עבור לתוכן

להפעיל תוכנית בVB על כל מחשב,איך?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

מה צריכים להתקין על המחשב בשביל שתוכנת VB שכתבתי תפעל עליו (התוכנה מריצה דוחות אבל בעיקרון בסיסית מאוד )

ניסיתי להפעיל על המחשב בלי VISUAL STUDIO התוכנה פעלה אבל הדוחות גרמו לשגיאה והתוכנית יצאה

נכתבה תחת VISUAL STUDIO 6

תודה לעוזרים:)

פורסם

אתה מתכוון חוץ מוינדוס?

אם לא, אתה פשוט צריך לעבוד עם קבובץ הEXE וכל שאר הקבצים שאתה משתמש איתם בתוכנית.

שים לב שיכול להיות שיש לך מיקומים מדוייקים בתוכנית שלך שנכונים רק אליך, למשל:

c:\\windows\ABC.TXT

ולא אצל כולם הABC נמצא דווקא שמה.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון על חלונות פשוט על מערכת הפעלה שלא מותקן עליה VS

וכן העתקתי את זה כמו שזה ועשיתי MAKE לפרוייקט עכשיו הוא רץ הכל טוב ויפה ומתקשר עם הבסיסי נתונים אבל כשמגיע רגע שאני צריך להציג דוח הוא נותן שגיאה ויוצא כאילו אין לו יכולת להציג דוחות, למה זה קורה?

פורסם

אני מתכוון על חלונות פשוט על מערכת הפעלה שלא מותקן עליה VS

וכן העתקתי את זה כמו שזה ועשיתי MAKE לפרוייקט עכשיו הוא רץ הכל טוב ויפה ומתקשר עם הבסיסי נתונים אבל כשמגיע רגע שאני צריך להציג דוח הוא נותן שגיאה ויוצא כאילו אין לו יכולת להציג דוחות, למה זה קורה?

מצטרף לשאלה ואיך אתה עושה MAKE לפרוייקט שלך ב-VB?

פורסם

מה השגיאה?

ובFILE יש MAKE EXE FILE או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

כן יש לך תחת FILE

MAKE *projectname*.exe

השגיאה שהוא נותן לי היא בתמונה, בעת נסיון לפתוח דוח

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה משתמש בטפסים הרגילים, או בקריסטל?

פורסם
  • מחבר

DATA REPORT רגיל..וטפסים רגילים

פורסם

למיטב זכרוני אתה צריך להפעיל דרך addins->manager את package&deployment wizard

ואז להפעיל אותו דרך התפריט של הplugins.

פורסם

ומספיק שבמחשב בו אני רוצה להפעיל אותו יהיה מותקן VS?

פורסם

VS וה SP שאתה עובד איתו(נראה לי SP6 הוא האחרון).

בכל מקרה, אם זה לבית סר, אתה יכול להריץ את הפרוייקט על המחשבים לפני הבחינה כדי לוודא שזה אכן עובד.

פורסם

אם זה לבית ספר, תביא את המחשב מהבית.

פורסם
  • מחבר

זהו שזה לא לבית ספר.. זה לאיזה עסק משהו קטן שהיו צריכים..

בכל אופן הרעיון של ה Package עובד מצוין! ופועל על מחשבים אחרים!

תודה רבה על העזרה:)

פורסם

יש לך את Package & Deployment Wizard תחת Microsoft Visual Studio 6.0 Tools בתפריט התחל.

שתריץ אותו הוא יצור לך התקנה ובנוסף יעתיק את כל הקבצים הדרושים לתיקיה של ההתקנה.

בדרך כלל אם אתה מעתיק את הקבצים האלו למחשב אחר בתיקיה עם ה exe שלך זה צריך לעבוד ללא בעיה.

אם אתה רוצה יש כלמני תוכנות שיודעות להכניס את כל הקבצים האלו לתוך ה exe ובכך אתה יכל להעביר רק את ה exe לבד.

לשיטה זו יש כמה חסרונות. לפעמים זה דופק את הקובץ וגורם לבעיות לא צפויות, כמו כן תוכנות אנטיוירוס מתריעות על קבצים כאלו.

פורסם
  • מחבר

אחלה ניסיתי גם אותו נתן לי בערך את אותה התוצאה, ומה שחשוב שהוא אורז איתו את כל הקבצי DLL וכו' שהפרוייקט משתמש בהם כך שלא קורה שהמערכת הפעלה נתקלת בבקשה לא ידוע מהתוכנה:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים