פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בין אם זה בחנות או דרך אתר אינטרנט, האם מישהו מכיר אתר או חנות שמוכרת מחשב נייד בלי WINDOWS ? תודה,
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים www.bestbuy.com רשת חנויות בארה"בwww.newegg.com אתר הבית של HP או של DELL או של LENOVO
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר דבר ראשון תודה רבה על העזרה .העניין הוא שאני מחפש מקום לקנות בו מחשב נייד ללא מערכת הפעלה של ווינדוס כיוון שאינני רוצה להשתמש בווינדוס במחשב הנייד וכך אני אוכל לחסוך כמה דולרים תודה,
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אתה יכול לקנות נייד, לפעמים מספקים מערכת הפעלה בנפרד(על דיסק) אבל לרוב(אם לא תמיד) מערכת ההפעלהכבר מותקנת בנייד, החיסכון(אם בכלל) הוא ממש לא גדול בזמנו הזמנתי DELL 1505 ובתוספת של 8$ הייתי יכול לקבל את מערכת ההפעלהאבל לצערי לא לקחתי(אולי בויסטה המחירים יהיו יותר גבוהים אבל ממש לא בהרבה - לגרסה הבסיסית)...
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אתה יכול לקנות נייד, לפעמים מספקים מערכת הפעלה בנפרד(על דיסק) אבל לרוב(אם לא תמיד) מערכת ההפעלהכבר מותקנת בנייד, החיסכון(אם בכלל) הוא ממש לא גדול בזמנו הזמנתי DELL 1505 ובתוספת של 8$ הייתי יכול לקבל את מערכת ההפעלהאבל לצערי לא לקחתי(אולי בויסטה המחירים יהיו יותר גבוהים אבל ממש לא בהרבה - לגרסה הבסיסית)...מה שלא תעשה אני לא ממליץ לך על הויסטה.יש לי מחשב חזק יחסית והיא האטה אותו.בנוסף היא גרמה לביזבוז משמעותי של הסוללה.שינמכתי לXP ועכשיו המחשב פשוט פצצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.