עבור לתוכן

Madden NFL 08 הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

^^^

צריך לעלות את הסטיק הימני למעלה עד הסוף ואז להוריד אותו למטה- תנועה די אינטואטיבית ואחרי שמתרגלים(בערך שנייה) זה הרבה יותר קל כיף ופשוט

נ"ב עם איטזה קבוצה כל אחד משחק??

אני לקחתי את הדטרויט ליונס...

לא הכי חזקים אבל זאת השנה השנייה שלי איתם..

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה המדריך אפשר לינק?

פורסם
  • מחבר

תגידו איך אפשר לעשות FAIR CATCH או איך שלא כותבים את זה.

אני מתכוון כצריך להחזיר כדור אז לפעמים השחקנים מהקבוצה היריבה מצליחים להגיע ממש קרוב ואז תמיד אני מפיל את הכדור, אבל ראיתי שכשזה קורה ליריב הוא מסמן כזה עם היד ואז יש פייר קאצ'. איך אני עושה את זה לעזאזל :s07:

ולא ראיתי את האפשרות הזה בCONTROLERS...

פורסם

התחלתי לשחק עכשיו במשחק (בפעם הראשונה) ניראה משחק ממש טוב. אבל מאוד מסובך מבחינת כפתורים, לא הצלחתי לקלוט כלום.

בנתיים כל מה שעשיתי זה ללחוץ על D \S \W.

פורסם

פעם ראשונה שאני משחק במשחק הזה והוא ממש מגניב לדעתי!

אני משחק עם הג'ויסטיק של ה-360 למחשב, וזה ממש קל ואדיר! (אני ממליץ לקרוא את המדריך באתר למי שלא מכיר את החוקים של המשחק, אבל כדי ללמוד ממש איך לשחק כדאי להיכנס ל-MINI CAMP... לעשות שם את כל התרגילים וזהו)

פתחתי פרנצייז' עם הקולטס, יש שם טונה אפשרויות יותר מכל משחק ספורט אחר, ואני פשוט נהנה מכל רגע.

פורסם
  • מחבר

לא אהבתי איך שעשו את הגמר הגדוללל, הסופר בול, האירוע הגדול ביותר של הטלויזיה.

אני מתכוון הם לא עשו שום דבר מיוחד חוץ מהודעות בPDA הפתיח הוא אותו פתיח ואין אווירה של הגמר הגדול... אחזבה לדעתי, ציפיתי ליותר (מהסופר בול)

סה''כ המשחק לא נופל מהקודם, אבל איך נגיד את זה בעדינות... לא מחייב קניה ;)

פורסם

רק פגשתי את הממשק של המשחק הזה וברחתי ממנו פשוט זוואה. אני מדבר במיוחד על בחירת מקשים.

מי שרוצה לשמור על הראש שלו שלא יתפוצץ עדיף שלא יתקרב אליו.

פורסם
  • מחבר

רק פגשתי את הממשק של המשחק הזה וברחתי ממנו פשוט זוואה. אני מדבר במיוחד על בחירת מקשים.

מי שרוצה לשמור על הראש שלו שלא יתפוצץ עדיף שלא יתקרב אליו.

למה דווקה אם יש לך GAMEPAD זה סבבה לגמריי

פורסם

אין לי :-X

אני בן אדם של מקלדת+עכבר ולא פדים.

נסיתי בדיוק לתת נסיון לסדרה הזו והיא הבריחה אותי :lol:

טוב נו נותר לחכות בסובלנות עד NBA 2008 LIVE אני רק מקווה שבמחשב הוא יהיה טוב לפחות כמו בX360(והוא נראה מדהים שם ולא רק בגלל הגראפיקה).

פורסם

תגידו איך אפשר לעשות FAIR CATCH או איך שלא כותבים את זה.

אני מתכוון כצריך להחזיר כדור אז לפעמים השחקנים מהקבוצה היריבה מצליחים להגיע ממש קרוב ואז תמיד אני מפיל את הכדור, אבל ראיתי שכשזה קורה ליריב הוא מסמן כזה עם היד ואז יש פייר קאצ'. איך אני עושה את זה לעזאזל :s07:

ולא ראיתי את האפשרות הזה בCONTROLERS...

Fair Catch אתה עושה ע"י לחיצה על E כשהכדור באוויר...

ושוב, אם מישהו רוצה משחק אונליין אני אשמח :)

פורסם

שלום לכולם, טוב לראות שיש קצת התעניינות מחודשת בסדרת מאדן. אבל זה כנראה רק בגלל שיצא עכשיו משחק חדש וזה לא מפתיע.

רשמים שלי ממשחק של יומיים בגרסא החדשה:

ההבדל בין 08 ל- 07 הוא די קטן אבל כל השיפורים והפיצ'רים שהוסיפו הם רק בכיוון הנכון.

הפיזיקה והתיקולים במשחק השתפרו מאד, הרבה פחות אנימציות תיקולים שגורמים להרוויח יארדים לא קשורים למהלך.

יש סוף סוף gang tackling! (כאשר שני שחקים או יותר מתקלים ביחד שחקן אחד).

המד החדש של הבעיטות (זה גם במקלדת? אני לא יודע כי אני משחק עם גיימפאד) סוף סוף הגיע למחשב... למרות שקצת קשה לדייק עם פאנטים.

העיצוב החדש של התפריטים וכל המידע in-game נחמד מאד. זה נותן יותר הרגשה של שידור ספורט בCBS.

הוסיפו אפשרות לעשות challange במשחק רשת, תוספת מעניינת אבל לדעתי היא גורמת רק לכך שיש יותר טעויות מכוונות מצד המחשב בשיפוט וזה סתם מעצבן לפעמים, וגם מפריע לשחקנים שפחות מעמיקים במשחק.

מה עוד הוסיפו...

motion routes - המסלולים הירוקים שבהם כשאתה לוחץ על תחילת המהלך השחקן קודם כל מבצע motion ורק אז את המסלול. לא רע.

double pass - מהלך שבו הקוורטרבק מוסר אחורה לרסיבר ואז הרסיבר מוסר בעצמו לרסיבר אחר (עובד רק בהגנות אזוריות וגורם להרבה פאמבלים) - לא משהו בכלל בתור trick play. לדעתי אם היו מוסיפים פלייבוק של Option Plays היה הרבה יותר טוב (למי שמכיר את המשחק מכללות או את הרעיון).

אפשרות לשלוט על רסיבר במהלך התקפה (ע"י לחיצה על F כמו בבחירת lead blocker) - נחמד, עוד לא ניסיתי.

סה"כ לא שווה את ה- 40$ לדעתי. ככה הייתה צריכה להיות גרסת 07.

אגב, נחמד לראות שעדיין משתמשים במדריך שלי. פעם הוא היה סטיקי, חבל שהורידו את זה ;)

פורסם

התחלתי אתמול להיתשתמש בבגיימפאד של הX360, פשוט תענוג! משחק מהנה באמרות מטורפות, לא הפסקתי לשחק בו..

יש למישהו המלצות לגבי משחק הגנה? אני לא מצליח אף פעם לתקל שחקני יריב, אז אני תמיד משאיר את העבודה למחשב.

ועוד שאלה קטנה שקשורה למשחק, כאשר הרסיבר מקבל את הכדור מהQB, הוא לא יכול למסור לשחקן אחר? או שפשוט הוא רק יכול לרוץ?

פורסם

אם נגיד עשיתי מהלך והקווטר באק מקבל תכדור ובסוף אני רוצה לרוץ איתו לא למסור איך אני עושה את זה?

כי הוא כל הזמן בעמדת מסירה איך אני מתחיל לרוץ איתו?

פורסם

ניראה לי שאתה צריך לקבוע אסטרטגיה של ריצה, ולא של מסירה. (לפני כל מהלך ניתן לקבוע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים