פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים נתון מפרט קיים:1. P4, 3GHz2. ג'יגה RAM 533 MHz3. לוח אם של ג'יגהבייט, 8I945PL-G4. רדאון X1600XTהבחור רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים. התקציב - 1500 ש"ח.יש לו סיכוי להיסגר על משהו סביר או שעדיף שיחכה זמן-מה עד שיוכל להרשות לעצמו רכיבים רבים\טובים יותר?
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מידע נוסף.[אני הבחור המדובר שרוצה לשדרג]הרעיון שלי היה:להוסיף עוד כרטיס radeon x1600xt (כ- 750 ש"ח)להוסיף עוד ג'יגה לזיכרון (כ- 250 ש"ח. הלוח אם מגביל אותי ל 533 mhz, לכן המחיר הנמוך)להחליף את הספק הגנרי במשהו יותר רציני (כ- 300 ש"ח)אפשר להשקיע עוד כמה גרושים בקירור, במידה וצריך (יש לי מארז חביב של Thermal Take בעל שני מאווררים, ומאוורר של אינטל על המעבד).ברור שלקחת מחשב חדש זה תמיד נחמד, אבל השאלה שלי היא האם השידרוג המדובר יעניק למערכת הנוכחית שיפור משמעותי בהשוואה למצבה כרגע? הדגש הוא בעיקר על סוגיית הקרוספייר - כיצד ניתן להעריך את השיפור? אילו בעיות עשויות להתעורר? העסק הזה בכלל נתמך בצורה טובה ע"י משחקים?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים הלוח אם שלך לא תומך בCF (חיבור שני כרטיסי מסך במקביל)...אם אתה ממש רוצה לשדרג אז תשדרג לכרטיס מסך x1950pro, תוסיף 1GB זכרוןותשדרג את הספק שלך כי הוא גנרי לLIBERTY 400W...אני הייתי חוסך למחשב חדש...
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אופס. פיספסתי את העובדה שאין לי עוד סלוט של PCIE : אני מניח שאלך על הזיכרון והספק.. תודות
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני לא הייתי קונה ספק חדש למחשב הזה אלה רק משדרג זכרון אבל ל2 גיגה במקום ל1 גיגה וזה שהמחשב יהיה תואם מתאים לגמרי לויסטה ובעתיד תוכל להוסיף שלט ולאפוך אותו למחשב מולטימדיה והורדות יתר הדברים יהיו בזבוז כסף כי זה מחשב מיושן תאורטית אפשר לשפר תביצועים משמעותית אם החלפה של כרטיס מסך חוץ מהזכרון אבל חבל על הכסף עדיף לשים בצד עד שיהיה מספיק למחשב חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.