עבור לתוכן

שאלה בקשר ל אלגברה ליניארית

Featured Replies

פורסם

אני תלמיד יד ואני לא ממש בקיא בקטע של האלגברה ליניארית האם יש אתר טוב שמלמדים בו אלגברה ליניארית מ 0

תודה

פורסם

מצטרף לשאלה, אם ישנם גם ספרים בעברית אני אשמח לקנות אחד מהם, ראיתי כמה ספרים של האונברסיטה הפתוחה אבל הרמה שבה הם פותחים

את הספר היא גבוהה וכניראה מיועדת למי שיש ידע בסיסי באלגברה ליניאראית.

פורסם

יש פה פרויקטנטים מ 108?

פורסם

אלגברה ליניארית אוניברסיטאית בכיתה י"ד ? למה בדיוק צריך את זה - במסגרת מה זה ?

אתה מתכוון למטריצות , ליכסונים, מרחבים וקטורים, דטרמיננטות, טרנספורמציות, בסיסים, מימדים, גרעינים, גראהאם שמידט, אופרטורים, אורטוגונאליות ואורטונורמליות וכל שאר השטויות האלו ?

כי אם כן , צריך להגיע להארה רוחנית בשביל להבין על מה לכל הרוחות מדברים בשליש האחרון של הקורס. רק יחידי סגולה באמת מבינים מה קורה שם ועל מה באמת הסיפור.

לדעתי לא תמצא אתר שיסביר את זה טוב באינטרנט, קפוץ ל"קופי" של כל איניברסיטה או מכללה טובה , יש מלא חוברות הסברים מצולמות שעולות גרושים.

פורסם
  • מחבר

ממממ אני לומד הנדסת תוכנה (כיתה יד) והתחלנו ללמוד לפני חודשיים ואני לא הכי מבין את זה (טוב נו גם זה לא מעניין אבל מה לעשות) יש איזה אתר שאפשר ללמוד בו (אפילו את הבסיס זה יהיה טוב אני לא ממש צריך יותר מזה בינתיים)

פורסם

בואו לא נגזים. אלגברה לינארית בסיסית ושימושית היא לא כזו מסובכת. את הבסיס יכול להבין כל תלמיד תיכון.

תנסה את הספר של האוניברסיטה הפתוחה. שמעתי שהוא ממש טוב. קראתי ממנו חלקים והתרשמתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים