עבור לתוכן

מפרט למשחקים- 5700 ש"ח כולל מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

שמתי לך כרטיס מסך תומך DX אבל בכל מקרה אין לך משחקים תומכי DX10...ככה שלדעתי תוותר על המערכת הפעלה בכלל כרגע..וכיצא SP1 לויסטה ויצאו משחקים תקנה אותה...חבל לבזבז עכשיו

פורסם

מערכת הפעלה זה בעייתי.

מצד אחד לקנות זה דופק לך את התקציב, וגם זה בעיה - XP הננטשת? ויסטה הפרובלמטית?

בכל מקרה אם אתה קונה, הייתי ממליץ על ויסטה הום פרימיום, ל64BIT. כל ויסטה אחרת לא תהיה שווה את הכסף. בבדיקה שנעשתה ע"י צוות האתר, גרסאת 64BIT עדיפה על 32BIT. לשלם כסף על XP שהגיעה לסוף דרכה זה קצת חבל. מיקרוסופט לא תתמוך בה יותר, ולך תדע מה יהיה עם משחקים עתידיים.

אופציה אחרת חוקית לחלוטין היא קוד פתוח, זמני, עד שיצא חבילת עדכון שתפטור את ויסטה ממחלות הילדות שלה.

UBUNTO או לינספייר.

זה יאפשר ללכת על מערכת הכוללת מעבד מרובע ליבות, 8800GTS 320MB, ו2GB זכרון - בתקציב הנתון.

בכל מקרה, כל דיון על תוכנות לא חוקיות אסור לחלוטין ולכן נאלצתי למחוק לא מעט הודעות מהתרד הזה.

פורסם

שמתי לך כרטיס מסך תומך DX אבל בכל מקרה אין לך משחקים תומכי DX10...ככה שלדעתי תוותר על המערכת הפעלה בכלל כרגע..וכיצא SP1 לויסטה ויצאו משחקים תקנה אותה...חבל לבזבז עכשיו

זה כבר לא כל כך חכם כי אז הוא צריך לקנות 2 OS= יותר כסף, הרבה יותר כסף.

הוא יכול בקלות ללכת על WIN V ולהוריד את הSP1(באופן חוקי כמובן) כשהיא תיצא לאור.

פורסם

שים לב מה רשמתי..אני בדעתו של הדוקטור,או להשתמש במערכת הפעלה חינמית או שלהשיג בדרך אחרת..כל אחד בדרכו שלו

פורסם

על מה שאתה מדבר אינו חוקי :nono:

נ.ב גם OS פתוחה היא OS. "לוותר על OS"= להיות בלי OS=איאפשר להשתמש במחשב בצורה רגילה.

פורסם

כמובן שהתכוונתי על לקנות מערכת הפעלה...

אני ממש לא דיברתי על שום דבר לא חוקי..ידועים לי חוקי הפורום ואין בכוונתי לעבור עליהם בשום דרך שהיא. אמרתי שישיג...אתה בחרת לפרש את זה בדרך לא חוקית..אדם אחד היה מפרש את זה בתור "לנסות להשיג במבצעים מסוימים בזול,או לחפש בבית אם יש וכו'..כל אחד והפרושים שלו..

בשורה התחתונה,שיוותר כרגע על קנייה של מערכת הפעלה במסגרת המפרט הנוכחי שלו

פורסם

מערכת הפעלה זה בעייתי.

מצד אחד לקנות זה דופק לך את התקציב, וגם זה בעיה - XP הננטשת? ויסטה הפרובלמטית?

בכל מקרה אם אתה קונה, הייתי ממליץ על ויסטה הום פרימיום, ל64BIT. כל ויסטה אחרת לא תהיה שווה את הכסף. בבדיקה שנעשתה ע"י צוות האתר, גרסאת 64BIT עדיפה על 32BIT. לשלם כסף על XP שהגיעה לסוף דרכה זה קצת חבל. מיקרוסופט לא תתמוך בה יותר, ולך תדע מה יהיה עם משחקים עתידיים.

אופציה אחרת חוקית לחלוטין היא קוד פתוח, זמני, עד שיצא חבילת עדכון שתפטור את ויסטה ממחלות הילדות שלה.

UBUNTO או לינספייר.

זה יאפשר ללכת על מערכת הכוללת מעבד מרובע ליבות, 8800GTS 320MB, ו2GB זכרון - בתקציב הנתון.

בכל מקרה, כל דיון על תוכנות לא חוקיות אסור לחלוטין ולכן נאלצתי למחוק לא מעט הודעות מהתרד הזה.

הוא ביקש מפרט למשחקים, אם הוא מתקין אובונטו או לינספייר או כל גירסא אחרת של לינוקס מספר המשחקים שהוא יכול לשחק בהם הוא קטן מאוד.

ובכלל בשביל לינוקס לא צריך תקציב של 6000 מספיק גם 4000 ואפילו פחות מזה.

פורסם

מה שנקרא BRIDGE TO TRANSPLANT. עד שיוכל לאפשר מערכת הפעלה/ ויסטה תהיה משתלמת יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים