עבור לתוכן

מחשב ב-7K לטלויזית LCD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

מעניין

אף פעם לא ראיתי כזה כבל! זה באמת עובד? ניתן לשלוט על מצלמת וידאו עם זה?

פורסם

למלצמת וידאו זה מתאים..אבל לא לכרטיס עריכה

בכל מקרה אם מורידים את הכ.FW מהמפרט שלי יוצא זול משמעותית משלך והוא מרוויח מחיר יותר זול אם הוא משלם מזומן או לשליח למשל..כפי שאמרתי זה משהו כמו 120 זךול אפילו יותר,בעוד שב-SKYPC זה המחיר כבר למזומן..הוא גם מקבל OC אם הוא מעוניין

פורסם

מה שכן תידע שאם אתה תבחר שTMS יעשו לך OC יהיה והמעבד יפגע בגלל זה האחריות של היבואן מתבטלת וסוג של אחריות פרטית של החנות(לפי מה שנתנו לי להבין)נכנסת לתוקף. אני במקומך(אם אתה בוחר בדרך הזו)הייתי מברר טוב מאוד וביסודיות איך כל התהליך מתנהל.

לא יודע איזה חישוב עשית שם המפרט שלך ממש לא יוצא זול משמעותית.

פורסם

הסבירו לך כבר איך זה הולך...כולם ראו את השיחות שלך עם הבעלים של החנות..

נאמר לך כבר שהם עושים OC מתון יחסית שלא גורם לכל נזק כזה אור אחר..גם אם חושבים בהגיון מבינים שלחנות אין אינטרס לעשות לך OC שיפגע..הם לא צריכים שתבלבל להם במוח עם אחריות או תיצור להם משלוחים מיתרים ליבואן וכו'...

אני מציע למי שמעוניין שיתקשר לחנות וישאל בעצמו ויראה את התשובה...

פורסם

למה שתקבל תשובה אובייקטיבית מהחנות?

יצרתי קשר עם היבואן שמספק להם את המעבדים ושאלתי אותו. את התשובה שקיבלתי אתה יכול לקרוא למעלה.

פורסם

למה שתקבל תשובה אובייקטיבית מהחנות?

יצרתי קשר עם היבואן שמספק להם את המעבדים ושאלתי אותו. את התשובה שקיבלתי אתה יכול לקרוא למעלה.

אני לא יודע מה בדיוק הקטע שלך KILL אבל אתה משקר במצח נחושה

אתה לפי טענתך פנית לאיסטרוניקס וקיבלת מידע עלינו, שאנחנו קונים מהם מעבדים והם לא מגבים אותנו באחריות של OC וזה שקר כי בחיים לא היו נותנים לך מידע על לקוחות באיסטרוניקס, אפילו לא היו מדברים איתך, בנוסף עד היום לא קנינו אפילו מעבד אחד שם ויש לנו גיבוי מלא מהספקים שלנו לכל מה שאנחנו עושים

אני לא יודע מה בדיוק הסיבה שאתה מנסה להכפיש כל הזמן את השם שלנו בנושא של שירות \ אחריות \ אמינות שכל מה שאחננו מציעים זה בסה"כ שירות אקסטרה ללקוחות,

הרבה לקוחות יעשו את ה OC הזה לבד, פה אנחנו מציעים שאנחנו נעשה את זה, נותנים אחריות(גם אם היא רק שלנו לפי מה שאתה טוען זה עדיין עדיף משום אחריות אם הלקוח עושה לבד בבית ופה יש לו גם את הגיבוי שלנו וגם את הנסיון שלנו) אנחנו לא מחייבים אף אחד לעשות OC, לא גובים על זה כסף ואתה הופך את זה כאילו אסון \ אחרית הימים ממש

או שאתה ממש משועמם או שאתה עובד בחנות אחרת שמאויימת על ידינו ותעשה כל מה שהיא יכולה בשביל לפגוע בשמינו הטוב שבמשך 4.5 שנים איך לנו אפילו תלונה מלקוח אחד בודד לגבי שירות ואחריות

אני בספק שיש חנויות שיכולות להגיד את זה ואשמח אם יש איזשהוא לקוח שקנה אצלינו משהו, היתה תקלה ולא קיבל את כל השירות והגיבוי מאיתנו כמו שרק אפשר לחלום

אז תפסיק להכפיש ותעבור נושא, זה כבר עבר מזמן את גבול הטעם הטוב ואשמח אם המודרים יתערבו בנושא הזה.

פורסם

איפה אתה רואה שאני מנסה "להכפיש" את שמה של החנות בשלל נושאים? רק בנושא אחד.

וגם זו לא ממש הכפשה אלא סיפור האמת.

אני סך הכל לא אוהב שחברות מסתירות/לא מספרות הכל ללקוחות שלהם או להבדיל אנשים שמייחצנים את החנות שלך בפורום עם ה"OC חינם" ולא מספרים הכל. אני לא הופך שום דבר לאסון/אחרית הימים אלא מעניק מידע אובייקטיבי לצרכן.

אם יש לך תלונות אתה מוזמן לפנות ליבואן אינטל ,איסטרוניקס את התשובה שלי קיבלתי מהם.

נ.ב אין צורך לכתוב את אותה התגובה ב5K תרדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים