עבור לתוכן

מפרט למחשב חדש למשחקים עד 5,000 כולל מסך LCD, בלי אוברקלוק.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה בבקשה מפרט עד 5,000 ש''ח כולל LCD "19 בלי עכבר ומקלדת, 320 GB כרטיס מסך טוב במגבלת התקציב, ואם אפשר אז שיהיה שקט.

תודה לכל מי שעוזר :yelclap:

פורסם

בבקשה מפרט עם כ.מסך חזק יחסית,ספק איכותי וחזק,מארז נחמד איכותי וקריר,מסך איכותי, 320GB דיסק קשיח מדגם מעולה AAKS ו-2GB זכרון של קינגסטון..

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB ¤ 737 1

לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 463 1

מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 183 1

ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤ 258 1

זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 447 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 456 1

כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V ¤ 1200 1

מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 ¤ 1278 1

מחיר לתשלום 1 בכרטיס אשראי, הנחת מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% : ¤ 5022

מחיר למזומן : 4922

המפרט נבנה ב-www.tms.co.il והוא כולל הרכבה ומשלוח עד הבית..

אם אתה מאזור המרכז יש להם מעבדה בת"א ככה שאין לך מה לדאוג מבחינת אחריות ותקלות וכו'

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ! :yelclap: האם אתה יכול גם אולי להמליץ לי על מעבד+ לוח אם של אינטל באותו מחיר שיהיה שאותו רמה של AMD? או שאין מעבד כזה??

פורסם

מבחינת מחיר יש את ה-4400 או 4500 אבל הם חלשים מה-AMD 5000X2 בלא מעט...וגם הלוח שלהם יהיה יותר יקר...מיותר

פורסם

ממליץ לך לחרוג ב300 שקלים ולקחת את הvp930 במקום את הvx922 (למרות היותו המסך המהיר ביותר שקיים כיום ומותאם לגיימרים במיוחד).

אם זה לא אפשרי אפילו לקחת סטיק אחד של 1GB ולא שניים, וכשיהיה לך כסף תקנה עוד אחד.

כי זה לפחות אפשר לקנות אח"כ, מסך אתה קונה אתה לא יכול להביא את הvp930 ולהחזיר את הvx922 ולהוסיף את ההפרש.

פורסם

אופיר הבנתי את העניין שלך עם מסכים טובים..אבל מה לעשות שלרובם זה לא משנה...ה-VX 92 מספיק טוב...אין שום סיבה שבעולם לקחת גי'גה אחת בנתיים כשיש פה מסך טוב...אל תגזים בבקשה...

זה כמו שיבוא בנאדם שהוא "מופרע " בקטע של כרטיסי מסך ויגיד לו שאין טעם לקחת GTS והוא חייב לקחת Ultra ושירד בזכרונות ובהכל רק בישביל זה..יש גבול.

פורסם
  • מחבר

אני בסוף ייקח את המפרט הראשוני שנתת לי של AMD ... תודה רבה על העזרה!!

ורק שאלה קטנה- איך tms.co.il ?? אפשר לסמוך עליהם לגבי אחריות??

פורסם

לא יודע למה אבל כשכתבתי את התגובה הייתה לי הרגשה שאני אקבל עליה תגובה ישירה ממך על מה שאני אומר כאן בפורום מפרטים, וזה התממש.

בקשר לדיון זה לא ש"לא משנה להם" הם פשוט לא מודעים לזה, וחושבים שהTN שהם יקנו זה הBEST שיש במסכי LCD וזה לא נכון.

"טוב" זה יחסי, ביחס למה הוא "טוב" ביחס לTN זולים ממנו? כן. ביחס לvp930 לא.

ראיתי שיש לך את ה2007wfp אתה בטח נהנה ממנו כל רגע, ולא מצטער שקנית אותו. אני טועה?

בקשר לסוג של אובססיה שכביכול אתה אומר שיש לי למסכים זה ממש אבל ממש לא נכון ולא אותו דבר, אתם מציעים מסכים נחותים שמציגים מכלול צבעים רק של 16.2 מיליון שמה שאני מציע נותנים 16.7 מיליון ותאמין לי שזה שיפור משמעותי, זווית צפייה רחבות שלא כל פעם שהוא ישען עם הכיסא אחורה או יזיז את הראש הוא יראה "בריחת צבעים", ארגונמיה טובה יותר. שוב, לך יש את המסך בעל היחס עלות-תועלת הטוב ביותר ואתה יכול להעיד.

אני מבין אותכם בתור כאלו שנותנים מפרטים, אבל המסך זה החלק החשוב ביותר ואני מקווה שתסכים איתי כי זה החלק בסופו של דבר שנותן לך את התצוגה ומשפיע על העיניים שלך.

בגלל זה אם תשים לב אני לא מגיב בדיונים של בקשות מחשב ב2K-4K. רק במפרטים שאני רואה שמבקשים גם מסך ושבאמת יש תקציב (5K ומעלה) ואם כבר משקיעים אז שיקבלו תמורה טובה ובסך הכל שוב אני אומר שהמסך זה החלק שמציג לנו מה המחשב עושה ועל מה השקענו את כל הכסף.

פורסם

באופ עקרוני אני איתך..ואפילו שינית ולא שמתי מסך LG או משהו אלא VS922 שנחשב ללא רע בכלל...

ואני כן חושב שצריכים להשקיע במסך - אבל בגבול מסוים. אם יש תקציב לא צריכים לחסוך וכו'..אבל להוריד גי'גה זיכרון או דברים אחרים - אין פה מקום לזה..

במקרה הזה שיסתפק במסך הזה..

אני השקעתי במפרט שלי מעל 10K ולכן הגיוני היה לקנות מסך ב-2200 ש"ח בערך

פורסם

גם אני חושב שיש גבול ולכן כמו שאמרתי אני מתערב רק שהתקציב גבוה והמשתמש ביקש מסך.

יפה שלא שמת LG כמו פעמים קודמות, אני שמח לראות שאני או מישהו אחר הצלחנו ככה או אחרת להשפיע עליך להתחיל להמליץ על מסכים עדיפים שבאמת שווים את התג מחיר ולא על הLG שמייבאים לארץ שגם יקרים ולא משתלמים וגם נחותים - כולם (ככה זה שהיבואן מביא רק TN ולא מביא מסכים טובים יותר שגם יעלו לו יותר) על הLG שהיית ממליץ שבאמת . זה רק מייעל את ההצעות שאתה מציג כאן למשתמשים שגם ככה היו מעולות גם בלי השיפור הזה בעניין המסך.

בכל מקרה אני עדיין חושב שעדיף לקנות ג'יגה מאוחר יותר, כי ההבדל בין המסכים דיי גדול.

אבל איך שבא לפותח הדיון, זו לא התאבדות אם אתה לוקח 2GB ואת המסך שAyrton Senna המליץ לך שהוא אחלה לתג מחיר שלו.

פורסם

תודה על האישור :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים