עבור לתוכן

2 שאלות בשילוב פרויקטי תכנות / עיצוב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי 2 שאלות הנוגעות האחת לשילוב של פרויקטים ביחד והשנייה לבעיית עיצוב...

1. יש לי פרויקט אחד ב C++ שלתוכו אני רוצה לשלב פרויקט אחר שנכתב ב C. את הפרויקט שנכתב ב C יש לי זמין עבור VISUAL 6 כולל כל הפרויקט.

את הפרויקט שנכתב ב C++ יש לי ב VISUAL 2003... אני מעונייןם לשלב את הפרויקט C או התוצר שלו שהוא LIB לתוך הפרויקט CPP כדי שאפשר יהיה

להשתמש בו... תהיתי איך אני ניגש לבעיה היות ואני יודע שזה לא כל כך טריויאלי לחבר C ו C++ ביחד... אשמח להדרכה קצרה מפי מי שנתנסה בדבר...

2. יש לי בעיית עיצוב של תוכנה בה נתקלתי ושוברעלייה את הראש זמן מה כבר...

הדרישה מהמערכת היא כדלקמן:

א. יש DATA SOURCE שמשדר מידע כל הזמן.

ב. יש לוגיקה שאמורה לעבד את המידע ולשלוח הוראות למחלקה נוספת.

ג. המחלקה הנוספת מחזיקה ACK (למשל) על ההודעות שהיא מקבלת מהלוגיקה... ה ACK לא חייב להגיע מייד אלא יכול להגיע אחרי כמה זמן.

הדרישה שלי היא שהדבר הזה יתפקד ככה שהלוגיקה תוכל להגיב כל הזמן על מידע שמגיע מה DATA SOURCE ולייצר הודעות למחלקה ג, ויחד עם זאת

תהיה זמינה לרשום אצלה ACK,ים שמגיעים ממחלקה ג' גם כן כל הזמן.

איך הייתם ניגשים ברמת תיכון מחלקות לפיתרון בעיה כזו? אשמח להצעות...

חשבתי לעשות את זה למשל עם CALLBACK או אינטרפייס שמועבר ל DATA SOURCE שלשם הוא כל הזמן ידחוף מידע שמגיע אבל זה תוקע אותי בצד

השני עם ACKים שחוזרים כי אני כל הזמן חייב לנסות למשוך משהו מהתור שלתוכו ה DATA SOURCE דוחף מידע... :s07:

פורסם

הACK מגיע תמיד ללוגיקה?

כנראה לא הבנתי את הבעיה, מכיוון שלא הבנתי את הפתרון שהצעת.

פורסם
  • מחבר

כן ה ACK תמיד מגיע ללוגיקה...

חשבתי לממש בעזרת 3 חוטים סה"כ אבל אני לא ממש סגור על זה... למשל חוט אחד שאחראי על הלוגיקה, חוט אחר שאחראי על הקבלה מה DATA SOURCE

ודחיפה ללוגיקה כשמגיע משהו בעזרת CALL BACK... מנגד ה ACK נדחפים ללוגיקה גם כן עד ידי איזהשהו תור שדוחף ל CALLBACK אחר...

נשמע סביר?

מה לגבי החלק הראשון? (שילוב C ו CPP)

פורסם

תקרא על מדיאטור באינטרנט. בגדול, המדיאטור מקשר מספר אובייקטים שמעוניינים לשלוח הודעות אחד לשני(זה ללא תראדים).

בהוגע לשאלה הראשונה - אני לא יודע. תבדוק איך יוצרים DLL ואיך מתממשקים אליו.

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אקרא על זה תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים