עבור לתוכן

מחפש מפרט לסרטים וקצת משחקים עד 6000 כולל מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה מורח יותר בתנועה vp930 או 2007wfp?

• תגובות 32
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המסך שני שמתי לעומת ה-2007 ממש לא הולך להרוס עיניים :screwy: זה לא מסך ב-700 שקל

לעומת ה2007 הוא גרוע וכן לא טוב יותר לעיניים. המסך ששמת כמו שאמרתי לא שווה התחייסות הוא בעל פאנל TN וחסר ארגונומיה.

ל2007 יש פאנל S-IPS, זוויות צפייה רחבות יותר, דיוק ועומק צבעים גדול יותר והוא בריא יותר לעיניים בפרט לישיבה ממושכת מול המסך ובכלל אתה תראה את הכל טוב יותר ותהנה יותר (גם רזולוציה גבוהה יותר,גם אינץ' נוסף שאתה מרוויח), ה1953TR ממש לא בריא לעיניים לעומת ה2007 הדיוק ועומק צבעים שלו נמוכים, זוויות צפייה צרות, חוסר ארגונומיה.

בתקציב נמוך יותר יש את ה932B של סמסונג שטוב יותר ממנו ועולה זול יותר.

אבל שוב, אם כבר החלטת לא לקחת את ה2007 תשקיע את ה1600 שקלים בvp930 שהוא עדיף על ה2007 לסרטים בגלל היחס ניגודית שגבוהה יותר. אך לשאר השימושים ה2007 עולה עליו.

matoki10 ללא מעט משתמשים בפורום יש את המסכים האלו ולא נתקלתי באף משתמש שהתלונן על מריחות גם לא בvp930 וגם לא ב2007.

פורסם

ב-VP930 יש קורנה עד כמה שזכור לי

פורסם

קורונה זה לא מריחה זה ההפך אפשר לומר.

ושוב אין חשש למריחות במסכים האלו, למספיק משתמשים כאן יש את המסכים האלו ולא שמעתי תלונה אחת אודות מריחות.

פורסם

הוא אומר לך עד 6K ואתה חורג...ואתה גם לא מכניס מרובע ליבה כמו שהוא רוצה

אם רק הייתי קורא את מה שהוא כותב...

תודה לשניכם :xyxthumbs:

באמת כדאי לי להשקיע 2150 ש"ח במסך או שאני אסתפק בlg hr שהוא 1500 ש"ח? כי אם ההבדלים ממש משנים אני ישקיע אבל אני רוצה להיות בטוח!!

הכרטיס מסך ששניכם הצעתם לי מתאים לסרטים ? איך הוא מול 1950 ?

אם אפשר oc למה לא לעשות? זה יהרוס משהו?

במקרה שלך המסך הוא אחד החלקים אם לא החלק הכי חשוב.

ההבדל בין איכויות המסכים האלו הוא כמו שמיים וארץ. אם אתה מחפש את המקס בתקציב שלך המפרט ההוא בנוי בשבילך.

OC מקצר את אורך החיים של החלקים וגם מגביר פליטת חום. במקרה שלך פשוט אין לך שום סיבה שבעולם לעשות אותו וזה סתם גורע.

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון עד לכאן מהדיון ותודה לכל העוזרים

1) המסך זה החלק הכי חשוב ונראה לי שאני ישקיע 2150 שח על ה2007( אלא אם כן תגידו לי אחרת)

למרות שעיקר השימוש שלי הוא לסרטים כי זה מסך פשוט יותר טוב מכולם

ולמרות שאופיר חושב שכדאי ללכת על מסך 1700 שח וזה יספיק לי(חשוב לי לדעת אם זה באמת מספיק- אנא תתיחסו בבקשה :xyxthumbs:)

2) לא כדאי לי לעשות oc .

3) תמיד עדיף לקחת מרובע ליבתי לעומת הדו אלא אם כן אין לי מספיק כסף

4) הכרטיס מסך הממולץ על כולם פה הוא 8600 במסגרת התקציב שלי ולא ללכת על 1950

5) לקחת זכרונות פשוטים של 667mhz האם כדאי לי לקחת cl4 או להישאר בcl5?

6) יש עוד משהו ששכחתי?

ממש תודה לכולם עזרתם לי מאוד :xyxthumbs:

פורסם

קח את הזיכרונות 667 הכי זולים שתמצא כי יותר אתה לא ממש צריך ויהיה חבל סתם להוציא עוד כסף על כלום בעצם.

בעיקרון עשית סיכום לא רע ;)

פורסם

אתה פשוט משקר לגבי ה-OC כי מן הסתם הוא לא מקצר אפילו לא בטיפ את חי המעבד..

כשאתה מציע למישהו OC אז זה פתאום לא מקצר? יופי של אוביקטיביות..

פורסם

כמו שאמרתי לסרטים הvp930/971p עדיפים על ה2007wfp/fp בגלל יחס הניגודית שלהם שגבוהה מה2007 ולכן עדיפה לסרטים.

לשאר השימושים ה2007 טוב יותר.

אני לא יודע איך אתה מחלק את הזמן שלך עם המסך, כמה אחוזים מהזמן לסרטים, כמה למשחקים וכמה לשאר ככה שאני לא אוכל להמליץ לך ספציפית.

אבל השארתי לך מידע ולפי השימושים שלך תבחר את המסך שאתה רוצה.

אם המסך לא רק לסרטים, וסרטים זה חלק מהשימושים עדיף את ה2007 לAyrton Senna יש את המסך לפי מה שראיתי הוא יוכל לספר לך על חווית הצפייה :) .

פורסם
  • מחבר

Ayrton Senna איך אתה רואה סרטים? איך יחס הניגודיות?

אז לבקש לעשות oc או לא?

בלבלתם אותי לגמרי :kopfpatsch:

פורסם

אתה פשוט משקר לגבי ה-OC כי מן הסתם הוא לא מקצר אפילו לא בטיפ את חי המעבד..

כשאתה מציע למישהו OC אז זה פתאום לא מקצר? יופי של אוביקטיביות..

:kopfpatsch: אתה מוזמן לבקר באתר של INTEL/לדבר עם אנשים שמבינים בOC. הוא מקצר את אורך חיי הרכיב/ים.

איפה ראית שאמרתי שOC לא מקצר חי רכיב/ים? זו עובדה ידועה לכל(למי שבקיע בעניין).

פורסם

אתה ממש מפחיד אנשים מלעשות OC...חבל אבל הינה ציטוט של מנהל פורום אוברקלוק וקירור..תתוכח איתו גם?

חום גבוה מקצר את חיי המעבד. אם אתה נשאר בטווח הטמפ' המומלצות, ואתה יציב בכל הפרמטרים אז אין מה לדאוג.

כל המעבדים מהדורות האחרונים כוללים טמפ' כיבוי שצרובה בתוכם חומרתית. לא ניתן לשנות פרמטר זה, וברגע שהמעבד מגיע לאיזור ה100 מעלות הוא יכבה את עצמו ולא יישרף.

פורסם

senna צודק במאה אחוז...כשבודקים את הטמפ ולא עושים משהו קיצוני מדי אז אין שום סכנה וחצי סכנה חבל שאתה מטעה אנשים

פורסם

אתה ממש מפחיד אנשים מלעשות OC...חבל אבל הינה ציטוט של מנהל פורום אוברקלוק וקירור..תתוכח איתו גם?

First of all, Overclocking reduces the life of your components

http://www.cooltechzone.com/articles/overclockingexplained.html

הנזקים האפשריים כתוצאה מביצוע אוברקלוקינג כוללים, אך לא מוגבלים ל:

אובדן אחריות

שריפת הרכיב או קיצור חייו

פגיעה במערכת ההפעלה (דורש פרמוט והתקנה מחדש)

עומס יתר על הספק (אשר עלול לקרוס ולפגוע ברכיבים שונים במחשב)

חשבון חשמל מוגדל (עליה של בין 20W ל-100W בצריכת ההספק של המערכת)

http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

אגב באותו התרד הוא אומר שכן תהיה ירידה בחיי המעבד:

אם הטמפ' סבירות, והמחשב יציב, אין מה לדאוג. לתת לך מספר מדוייק אי אפשר, אך קיצור חיי המעבד יהיה זניח בהשוואה לזמן שתרצה להחזיק בו.

לפותח הת'רד - לשימושים הללו כמות הזכרון וסוג כרטיס המסך יהיו חשובים בהרבה. עם זאת, מעבד יכול לעזור, וכמובן שE4300 באוברקלוק יהיה חזק בהרבה מזה ללא אוברקלוק.

senna צודק במאה אחוז...כשבודקים את הטמפ ולא עושים משהו קיצוני מדי אז אין שום סכנה וחצי סכנה חבל שאתה מטעה אנשים

חבל שלקורא אתה לא יודע/רוצה ולפני שתיקפוץ תעבור על ההודעות שלי ואל תקרא את מה שסנה כותב.

פורסם

בסדר אז במקום 10 שנים המעבד יעבוד רק 9 שנים..

בכל מקרה זה כשעושים OC רציני וקיצוני ומעלים מתחים הרבה...מה שלא עושים במקרה הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים