפשר לקנות את כל אלה יחד?ושוב פעם..מה אומרים על המחשב?
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים לוח גרועמעבד לא כדאיכ.מסך חלש...ולא נתת מחיר..איך אני יכול להמליץ..בנוסף,המפרט נראה כאילו הוא לקוח מ-KSP או איבורי ואתה מוזמן לעשות חיפוש ולראות מה אנשים חושבים על השירות שלהם
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר למה מאבד לא כדי מה רע בוא אחי?הציעו לי אותו באופיס דיפו ואני יודע שבאופיס דיפו יקר אז אני רוצה לדעת מחיר של המחשב כאןמה חלש בכרטיס מסך?כל אחד אומר לי משהו אחר בחנויות אומרים הוא מספיק לי+כי אני לא צריך יותר מדיי דברים אני קולה צריך לאיזה 2-3 משחקים כמו מרוצים ופיפא החדשים והשאר הורדותהמחיר הסופי הוא:3245לא כולל מסךואני יכול להביא אותו כמעט בחצי המחיר,אופיס דיפו יקרנים,הלכתי אליהם רק כדי לקבל הצעה,שם הם לא שקרנים כמו כל החברות שרובם כמעט לא אמינות
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים ולמה אתה פותח טרד נוסף באותו נושא?קרא את חוקי הפורום, כי בפעם הבאה שתעבור עליהם תתחיל לצבור אזהרות:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0תמשיך את הדיון הקודם שלך.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.