פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים לאחרונה המחשב שלי עושה ריסט לפעמים בפתאומיות .. סרקתי את המחשב מווירוסים,ספייויר,רגיסטי וכו'.. ולא מצא כלום..לפעמים שאני נכנס לתוכנה אז המחשב נתקע לשניה ואז עושה ריסט..מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?תודה לעוזרים,דניאל.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים הוא עושה ריסט פיזי?כלומר, המחשב פשוט נכבה ומתחיל מחדש או שהווינדוס עובר את כל התהליך של הכיבוי ואז נדלק מחדש?אם זה ריסט פיזי אז יכול להיות שיש לך בעיה בספק כוח...
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים היייי, לא כ"כ מהר לעשות פורמטקודם כל תסתכל אם יש לך קבצי מיני דאמפ, אלו הם קבצים שברגע שיש ריסט למחשב (ברוב המקרים) מכילים את תכולת הבעיהתעשה בהתחל-הפעלה-%systemroot%\minidump ותראה אם יש לך קבצים שם, אם כן שים לנו כאן את 2-3 קבצים הכי חדשים שיש לך שם, אם אין תוריד את התוכנה שיש פה באתר http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=93 זו תוכנה שמנטרת כל מה שיש לך במחשב כולל מתחים, טמפ', היא יכולה לעזור לך אולי יש בעיה של טמפ' גבוהה מדי.לי קרה כזה מקרה של ריסטים אך ללא בעיית טמפ' או התנגשויות למינהן, אלא פשוט הספק שלי היה חלש, אולי גם פה זו הבעיה, איזה ספק יש לך?עדכן אותנו מה עלה בחכתךאוריה
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר כן יש לי שם 2 קבצים סהך הכל בתיקיה הזאת..לאחד קוראים Mini081507-01.dmpולשני Mini081507-02.dmpהספק שלי הוא JSPTech PS-05 PSU 500W מה לעשות?
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים אז שים לנו פה את הקבצים האלו שנוכל לנתח אותם, או אם תרצה תוכל אתה לנתח אותם בעצמך....זה דיי פשוט, יש לך פה את כל ההסבר.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0אח"כ תגיד מה היה יש שם שורה שמתחילה ב-"עדכון", מודגש באדוםתקרא שם, יש שם הסבר מפורט ממש איך לקרוא את הקבציםתנסהאוריה
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר האתר לא נותן לי להעלות קבצים עם הסיומת שאני צריך להעלות לך..אשמח אם תיתן לי מספר אייסיקיו או מסנג'ר או סקייפ או אפילו אימייל כדי לשלוח לך את הקבצים..תודה רבה על העזרה,דניאל.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אז תנתח אותם בעצמך....זה ממש פשוט וזה גם ייתן לך משהו ככה ללמוד, אני חושב שזה כדאי, אם תסתבך אז תקבץ את מספר הקבצים שיש לך בתיקייה ותשים אותם פהאבל לדעתי תקרא שם את המדריך, נוח וקל.בסדר?
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר אמממ קראתי את המדריך ולא כל כך הצלחתי לנתח את הקבצים.. אשמח אם תיתן לי אייסיקיו או משהו שאני ישלח לך את הקבצים.. תודה רבה, דניאל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.