עבור לתוכן

Madden NFL 08 הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כל אתה:

התחלתי אתמול להיתשתמש בבגיימפאד של הX360' date=' פשוט תענוג! משחק מהנה באמרות מטורפות, לא הפסקתי לשחק בו..

יש למישהו המלצות לגבי משחק הגנה? אני לא מצליח אף פעם לתקל שחקני יריב, אז אני תמיד משאיר את העבודה למחשב.

ועוד שאלה קטנה שקשורה למשחק, כאשר הרסיבר מקבל את הכדור מהQB, הוא לא יכול למסור לשחקן אחר? או שפשוט הוא רק יכול לרוץ?

[/quote']

העצות שלי להגנה:

אם השחקן שאיתו אתה מתקל קטן ביחס חיריב תתקל אותו עם הג'ויסטיק הימני למטה, כך השחקן יקפוץ לו לרגליים

ואם השחקן שאיתו אתה מתקל גדול ביחס ליריב...אז למעלה ואז הוא הולך לפלג הגוף העליון, כך יש יותר סיקוי לפאמבלל

אם... מה עוד.... תשתדל לא לבוא מלפנים בספרינט, כך יותר קשה לשלוט.

עכשיו לך

אם נגיד עשיתי מהלך והקווטר באק מקבל תכדור ובסוף אני רוצה לרוץ איתו לא למסור איך אני עושה את זה?

כי הוא כל הזמן בעמדת מסירה איך אני מתחיל לרוץ איתו?

פשוט מאוד תלחץ על כפתור הספרינט ולאיזה כיוון שאתה רוצא על שהו יצא מהעמדת מסירה (בגירסא הזו המחשב למד לעשות את זה דיי הרבה :hat:)

סך הכל אני מאוד התאכזוותי מההבדלים בין הקונסולות למחשב, ממש הזניחו אותנו.. :bash: ודך אגב, אל תשלה את עצמך זה הולך להיות אותו דבר גם בNBA וגם בFIFA כנראה שEA לוקחת בחשבון שאם היא תעלה דור במשחקי הספורט גם למחשב, היא תאבד דיי הרבה לקוחות, למרות שזה בא בחשבון ע''י התקדמות...

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה על העצות! יש כפתור שגורם לשחקן לרוץ באופן אוטומטי כלפי היריב?

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות! יש כפתור שגורם לשחקן לרוץ באופן אוטומטי כלפי היריב?

לא שאני ראיתי, אבל אם לא תעשה כלם השחקנים ישחקו לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים