פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים הייתי מעוניין לדעת למה מחשב בעל המפרט הבא:Intel Celeron 2.4GHzGeForce fx5200DDR 256mb X 2לא מסוגל להריץ את המשחק Pro Evolution Soccer 6 על ההגדרות הגבוהות ביותרבמידה ומגדירים על הגבוהות המשחק נהפך לאיטי.במידה ומגדירים על הבינוניות צריך לסגור הכל וגם הוא דיי איטי.במידה ומגדירים על נמוכות הוא עובד חלק אבל לפעמים במחצית המשחק או במחצית המשחק נתקע (גם הייתי מעוניין לדעת למה זה קורה).\לפי מה שרואים על המשחק הוא לא דורש דרישות גבוהות הגראפיקה שלו לא בשמיים, אז השאלה שלי מה מונע מהמשחק לעלות על ההגדרות הגבוהות. המעבד? הכרטיס מסך או שמה הזיכרון הפנימי?
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים דבר ראשון המעבד שלך... בוא נגיד.. לא משהו (ליבה אחת וגם CELERON), אבל זה לא מה שאמור להפריע למשחק הזה.לפי דעתי מה שתוקע ועושה צוואר בקבוק זה ה-fx5200, גם לי היה אותו, כרטיס מסריח בלא הריץ BF2 על הגדרות הכי נוכות וגם לא היטמן 4...הייתי ממליץ לך לקנות כרטיס יותר טוב מזה ב200-300 שקל.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר וואלה? אני חשבתי בכיוון של הזיכרון הפנימי שלא מספיק חשבתי שצריך 1GB למקרה ביטחון.אני משחק במשחק מאז שהוא יצא ורק עכשיו עלה לי בראש לשאול למה זה ככה, כי אני לא הבנתי כל כך.אני משחק על 800*600 ולמען האמת אין הבדל בין הרזולוציה הזו לבין 1024*768, וגם ששיניתי לא רק שלא הרגשתי בצפייה, אלא גם המשחק אותו דבר.הייתי מעוניין אם מישהו מכיר את הקטע שהמשחק נתקע לפעמים במחצית/בסוף המשחק (הפרק זמן שיש את מסך הטעינה), שמתי לב שזה קורה לי פחות אם אני סוגר את האימיול,חלונות אקספלורר,מסמכים,תיקיות ושאר תוכנות (מכאן גם הגעתי למסקנה שאולי זה קשור לזיכרון הפנימי).לגבי היטמן 4 ברור שהוא לא יריץ, ניסיתי להריץ בתקופה שהמשחק יצא גם על ההגדרות הנמוכות ביותר הוא "לא הריץ" (הכוונה הריץ אבל ממש ממש לאט).החיבור של הכ.מסך הוא AGP X8, ואני לא חושב שמשתלם להשקיע עוד 200-300 שקל על המחשב, תקן אותי אם אני טועה.תגיד אתה יודע אולי במקרה אם אני יכול לחבר כ.מסך בעל חיבור PCI-E ללוח אם שלי בעזרת מתאם/ממיר כלשהו, קיים מתאם כזה?
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים הייתי מעוניין לדעת למה מחשב בעל המפרט הבא:Intel Celeron 2.4GHzGeForce fx5200DDR 256mb X 2לא מסוגל להריץ את המשחק Pro Evolution Soccer 6 על ההגדרות הגבוהות ביותרבמידה ומגדירים על הגבוהות המשחק נהפך לאיטי.במידה ומגדירים על הבינוניות צריך לסגור הכל וגם הוא דיי איטי.במידה ומגדירים על נמוכות הוא עובד חלק אבל לפעמים במחצית המשחק או במחצית המשחק נתקע (גם הייתי מעוניין לדעת למה זה קורה).\לפי מה שרואים על המשחק הוא לא דורש דרישות גבוהות הגראפיקה שלו לא בשמיים, אז השאלה שלי מה מונע מהמשחק לעלות על ההגדרות הגבוהות. המעבד? הכרטיס מסך או שמה הזיכרון הפנימי?שום משחק מ2003 לא ירוץ אצלך בהגזמה, אולי משחקים קטנים פה ושם כן אבל הרוב הגדול לא. קודם כל המעבד שלך זבל של זבל, כלל וכלל לא מיועד למשחקים בקושי לOFFICE הוא מספיק והכרטיס מסך איך נגיד הדבר שהוא הכי טוב בו זה פשוט לעבוד עם הWINDOWS ולא לשחק בכלל.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר זה שהמעבד חלש וישן, וזה שהכרטיס מסך ישן, והזכרון לא מספיק - זה אני יודע.לכן יש לי כמה שאלות, אשמח אם תתייחסו לכולם:*אני לא חושב שכדאי לשדרג משהו במחשב הזה, אני צודק? או שכדאי? (וגם אם כן זה או זכרון 1 של 1GB במידה והבעיה באמת בזיכרונות או כ.מסך 6800/7300 שזולים)*הראשון שענה אמר שהבעיה בכ.מסך, אכן זה המצב ? או שמה כמו שאני חושב הבעיה בזכרונות? שוב בקשר למשחק pes6 בלבד.*הייתי מעוניין אם מישהו מכיר את הקטע שהמשחק נתקע לפעמים במחצית/בסוף המשחק (הפרק זמן שיש את מסך הטעינה), שמתי לב שזה קורה לי פחות אם אני סוגר את האימיול,חלונות אקספלורר,מסמכים,תיקיות ושאר תוכנות (מכאן גם הגעתי למסקנה שאולי זה קשור לזיכרון הפנימי).*תגיד אתה יודע אולי במקרה אם אני יכול לחבר כ.מסך בעל חיבור PCI-E ללוח אם שלי בעזרת מתאם/ממיר כלשהו, קיים מתאם כזה?PhenomFX דווקא פעם שיחקתי במשחקים בהגדרות הגבוהות כמו: GTA SAN-ANDREAS,call of duty,spider-man (לא עולה לי עוד), הGTA עשה בעיות תצוגה אבל הורדתי עידכון והכל הסתדר. אני לא גיימר כמו שאתה יכול להבין. הרוב המוחלט של הזמן באינטרנט ומסמכים. ולעיתים משחק רק בpes6 (וגם זה בגלל שהps2 נשחק ואני מחכה לps3 עם צ'יפ שיצא - לכן אני גם מתלבט אם בכלל כדאי לשים כסף על שידרוג שזה יעלה בין 200-300 שקלים ).
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים תשמע בנאדם אל תתפלא שהמשחק לא עובד כול כך טוב, בלשון המטה, הכרטיס הזה עשה את זמנו וגם המעבד חלש לכן לא משנה כמה זיכרון יהיה לך אתה לא תרגיש כל כך בשיפור . דבר נוסף לשדרג זכרונות DDR זה בעייה למה הם יחסית יקרים עכשיו מאחר ולא מיצרים אותם יותר, לכן גם מבחינה כספית לא משתלם לשדרג את המחשב הנוכחי.מה שאני מציע לך , במידה ויש לך את הפרוטה בכיס, קנה מחשב חדש לא משהו רציני בסביבות ה 3 אלף שקל ותוכל לשחק במשחק בראש שקט בלי תקיעות ובלי בלגנים.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים תשמע בנאדם אל תתפלא שהמשחק לא עובד כול כך טוב, בלשון המטה, הכרטיס הזה עשה את זמנו וגם המעבד חלש לכן לא משנה כמה זיכרון יהיה לך אתה לא תרגיש כל כך בשיפור . דבר נוסף לשדרג זכרונות DDR זה בעייה למה הם יחסית יקרים עכשיו מאחר ולא מיצרים אותם יותר, לכן גם מבחינה כספית לא משתלם לשדרג את המחשב הנוכחי.מה שאני מציע לך , במידה ויש לך את הפרוטה בכיס, קנה מחשב חדש לא משהו רציני בסביבות ה 3 אלף שקל ותוכל לשחק במשחק בראש שקט בלי תקיעות ובלי בלגנים. מחזק, קניית מחשב חדש עדיפה מהשדרוג למחשב הקיים.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר אוקיי אז קודם כל תודה על התגובות, הבנתי שהבעיה בכ.מסך ולא בזיכרונות כמו שחשבתי.לגבי שידרוג תודה שחיזקתם את מה שאני חושב שלא משתלם להשקיע על המחשב הזה אפילו עוד 200 שקל על זיכרון 1GB או כ.מסך חזק יותר מהfx5200.רק שאלה נוספת שלא נענתה:מישהו יודע אולי במקרה אם אני יכול לחבר כ.מסך בעל חיבור PCI-E ללוח אם שלי בעזרת מתאם/ממיר כלשהו לAGP X8, קיים מתאם/ממיר כזה?אגב כרגע נכנסתי לאתר לבדוק דרישות מערכת והנה המומלצות:Recommended requirementsIntel Pentium IV 1.4GHz processor512 MB RAMNVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higherDirectX 8.1 compatible sound cardDirectX 9.0c or higherלהלן המינימליות (שאני משחק עליהם):MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)256 MB RAMNVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video cardDirectX 8.1 compatible sound cardDirectX 9.0c or higherבנוסף מצאתי מידע על תמיכה בשבבים (והככטיס מסך שלי אכן מופיע שם):SUPPORTED CHIPSETS:NVIDIA - GeForce 6800, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3אני אחפש כבר עידכון לכ.מסך באתר של nvidia ויוריד, במקרה של הGTA זה עזר, אולי גם כאן.מה אתם אומרים כעת ? לאחר ש"המידע היבש" מראה שדוקא הוא צריך לעלות אצלי חלק על דרישות מקסימליות.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר PS2 וזהו רץ לי חלק אתה מספר לי : ) , אין על חווית משחק עם הפלייסטיישן מול טלויזיה ענקית אתה זרוק על הספה ממול ומשחק עם אנשים. היה לי כזה משנת 2003 שיצא הצ'יפ החדש (בלי דיסק הפעלה) ומאז הוא נחרש החזיק לי כמו חייה רעה, אבל הסוס נגמר. ומה לעשות, לא שווה לקנות עכשיו PS2 עם הצ'יפ אפילו שזה עולה 1300, וגם אני לא חושב בכיוון של מחשב. אני חושב לחסוך לPS3, אני רק מחכה שיצא לו הצ'יפ. למעשה זה המשחק היחידי שאני משחק במחשב pes6. *אשמח אם מישהו יקרא את ההודעה הקודמת ויענה בהתאם לשאלות, תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים שמע הדרישות המומלצות ל-OBLIVION הו:1GB RAM3.0GHZ6800GT.נראה לך שזה יריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות??הדרישות המומלצות הן דרישות מערכת כדי שהמשחקים יעלו על גבוהה-בינוני.נ
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר סבבה התקנתי דרייבר חדש יותר של הGPU, נעשה הפעלה עוד מעט ולאחר מכן נעדכן אותכם אם הבעיה נפתרה או שמה הבעיה בכרטיס עצמו שהוא חלש מדיי כמו שכתבתם.מישהו יודע אולי במקרה אם אני יכול לחבר כ.מסך בעל חיבור PCI-E ללוח אם שלי בעזרת מתאם/ממיר כלשהו לAGP X8, קיים מתאם/ממיר כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.