עבור לתוכן

בעיה בביוס בלוח אם אינטל 965 כנסו--

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

יש לי לוח אם ‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎

שאני רוצה לשנות כמה דברים כמו מהירות למאוור למעבד אוו לעשות OC למעבד אבל בביוס של אינטל לא נותן לי אפשריות לשנות דברים ממש מוזר

חלק לכל לוח אם אפשר לשנות דברים בביוס ורק בלוח אם של אינטל לא נותן לא אפשריות לשנות בביוס . רציתי לשנות RPM למעבד ולא נותן לי לעשות כלום

תעזרו לי

בתודה לעוזרים

אגב המפרט שלי

לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎

מעבד:E6600

ספק:‏TR2 Power W0101 550W Silent

כ.מסך:8800GTS

זיכרון:2GB 800MHZ :)

פורסם

א. לא ניתן לעשות OC ללוחות של אינטל (רק ל975 אולי). יש אפשרות אבל לא מומלצת והיא לא דרך הביוס.

ב.בלוח שלך אתה יכול לקבוע את תגובתם של המאווררים לשינויים בטמפ' שיש. הם עובדים תמידית במצב אוטומטי.

פורסם
  • מחבר

גם איאפשר לקבוע את התגובתם של המאוורים RPM ולשנות הביוס רק מראה לי ת' הRPM ולא נותן לי לשנות

פורסם

אתה לא יכול לשנות RPM! אתה יכול לשנות את מהירות התגובה.

יש שם אפשרות : אגרסיבי וכו'.

פורסם
  • מחבר

א. לא ניתן לעשות OC ללוחות של אינטל (רק ל975 אולי). יש אפשרות אבל לא מומלצת והיא לא דרך הביוס.

ב.בלוח שלך אתה יכול לקבוע את תגובתם של המאווררים לשינויים בטמפ' שיש. הם עובדים תמידית במצב אוטומטי.

במשפט ראשון א' אמרת שלא ניתן לעשות OC לאינטל אז אילו אפשריות לעשות OC בדרך אחר ללא ביוס אילו תכונות שבו אפשר לעשות OC ולשנות דברים כמו RPM

בתודה :)

פורסם

אין קשר בין RPM לOVERCLOCK! RPM זה מהירות שהמאווררים מסתובבים. OVERCLOCK זה שינוי מתח או תדר או שניהם ללוח או למעבד או לזיכרון על מנת להמהיר אותם.

אין אפשרות לעשות OVERCLOCK ללוחות אינטל דרך הביוס. יש אפשרות תוכנתית עם תוכנה שנקראת CLOCKGEN.

אין אפשרות לשנות RPM של המאווררים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים