עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Survival

Featured Replies

פורסם

יש לי רעיון למשחק המושלם.

במשחק הזה אתם צריכים אינטרנט.

המשחק יוצר עולם ווירטואלי - מין 'מפה' ענקית שיש בה הכל:

עצים, אבנים, זהב, אוכל, בתים, חפצים, מכונות "אוכל", מכונות "שתיה".

כל השחקנים במפה יהיו שחקנים אמיתיים.

כאשר אתה מתחיל 'חדר משחק' - החדר נמצא שם לעד. [או עד שיהיה מנצח במשחק]

המשחק מייצר עולם אקראי שיש בו הכל, מין עיר כזאת אבל אין לה קשר לעולם החיצוני.

כשאתה מתחיל - אתה צונח לשם עם מצרכים מוגבלים [ בלי רובים ].

המטרה במשחק? לשרוד.

איך? תמצא לך בית. תמצא לך ברית עם כמה אנשים. תארגן לך אספקה. תבנה חומה מסביב לבית \ כל דבר אחר - עם המון אפשרויות של בניה [חומה, מיטות, סולמות, קופסאות איכסון, נשקים - חרבות עץ וכדומה.] יהיה לך סקילים שונים של בניה - כאשר בנית מספיק XXX אז תוכל לבנות יותר מהר, או משהו דומה.

אם מישהו הרג אותך - זהו, אתה מת.

ז"א אנשים לא ירוצו ויהרגו כל אחד - מכיוון שאין להם נשקים בהתחלה [יהיו נשקים במפה באקראיות - בבתים, בחנויות נשק וכדומה, תוכל גם לבנות נשקים אם זה ה-CLASS שלך.]

עכשיו, המשחק יהיה כמו Oblivion.

ז"א - FPS + סקילים.

יהיו קלאסים שונים במשחק - SMITH, WOODCUTTER - ועוד עוד ועוד.

אם אתה SMITH [בונה נשקים וכדומה] ואתה רוצה לבנות חומה מעץ - רוב הסיכויים שתכשל, אך הסקיל יעלה עם הזמן.

מה זה נותן? אפשרות לעשות ברית עם עוד כמה אנשים אמיתיים - לשרוד ביחד.

אח"כ כשתהיו במצב שאין הרבה RESOURCES [אוכל וכדומה, צריך לאכול כל כמה שעות] - יש סיכוי לבגידות!

איך יוצאים מהמשחק? צריך למצוא מיטה ולישון בה.

טכנית, לא תצטרכו שינה עד שתצאו מהמשחק.

אם יצאתם מהמשחק כשאתם במיטה - הדמות שלכם תופיע שם, גם אתם לא במשחק.

היא תופיע כדמות ישנה. אם מישהו אחר ימצא אותכם ויהרוג אותכם - אתם מתים.

אני מדבר פה על אין ספור אפשרויות בהכל.

נגיד פתחתם חדר ל-200 איש, סבבה - נכנסתם.. התחלתם לשרוד - לבנות את המבצר הקטן שלכם: עוד אנשים נכנסו. נגיד החדר עכשיו הוא 4\200.

הרגתם 2 אנשים? עכשיו הוא יהיה 198\2.

איך חשבתי על זה? חלמתי את זה ..

פורסם

לחלום זה הכי טוב :xyxthumbs:

פורסם

נשמע נחמד...תנסה להציע את הרעיון לאיזה חברה אולי יעשו מזה משהו...

פורסם

אני מכיר משחק שמאוד דומה למה שאתה מתאר מסוג roguelike אבל הוא עם גרפיקה פשוטה. המשחק נקרא Unreal World :

http://www.jmp.fi/~smaarane/urw.html

אני שילמתי את דמי ההרשמה (shareware ) לפני 6 או 7 שנים ומאז המשחק עבר כמה עדכונים שבאחד האחרונים היא עברה מסביבת DOS לסביבת windows xp . זה משחק הישרדות בתקופת הברזל בפינלנד.

אתה מיצר דמות משבט מסוים ובוחר לה את המימניות ובוחר עונה (אביב קיץ סתיו או חורף) ואת הscenario . המשחק מיצר מפה ענקית (עכשיו יותר גדולה ממה שהיתה) ואתה יכול גם להריץ מפות עד שאתה מקבל אחת שאתה אוהב. ואז אתה מתחיל לשחק. במשחק יש לך כמה אפשרויות להישרדות: דיג,ליקות של פירות יער, חקלאות, ציד אקטיבי, צייד פסיבי אתה יכול גם להחליף עם אנשים דברים בשביל אוכל (בגרסאות הראשונות היה כסף אבל הכסף בוטל כי הוא לא תואם לתקופה). המשחק מלמד קצת על ההיסטוריה הפינית. אני חושב שעכשיו עולה 25 יורו להירשם . אפשר לשחק 10 ימים של משחק (לא זמן אמיתי אפשר לשחק ללא הגבלה) בגרסה לא רשומה ובתום 10 ימי משחק (בתוך המשחק) הדמות מתה והמשחק נגמר.

אני אוהב לשחק scenario שנקרא runaway slave ולהתחיל אותו בחורף. מה שקשה בו זה שאתה מתחיל במרכז מחנה של אנשים רעים בלי הרבה ציוד ובחורף קר ומושלג וקשה להשיג אוכל. אפשר למות מחשיפה לקור וזה לא רק בגלל מחלות אלא בגלל פצעי קור. השיטה לשרוד במצב הזה היא לרוב לברוח מהרעים (לפעמים הם מקסחים אותי) ולפעמים לגנוב להם דברים אם אפשר (סתם הורס את הכיף לגנוב)ולהשיג אוכל אני משתמש בדיג קרח בעזרת אבן ומדליק המון מדורות כדי לא לקפוא מקור.

פורסם

יש כזה משחק רשת שקוראים לו SURVIVAL

פורסם

היה משחק רשת שקוראים לו SURVIVAL...

בכל מקרה, מיקי יא הומו xD

פורסם
  • מחבר

אני מכיר משחק שמאוד דומה למה שאתה מתאר מסוג roguelike אבל הוא עם גרפיקה פשוטה. המשחק נקרא Unreal World :

http://www.jmp.fi/~smaarane/urw.html

אני שילמתי את דמי ההרשמה (shareware ) לפני 6 או 7 שנים ומאז המשחק עבר כמה עדכונים שבאחד האחרונים היא עברה מסביבת DOS לסביבת windows xp . זה משחק הישרדות בתקופת הברזל בפינלנד.

אתה מיצר דמות משבט מסוים ובוחר לה את המימניות ובוחר עונה (אביב קיץ סתיו או חורף) ואת הscenario . המשחק מיצר מפה ענקית (עכשיו יותר גדולה ממה שהיתה) ואתה יכול גם להריץ מפות עד שאתה מקבל אחת שאתה אוהב. ואז אתה מתחיל לשחק. במשחק יש לך כמה אפשרויות להישרדות: דיג,ליקות של פירות יער, חקלאות, ציד אקטיבי, צייד פסיבי אתה יכול גם להחליף עם אנשים דברים בשביל אוכל (בגרסאות הראשונות היה כסף אבל הכסף בוטל כי הוא לא תואם לתקופה). המשחק מלמד קצת על ההיסטוריה הפינית. אני חושב שעכשיו עולה 25 יורו להירשם . אפשר לשחק 10 ימים של משחק (לא זמן אמיתי אפשר לשחק ללא הגבלה) בגרסה לא רשומה ובתום 10 ימי משחק (בתוך המשחק) הדמות מתה והמשחק נגמר.

אני אוהב לשחק scenario שנקרא runaway slave ולהתחיל אותו בחורף. מה שקשה בו זה שאתה מתחיל במרכז מחנה של אנשים רעים בלי הרבה ציוד ובחורף קר ומושלג וקשה להשיג אוכל. אפשר למות מחשיפה לקור וזה לא רק בגלל מחלות אלא בגלל פצעי קור. השיטה לשרוד במצב הזה היא לרוב לברוח מהרעים (לפעמים הם מקסחים אותי) ולפעמים לגנוב להם דברים אם אפשר (סתם הורס את הכיף לגנוב)ולהשיג אוכל אני משתמש בדיג קרח בעזרת אבן ומדליק המון מדורות כדי לא לקפוא מקור.

I guess dreams can come true

אני מנסה את המשחק הזה שאתה מדבר עליו עכשיו. P:

----

עריכה:

עם האפשרויות של המשחק הזה + המנוע של HALF LIFE 2 \ משהו דומה.. יכול לצאת המשחק של השנה, אם לא של העשור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.