עבור לתוכן

לא מצליח לחבר את המחשב הנייד בצורה אלחוטית לרשת!

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר של 3COM, דגם 100-75.

מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית, ובו הכל עובד תקין. הגדרתי הצפנת WPA, שמתי סיסמה של 20 תווים בדיוק ואישרתי הכל.

הפעלתי את המחשב הנייד, וברשימת הרשתות, הוא זיהה את הרשת שלי. רשמתי סיסמה של הרשת כשנכנסתי אליה, והנייד מראה שהוא מחובר לרשת שהקמתי, אבל עם הודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה", ואין גלישה!

ממה זה נובע?

עריכה:

במחשב הנייד, הפעלתי את האשף של "הקם רשת אלחוטית עבור משרד או בית פרטי" ומילאתי שם את כל מה שהאשף ביקש. זה יכול לעשות בעיות בחיבור לרשת שלי או בחיבור הנייד לררשתות אחרות?

[br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 14:03:44

מצטער שאני מקפיץ, אבל הודעה עברה לעמוד שני.

אף אחד לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת?

דרך אגב, המחשב הנייד כן מצליח להתחבר לרשתות של השכנים בלי בעיה, רק לרשת שלי לא מצליח.

פורסם

הראוטר מפעיל שרת DHCP שנותן כתובות IP בצורה דינמית?

ניסית להגדיר כתובת IP סטטית למחשב הנייד?

פורסם

רוב הסיכויים שיש בעיה בהזנת מפתח ההצפנה.

קודם כל תוודא שאת ההתחברות לרשת אתה עושה בקליטה טובה או סבירה. צמוד לנתב או רחוק מידי יגרמו להפרעות שלעיתים גורמות לכשל בהתחברות הראשונית.

עכשיו, שים לב שאתה רושם את הקוד בדיוק אותו דבר, החלפת אותיות קטנות בגדולות רווחים בהתחלה ובסוף או סתם טעיות לא יתנו לך להתחבר.

מה שאני עושה זה לקחת קובץ טקסט פשוט לרשום בו את הקוד ואז להעתיק ממנו על הנתב (ולשמור) ואז בכל מחשב שאתה מחבר אלחוטית להעתיק באותה צורה, את הקובץ אתה יכול לשמור על disk-on-key.

אם עדיין לא הצלחת, תנסה לעשות מה שQTTP רשם (ע"ע לבדוק שהDHCP מופעל ולנסות לתת כתובת IP סטטית במחשב).

אם אתה לא מצליח להתחבר בכל זאת, תחזיר לקבלת IP אוטומטית, תוריד את ההצפנה לגמרי ותנסה להתחבר.

אם מתחבר ככה תקין, תנסה להגדיר את החיבור מחדש עם מפתח הצפנה אחר, תנסה להשתמש במפתח שהוא רק אלפא-נומרי (רק אותיות ומספרים בלי רווחים וסימנים מיוחדים), לא עוזר תנסה רק תווים הקסדצימלים (a עד f, ו0 עד 9).

פורסם

גם לדעתי זו בעיה בקוד

עצה שלי אני רואה שרשמת שעשית קוד של 20 תוים אני מציע תשנה זמנית למינימום תוים ותנסה להתחבר ככה שיהיה הכי פחות סוכוי לתקלות [=

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים