עבור לתוכן

למה המשחק FAR CRY נורא קשה?

Featured Replies

פורסם

אחח משחק גדול , אחד הטובים בעל רמת קושי טובה.

וחכה באמת שתגיע לשלב האחרון , הוא באמת קשה. :)

• תגובות 47
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהחלט אחד המשחקי FPS שיצאו, מאוד מאתגר ומעניין, הקושי במשחק זה AI של אלה שמשחקים מולך... והוא דיי טוב :cool2:

לקח לי חודש לעבור אותו על מדיום. :yelclap:

פורסם

אוקיי אנשים. ממה שקראתי פה אין לי ממש מה להגיב חוץ מ:

אתם כנראה שחקנים ממש ממש גרועים...!!

שיחקתי במשחק הזה לא יותר מידי, על דרגת מדיום (לאחר מכן התחלתי על הארד אבל לא המשכתי עקב משחקים חדשים ויותר מעניינים ^^) וסיימתי אותו בלי יותר מידי בעיות..

נכון שלפעמים צריך לנסות את אותו הקטע כמה פעמים אבל אין מה לעשות. כל הפואנטה במשחק זה לאתגר ולגרום לך לנסות להיעזר בפריטים שישמשו כמחסה, ובטקטיקות חדשות ומוצלחות יותר.

המשחק FC זה לא משחק שאתה יוצא כמו יצור ומחורר את כולם, אין מה לעשות. צריך להיעזר במחסה (כמעט באופן קבוע, ובמיוחד בשלבים היותר מאוחרים) ולשחק זהיר. וזה כל הכיף שבו.

לא אוהבים את זה? אף אחד לא מכריח אותכם לשחק..

ואם אתם כבר בוכים עוד לפני שהגעתם למוטציות, או טיפה אחרי, תפסיקו לשחק, כי כשתגיעו לשלב האחרון אתם תתפחלצו..!

מה יש בשלב האחרון?

אם זה הורס את העלילה על תגיד לי

פורסם

וואיי אנשים אתם נובים ברמות על!

סיימתי מספר פעמים את המשחק על הרמה הכי קשה וזה אומנם קשה אבל זה כיף לא נורמלי.. כי זה כמעט כמו לשחק עם אנשים אמיתיים ו... אין, אני לא יכול לצאר את זה זה פשוט מעולה... והAI של המשחק באמת סוף הדרך.

אם CRYSIS לא יהייה לפחות פי 100 יותר טוב אני קורע לCRYTECK את הצורה!!!

פורסם

מי שרוצה לעלות רמה ולשחק איתנו שישלח לי בפרטי איי סי קיו או מסנגר :xyxthumbs:

G-force// ידידי אני רואה שגם כאן אתה פעיל...

תראה את הטרד הזה בזמנו שרק התחלתי לאסוף שחקנים למולטי...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161173.0

היום כבר קצת התעייפתי ואין לי הרבה זמן.. אבל אני שמח לראות שבאמת כל המאמץ והבניה של המשחק השתלמה ובאמת מצאתי אנשים שאהובים את המשחק כמוני..

לא אשכח את התקופה .. 3 שנים הייתי הישראלי היחיד ששיחק במולטיפפלייר של פארקריי.. אפילו שרתים לא היו לי...

בקיצור.. FARCRY לנצח. משחק הרשת הכי חזק שיש.. מומלץ!

פורסם

שיחקתי בגרסא רוסית שזה עובד רק על HARD וזה לא היה כזה קשה רצח חוץ מהשלב שאתה עם M4 CARBINE עם 5 כדורים,השלב האחרון היה כל כך קל ולא מאתגר.

סטאלקר יותר קשה על HARD.

פורסם

ממש לא היה כזה קשה ואני אפילו אגדיל לעשות ואומר שמאד התאכזבתי מה-AI. כולם דיברו על איך הם מאגפים, ואיך הם תופסים מחסה וכו' וכו' ואצלי בקושי הרגשתי את זה. אפילו עשיתי ריצה לתוך שטח מלא אויבים ללא ירי מתוך ניסיון לראות מה ה-AI יעשה ומה אני אגיד לכם ... פשוט בושה, שיחקתי או על medium או על Hard ולמרות שהייתי מוקף באויבים הם החטיאו אותי (גם אלה שהיו מאחורי). בסופו של דבר עצרתי ליד איזה אגם ומשם הורדתי את כולם בלי יותר מדי מאמץ.

בקיצור בדיוק כמו במקרה של המשחק של Riddick שגם אותו מהללים מאד (למה ???) אני לא מבין על מה ההתלהבות מבחינת משחקיות, כן המשחק מדהים וצבעוני ורק זה כבר עושה אותו ענק אבל ה-AI .... די מפגר וקל מאד.

לחברה שקשה להם כל מה שיש לי להגיד זה - תתמידו, בסוף תעברו כל קטע ומבחינת השמירה האוטומטית, ובכן זו דרך מזוייפת להאריך את חיי המשחק, או מאידך להעמיד את השחקן בפני אתגר שבו הוא לא יכול לשמור כל רגע, אלא חייב לעבור קטע שלם, דבר שהוא מאתגר והצלחה באתגר זה מעידה על מיומנות וגם מאד מספקת.

G-Force אני אשמח להצטרף לאון ליין בהזדמנות וייתכן שיהיו לי עוד כמה חברים (קנינו לאחרונה Call of Duty 1 למטרת משחקי רשת, למה? כי הוא עולה 49 שקל לגירסת ה-GOTY והחברים שלי ברובם דלפונים).

פורסם

לכל התותחים של המשחק, תהיו תותחים גם במשחק רשת נראה אתכם...

בינתיים פנוי אליי מספר אנשים באיי סי קיו וקצת קשה לי לעקוב.

אז חבר'ה, מי שרציני ויש לו את המשחק מותקן במחשב שישלח לי כתובת ICQ או מסנגר לפרטי.

כנראה אנשים לא יודעים מה הם מפסידים, העלתי כאן מספר סרטונים של המשחק כששיחקנו במוד PROJECT X שהוא הרבה יותר טוב מהמשחק המקורי

אנשים משום מה לא התלהבו כלל, כי לא היו תגובות או פניות. קצת קשה לי להאמין שאני ועוד כמה היחידים שמבינים איכות.

אז אני מפרסם את הוידאו כאן למי שלא ראה, יש שישה סרטונים.

תורידו את כולם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276729.0

פורסם

G-Force אני אשמח להצטרף לאון ליין בהזדמנות וייתכן שיהיו לי עוד כמה חברים (קנינו לאחרונה Call of Duty 1 למטרת משחקי רשת, למה? כי הוא עולה 49 שקל לגירסת ה-GOTY והחברים שלי ברובם דלפונים).

חבל שקניתם, COD הראשון (כנראה ללא ההרחבה) מוצא להורדה בחינם באתר החברה (ACTIVISION אם אני לא טועה).

פורסם

חבל שקניתם, COD הראשון (כנראה ללא ההרחבה) מוצא להורדה בחינם באתר החברה (ACTIVISION אם אני לא טועה).

אין מצב אח שלו, חוץ מזה זה כן עם ההרחבה.

פורסם

חבר סיפר שהוא ראה אותו להורדה בגיימספוט, כנראה שהוא טעה.

פורסם

טעות בוודאות.

אחרת STEAM היו חוטפים תביעות על כך שהיא גובה 20$ על משחק חינמי.

http://www.steampowered.com/v/index.php?publisher=activision&cc=IL

20$??? פה זה 49ש"ח!!! .... הממממ *שוקע במחשבות כמה כסף ניתן לעשות מכזה הפרש מגוחך לטובת המחיר בישראל* :silly:

פורסם

אם אתה באמת רוצה לעשות כסף תייצא ירקות ופירות זה יקר שם בטירוף.

פורסם

20$??? פה זה 49ש"ח!!! .... הממממ *שוקע במחשבות כמה כסף ניתן לעשות מכזה הפרש מגוחך לטובת המחיר בישראל* :silly:

הכל ענין של ביקוש והיצע.

בארץ רובם פיראטים :'( ולכן חברות הפצה כמו אקטיוויזן ויוביסופט מוזילות מחירים של כותרים ישנים ע"מ למכור יותר.

בארה"ב אין כמעט תרבות של הורדות פירטיות אבל זה כבר OT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים