עבור לתוכן

מעבד המחשב מגיע ל60 מעלות חום עם מאוור משופר !.

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב כ5 שנים אצלי,

AMD ATHLON 2600+ זה המעבד, עם לוח של ABIT NF7 ספק 350W החולף כבר הרבה פעמים מקפיצות חשמל 3-4 מאז שקניתי את המחשב..

(שאר המפרט לא רלוונטי אני מניח).

המעבד פועל על 58-60 מעלות, זה לא תקין ! עם מאוור חזק מאוד אחרי החלפת סיליקון מגעים,

לפני ההחלפת הסיליקון והמאוורר הטמפרטורה הייתה גם עוברת את ה60 במעט,

בעבר עם מאוור קטנצי'ק צנום ושקט המעבד לא היה עובר את 46-47, שמתי לב שעל הלוח יש כמה קבלים מנופחים,

יש מצב הלוח גורם להתחחמות יתרה של המעבד ? או שהמעבד עשה את שלו ?

ד"א ניקוי בלחץ אוויר מתבצע כול כמה חודשים, אין טיפת אבק.

יש לי מדחס אוויר, וכבר ניקיתי אותו מלא פעמים, אין טיפת אבק !, זה מעבד שלא עבר את 45 מעלות בעבר אף פעם !,

הסיליקון הוא לבן,

יש לי מליון מאווררים במחשב,

2 מכניסים אוויר,

2 מוציאים אוויר.

1 למעבד, שהוא כרגע 60 מעלות חום,

1 לכרטיס מסך אין לו חיישן חום. (ATI RADEON X1300PRO 256MB בלאי)

1 ללוח אם, 42 מעלות חום,

ה4 מאוורים 2 מכנסים 2 מוציאים הוספתי אותם לא מזמן לפני חודשים שלוש + ואני שולט עלייהם עם מתג,

אף פעם לא היו לי ,והמעבד היה על 45 מעלות חום, כרגע הם פועלים ולמחשב יש רעש של וונטה של רכב, והמעבד על 52 מעלות חום, אם אני יכבה אותם, ויהיה שקט סוף סוף החום יעלה ל60 מעלות.

יש לציין שמעולם לא היו ה4 מאוורים הללו והחום לא היה עובר את ה45 מעלות.

תודה

תמיר[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 13:16:00

התמונה הראשונה לא טובה, אז הינה היא שוב,

לפני הפעלת ה4 מאוורים !

[attachment deleted by admin]

פורסם

אותי מדאיג שציינת שיש לך כמה קבלים מנופחים,יכול להיות שהקפיצות חשמל פגעו בלוח,וההספק כניראה מעביר יותר מתח,כי משהו קרה עם כול הקפיצות המתח שגרם לקבלים להיות מנופחים,אם תוכל לעלות תמונה זה יוכל לעזור האם באמת קיימת כזאת תקלה.

פורסם

או שמי שהחליף לך את גוף הקירור של המעבד, לא שם טוב את המשחה הטרמית, או שבכלל לא שם

פורסם

קבלים מנופחים בלוח אם ישן זה לגיטימי לדעתי

לדעתי הבעיה היא איפשהו בקירור של המעבד, אולי המאוורר לא מסתובב, אולי יש אבק, או אולי המשחה הטרמית לא מרוחה טוב (כמו שנאמר בתגובה שמעלי).

מה שכן, לא בריא בכלל לעבוד על 80 מעלות, הייתי מציע לך לבדוק מהר את הנושא

פורסם
  • מחבר

הגוף קירור נישאר זהה, המשחה חודשה, רק המאוור הפשוט שהיה עליה, הוחלף למשהו חזק יותר.

המחשב היה מתחיל לצפצץ ב67 מעלות, אם המאוור לא היה פועל בכלל גם המחשב היה מצפצץ ככה כיווני בביוס,.

המאוור הוחלף רק מסיבת ההתחממות,

בעבר על המאוור האורגינלי כ46 מעלות חום היום עם מאוור משופר 56 מעלות, יש מצב שהלוח גורם לכזה דבר ?

תמיר

פורסם
  • מחבר

??

פורסם

אני חושב שבגלל הקבלים שמנופחים,שנגרמו כניראה ע"י הספק שעשה בעיות,יכול להיות שיש לך בעיה בלוח שגם נפגע ע"י פגיעה בקבלים.נסה לעלות תמונה כדי שאפשר יהיה לראות עד כמה הם מנופחים

פורסם

לי דווקא נראה שזאת בעיה של סרקולציה כי הHDים גם בטמפ' גבוהה.

יש לך 2 מאווררים שמוציאים אויר בטח הם ממוקמים מאחורה, איפה ממוקמים אלה שמכניסים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים