פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אוקי חברה... קניתי אתמול כרטיס חדש של ATI x1950xt 256mb של sapphire מפרט מלא של המחשב intel p4 3.0 GHz 1024 gb ram 400 MHz x1950xt 256 ram ספק ג'נרי אוקי אז לפני זה היה לי כרטיס מסך gf6600 של nvidia ולא היה בעיות עכשיו כשאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא במקרה זה זה hitman blood money אני משחק בערך 5 דקות והמשחק קורס נהיה לי מסך שחור ו אין לי מה לעשות אלא לעשות restart לאחר שהמערכת עולה יש לי ERROR : לפני זה לא היה לי את הבעיה עם הכרטיס הקודם ... ד"א זה לא רק במשחק הזה זה גם ב lost planet וגם במשחקים אחרים אני מעריך ... מה לעשות ??? יש שם עוד אפשרויות ללחוץ עליהם ויש שם עוד מידע אם תרצו אני יכול לפרסם עוד תמונות... נ.ב אני יודע שיש לי צוואר בקבוק אבל אני לא חושב שזה בגלל זה :\
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים חיברת את כבל החשמל הנוסף לכרטיס?הסרת את הדרייב של NVIDIA?התקנת דרייבר של ATI?
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר חיברת את כבל החשמל הנוסף לכרטיס?הסרת את הדרייב של NVIDIA?התקנת דרייבר של ATI?כן חיברתי את הכבל לספקהסרתי את הדריברים של Nvidiaוכן התקנתני את ה דריברים של ATi :-\
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים יכול להיות שהספק שלך חלש לכרטיס הזה.תנסה לנתק צרכני חשמל כמו מסך אם מחובר לך למחשב(הכוונה לחשמל) ועוד צרכנים..אם התקנת הכל אני מהמר על ספק כוח.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר משחק CSS המחשב לא קורס ואחרי טסט ב 3dmark06 גם לא קורס אז מה הבעיה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.