עבור לתוכן

מתלבט בין כבלים לבין בזק

Featured Replies

פורסם

1)

איזה מן האופציות יותר עדיפה???

א.להתחבר לתשתית בזק 2.5 מגה בהתחייבות לשנה ב-60 שקל לחודש ולשלם גם 50 שקלים על החזקת קו+כל השיחות שמעבר(הוט\פלאפונים\בזק).........

ב.להתחבר לתשתית כבלים 3 מגה במחיר של 80 שקל בהתחייבות לשנה ולשלם 59 על קו הוט שמקנה לי כל חודש 2000 דקות לקווי בזק\הוט חינם וכל השיחות שמעבר או שיחות לפלאפונים בתשלום......

2)שמעתי שבכבלים אני לא מקבל את המהירות המובטחת לי יש אמת בדבר?

3)במידה ואני מוריד באינטרנט כבלים ובמקביל אני מדבר בטלפון כבלים תיהיה האטה בהורדה?

פורסם

קודם כל, לגבי הקו.

אם אתה לא מדבר הרבה בקו יש מסלולים של קווים עם דמי אחזקה נמוכים יותר ואז אתה משלם יותר לכל שיחה (קו קל).

סנוף, אני לא חסיד גדול של הקו של הוט (כלקוח), רעשים על הקו לפעמים, שמע פחות טוב, ולפעמים הוא לא מקבל את החיוג.

בעקרון אם תתקשר אליהם הם יסדרו, אבל לפעמים זה חוזר תוך יומיים וזה פשוט מעצבן.

לגבי האינטרנט, זה מוגדר ככה שזה לא אמור להפריע וגם לא ראיתי עדות לזה.

לגבי המהירות בתשתית כבלים, בעקרון אתה חולק את חיבור שלך עם מי שמחובר באיזור/בניין/שכונה.

אם יש הרבה אנשים מחוברים ביחד איתך בו זמנית אז יכולה להיות איטיות.

אני אישית לא נתקלתי בכזאת בעיה, אבל שמעתי על אנשים שסבלו.

בסופו של יום, הוט קצת יותר זולים ובזק קצת יותר אמינים.

החישוב של מה שאתה מעדיף הוא שלך.

פורסם
  • מחבר

במידה ואני לא מקבל את המהירות שהובטחה לי עקב ריבוי באנשים שגולשים אני יכול לתבוע אותם ולבקש לעזוב לא?הרי הם חייבים לעמוד במהירות המובטחת.

פורסם

בכל התחברות בתשתית/ספק מובטחת לך מהירות עד למהירות שאותה רכשת,

כלומר עד 1.5 מגה או עד 2.5 מגה וכו'.

אם אתה מקבל את המהירות המלאה רק 70-80 אחוז מהזמן אז אני מניח שאתה תוכל להקים קול צעקה ולהתנתק.

אם חשוב לך יותר השירות והאמינות ופחות הכסף אז לך על בזק.

אם חשוב לך יותר לחסוך בכסף או כדי ללחת על מהירות יותר גבוהה אז לך על כבלים.

השוני בסופו של דבר הוא לא של שמיים וארץ.

פורסם
  • מחבר

א.איזה תשתית אינטרנט יותר אמינה(מספקת מהירות מובטחת,אין התנתקויות ובעיות טכניות) כבלים או adsl ?

ב.איזה קו טלפון יותר אמין בזק או כבלים?

פורסם

אני הייתי מנוי של בזק עד לפני כחודש ועקב מעבר דירה ושיקולים כספיים עברתח לאינטרנט וטלפון בהוט.

אין ספק שהאמינות והאיכות של בזק עדיפים. קו הטלפון שלהם יותר נקי מרעשים ושומעים יותר ברור. בנוסף בבזק אין צורך במודם חיצוני עבור הטלפון. בהוט יש צורך במודם שחייב להיות מחובר תמיד לחשמל ובמקרה שלי גם מגבר זולל חשמל.

באינטרנט של הוט יש הרבה יותר בעיות של גלישה איטית ניתונים למיניהם וכולי למרות שבתי התשתיות אני מחובר לאותו ספק.

לזכות הוט ייאמר שהם אכן יותר זולים אם כי לא בצורה משמעותית מאד. אם הייתי יודע על הבעיות בהוט לפני שהתחייבתי לשנה הייתי מוותר על התענוג.

לשיקולך.....

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל לי יש אינטרנט בכבלים ואני כמעט תמיד מוריד על המקסימום, הפינגים מעולים.. לא יודע על מה התלונות

פורסם

להוט חייבים להתחייב, לבזק לא. לדעתי עדיף לבחור בבזק בלי התחייבות גם אם זה אומר מחיר יותר יקר.

פורסם

אני בכבלים ומוריד לא מעט ומקבל את הרוחב פס המובטח.

גם אין בעיה עם כבלים ופינגים.

לדעתי תשקיע יותר זמן במחשבה על ספק אינטרנט ולא על ספק תשתית, יש סטייקי בראש העמוד בנושא שחובה לקרוא.

פורסם

1)

איזה מן האופציות יותר עדיפה???

א.להתחבר לתשתית בזק 2.5 מגה בהתחייבות לשנה ב-60 שקל לחודש ולשלם גם 50 שקלים על החזקת קו+כל השיחות שמעבר(הוט\פלאפונים\בזק).........

ב.להתחבר לתשתית כבלים 3 מגה במחיר של 80 שקל בהתחייבות לשנה ולשלם 59 על קו הוט שמקנה לי כל חודש 2000 דקות לקווי בזק\הוט חינם וכל השיחות שמעבר או שיחות לפלאפונים בתשלום......

3)במידה ואני מוריד באינטרנט כבלים ובמקביל אני מדבר בטלפון כבלים תיהיה האטה בהורדה?

1) לדעתי האופצייה של הכבלים.

ואם אני לא טועה אתה יכול להוריד את הטלפון מ59¤ בחודש ל39¤ תתווכח איתם קצת ותראה :)

2) שטויות, אני בכבלים ומקבל את המהירות שלי אני משלם על מגה וחצי ומקבל מגה וחצי אין חוכמות.

3) לא שאני נתקלתי בזה, מקסימום אם יש תבקש מהם מגברים.

*קח בחשבון שאם יש הפסקת חשמל אין לך טלפון (המודם מחובר לחשמל בלי מודם אין לך טלפון...)

ואתה יכול לעשות מיקס.

לשלם על קו קל לבזק (25¤ בחודש) רק בשביל ADSL ולהשתמש בטלפון של הוט שלדעתי הרבה יותר זול מבזק.

פורסם

לך על הכבלים.

היו פה כמה דיונים בנושא, עם הרבה תגובות שלי. חפש אותם.

בבזק יכולה להיות בעיה מבחינת הריחוק מהמרכזיה הראשית ובעיות יחידות רחק בארונות שלהם.

לכבלים אין את הבעיות האלה, הם מקצים רוחב פס מסויים לאיזור מסויים ואם יש לך פחות משתמשים על הארון שלך ובכלל באיזור. הרווח נקי.

בהצלחה.

פורסם

תאמת זה הכל תלוי בתשתית באיזור שאתה גר בו.

לפי מה שאני זוכר מהתקופה שעבדתי בHOT.

יש הרבה נפילות בת"א אבל באיזור השרון עובד מצויין.

פורסם

בקשר לזה שאתה לא מקבל את המהירות המובטחת בכבלים אני יכול להעיד שאני מקבל

אני משלם על 2.5 מגה ובמקום להוריד על 320 אני מוריד על 450.....

פורסם

בקשר לזה שאתה לא מקבל את המהירות המובטחת בכבלים אני יכול להעיד שאני מקבל

אני משלם על 2.5 מגה ובמקום להוריד על 320 אני מוריד על 450.....

שמע, כיף לך. כנראה לא הגדירו לך את הגבלת המהירות במודם כמו שצריך.
פורסם

איך אתה מוריד יותר מההגבלה?

הרי גם אם הוט לא הגבילו אותך, הספק הגביל אותך.

אני אוהב יותר את האמינות של בזק.

ובלחץ מתון בזק ישוו כל מחיר של הוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים