פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים 1. נכנס לאתר של nvidia2. ניגש ל-download drivers3. בוחר לפי הרשימות את מה שאתה צריך.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים ממש לא...למדריך מפורט https://help.ubuntu.com/community/BinaryDriverHowto/Nvidiaובכלל תנסה תמיד למצוא תשובות בWIKI הזה
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר תודה לשניכם על העניה המהירה!!!אך אני משתמש חדש בלינוקס (ואם להגיד את האמת סיבכתם אותי) אם אפשר קצת הדרכה איך לעשות את זה אני אשמח מאוד .תודה מראש!!
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מצטער שאני מתפרץ אבל לא מצאתי תשובה בחיפושניסיתי להתקין גם את הדרייורים אבל הוא לא מצליח עכשיו להעלות את הXserverאיך אני משתמש בBackup שיצרתי? (לפי המדריך...)
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מצטער שאני מתפרץ אבל לא מצאתי תשובה בחיפושניסיתי להתקין גם את הדרייורים אבל הוא לא מצליח עכשיו להעלות את הXserverאיך אני משתמש בBackup שיצרתי? (לפי המדריך...)לא יודע בקשר למדריך אבל הפקודה הבאה תשקם לך את ה xsudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorgשים לב שהפקודה תשנה את ה xorg.conf .מתחיל יכול להשתמש ב envy על מנת להתקין דריוורים של nvidia (אני יודע שלא מומלץ להריץ סקיפטים ותמיד עדיף מקור רשמי, אבל הבחור דיי אמין ויודע את העבודה).
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים לא השתמשי במדריך שהביאו לו, לא רציתי להתקין דרייוריםרציתי לשים tv out, השתמשתי במדריך שהיה באתר, צריך קודם להתקין דרייורים?
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר תודה חברה הצלחתי להבין איך להתקין את הדרייבר .אבל נתקלתי בבעיה אחרת: אני לוחץ על CTRL+ALT+F1 זה מגיע לי למין מסך שחור כזה (כמו מסוף אבל בלי המערכת שרצה ברקע) ואז אני רוצה להיתחבר ל"משתמש העל" אז אני מקליד su כתוב לכתוב את הקוד הסודי (שכמובן כבר היגדרתי) אני שם תקוד וזה לא עובר לי למצב "משתמש העל".מה עושים???תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים קח מדריך מעולה לכול הפצת אובנטו צעד אחר יצעד לעשות כול דבר. http://easylinux.info/wiki/Main_Page
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר תודה חברה היסדרתי !!!!ועכשיו יש לי בעיה אחרת הרזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לשים זה 800 על 600 מה עושים?
פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים מחבר זה היה לי עוד לפני שהיתקנתי תדרייבר.וגם אם אפשר יש לי עוד שאלה : איך עושים שפיירפוקס יהיה בעברית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.