פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים איך אני מחבר אותם ביחד שאני אוכל לראות שני שולחנות עבודה ?איך אני עושה שולחן עבודה אחד רצוף ?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר איך אני מחבר אותם ביחד שאני אוכל לראות שני שולחנות עבודה ?איך אני עושה שולחן עבודה אחד רצוף ?בכל מקרה ..חבר שלי בא אליי ..ושמתי את המסך על VGA במקום DVI ורק אז זה פעל .. (הבנתי כל הזמן וידעתי איך לעשות 2 שולחנות אבל לא הצלחתי .. ה- DVI היווה בעיה כנראה )מה הפתרון ? אני על יציאת VGA כרגע ואני רוצה לחזור ל- DVI .מה אני עושה<?
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים איזה כ.מסך יש לך? עם איזה יציאות? איזה מסך וטלויזיה יש לך? ומה בדיוק אתה רוצה לעשות? לראות שולחן עבודה גדולה - ז"א על שתי המסכים או שלראות רק בטלויזיהאני היום חיברתי מסך בDVI וטלויזיה LCD עם כבל SVIDEO לקומפוננט, פשוט עשיתי extend desktop בdisplay settings
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר איזה כ.מסך יש לך? עם איזה יציאות? איזה מסך וטלויזיה יש לך? ומה בדיוק אתה רוצה לעשות? לראות שולחן עבודה גדולה - ז"א על שתי המסכים או שלראות רק בטלויזיהאני היום חיברתי מסך בDVI וטלויזיה LCD עם כבל SVIDEO לקומפוננט, פשוט עשיתי extend desktop בdisplay settingsיש לי כרטיס מסך עם יציאות DVI + VGA + S-VIDEO טלויזיה THOMSON 21 " עם יציאת S -VIDEO מסך - MAG INNOVISION - מעודכן עם דריבר - 786 דגם FS ... 17 אינץ'חיברתי את המסך ל- DVI (מאז היום הראשון שקניתי את המחשב ) .. ובין המחשב לטלויזיה חיברתי עם כבל S-VIDEO - to S-VIDEO זכר ונקבה - S - VIDEO .הבעיה שלי היא כשאני משתמש עם היציאה ש להכרטיס מסך - DVI ואני בוחר באפשרות להציג "2 שולחנות העבודה " המחשב לא נותן לי את זה ("extend my windows desktop onto this monitor - זה כשאני לוחץ על צג 2 ב- DISPLAY )כשאני מחבר את המסך מחשב ליציאת ה- VGA שבכרטיס מסך - הכל עובד חלק !איך אני מסדר את זה בכל זאת ?נ.ב - תודה על היחס ועל התגובה !!
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר ובכל זאת ?ובכל זאת ובכל זאת ?מה קשה לעזור 2 דקות ?? לתת רעיונות ? אבל להתעלם ? פשיי ירבאק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.