פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים שלום כולם! מה צריכים להתקין על המחשב בשביל שתוכנת VB שכתבתי תפעל עליו (התוכנה מריצה דוחות אבל בעיקרון בסיסית מאוד ) ניסיתי להפעיל על המחשב בלי VISUAL STUDIO התוכנה פעלה אבל הדוחות גרמו לשגיאה והתוכנית יצאה נכתבה תחת VISUAL STUDIO 6 תודה לעוזרים
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אתה מתכוון חוץ מוינדוס?אם לא, אתה פשוט צריך לעבוד עם קבובץ הEXE וכל שאר הקבצים שאתה משתמש איתם בתוכנית.שים לב שיכול להיות שיש לך מיקומים מדוייקים בתוכנית שלך שנכונים רק אליך, למשל:c:\\windows\ABC.TXTולא אצל כולם הABC נמצא דווקא שמה.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר אני מתכוון על חלונות פשוט על מערכת הפעלה שלא מותקן עליה VSוכן העתקתי את זה כמו שזה ועשיתי MAKE לפרוייקט עכשיו הוא רץ הכל טוב ויפה ומתקשר עם הבסיסי נתונים אבל כשמגיע רגע שאני צריך להציג דוח הוא נותן שגיאה ויוצא כאילו אין לו יכולת להציג דוחות, למה זה קורה?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אני מתכוון על חלונות פשוט על מערכת הפעלה שלא מותקן עליה VSוכן העתקתי את זה כמו שזה ועשיתי MAKE לפרוייקט עכשיו הוא רץ הכל טוב ויפה ומתקשר עם הבסיסי נתונים אבל כשמגיע רגע שאני צריך להציג דוח הוא נותן שגיאה ויוצא כאילו אין לו יכולת להציג דוחות, למה זה קורה?מצטרף לשאלה ואיך אתה עושה MAKE לפרוייקט שלך ב-VB?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר כן יש לך תחת FILEMAKE *projectname*.exeהשגיאה שהוא נותן לי היא בתמונה, בעת נסיון לפתוח דוח[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים למיטב זכרוני אתה צריך להפעיל דרך addins->manager את package&deployment wizardואז להפעיל אותו דרך התפריט של הplugins.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים VS וה SP שאתה עובד איתו(נראה לי SP6 הוא האחרון).בכל מקרה, אם זה לבית סר, אתה יכול להריץ את הפרוייקט על המחשבים לפני הבחינה כדי לוודא שזה אכן עובד.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר זהו שזה לא לבית ספר.. זה לאיזה עסק משהו קטן שהיו צריכים.. בכל אופן הרעיון של ה Package עובד מצוין! ופועל על מחשבים אחרים! תודה רבה על העזרה
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים יש לך את Package & Deployment Wizard תחת Microsoft Visual Studio 6.0 Tools בתפריט התחל.שתריץ אותו הוא יצור לך התקנה ובנוסף יעתיק את כל הקבצים הדרושים לתיקיה של ההתקנה.בדרך כלל אם אתה מעתיק את הקבצים האלו למחשב אחר בתיקיה עם ה exe שלך זה צריך לעבוד ללא בעיה.אם אתה רוצה יש כלמני תוכנות שיודעות להכניס את כל הקבצים האלו לתוך ה exe ובכך אתה יכל להעביר רק את ה exe לבד.לשיטה זו יש כמה חסרונות. לפעמים זה דופק את הקובץ וגורם לבעיות לא צפויות, כמו כן תוכנות אנטיוירוס מתריעות על קבצים כאלו.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים מחבר אחלה ניסיתי גם אותו נתן לי בערך את אותה התוצאה, ומה שחשוב שהוא אורז איתו את כל הקבצי DLL וכו' שהפרוייקט משתמש בהם כך שלא קורה שהמערכת הפעלה נתקלת בבקשה לא ידוע מהתוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.