עבור לתוכן

למה המשחק FAR CRY נורא קשה?

Featured Replies

פורסם

אני משחק על רמה מדיום ודווקא דיי קל לי.. כבר עברתי ממזמן את הקטע שהחיות האלה משחוררות וכל הגשרים והפצצות.. זה משחק דיי קל..

חחח אתם ממש ממש גרועים..

בוא תשחק נגדנו ולא נגד המחשב

אני בטוח שאתה תשתפר עם הזמן ;D

וחבר'ה, אני מבין שאתם נהנים מאוד מהמשחק הזה, אז למה לא רואים אתכם במשחק הרשת?

אני אישית לא נהנתי מהמשחק ב-SINGLE אבל כשהתחלתי לשחק ב-MULTI זה עולם אחר.

האיכות של המשחק והכיף שבו נמצא כשמשחקים ברשת ולא בסינגל!!

• תגובות 47
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא תשחק נגדנו ולא נגד המחשב

אני בטוח שאתה תשתפר עם הזמן ;D

וחבר'ה, אני מבין שאתם נהנים מאוד מהמשחק הזה, אז למה לא רואים אתכם במשחק הרשת?

אני אישית לא נהנתי מהמשחק ב-SINGLE אבל כשהתחלתי לשחק ב-MULTI זה עולם אחר.

האיכות של המשחק והכיף שבו נמצא כשמשחקים ברשת ולא בסינגל!!

איך משחקים ברשת?

חיפשתי לא מצאתי צריך להוריד איזה פאטצ' או משהו איך זה הולך?

פורסם

אני גם תקוע במשחק (אני גם משחק על מדיום), בשלב ה - 9 שנקרא REGULATOR (כמה כבר עברתי מהמשחק ?)

לאחר שסגרתי את כל הצינורות שחסמו את המעבר ושיחררו קיטור אני יוצא סוף סוף מהבניין ותוקפת אותי חוליית קומנדו של שכירי החרב עם שיריון מחוזק (צריך מחסנית בשביל להוריד כל אחד ללא HS).

ואין איפה להתחבא מהם ולכן כל אלמנט ההפתעה לא אפשרי פה וכמות החיים שלי פשוט לא מספיקה בשביל להרוג את כולם.

איך עוברים את זה ?

שיריון מחוזק? כן הם באמת מעצבנים בשלב זה, הקליעים שחודרים כזה שיריון זה או רובה צלפים, או רובה צייד, ונדמה לי שגם ה-P90 (הנשק החביב עלי במשחק), בכל מקרה, תתרגל לכוון למרכז החזה, ומניסיון, ההדף כבר ייקח אותך לראש (שם יריה שתיים וכל אויב מת).

יש לי גרסה חוקית של FAR CRY - אם אתם משחקים ברשת, אני מוכן להצטרף ;)

פורסם

לי יש גירסה פרוצה וגם אני יכול לשחק ברשת... לא יודע איך...

פורסם

אם fc קשה לך לך תשחק graw אתה לא תנשום שם...40 דקות לעבור 20 מטר...מיליון צלפים..

פורסם

אני גם תקוע במשחק (אני גם משחק על מדיום), בשלב ה - 9 שנקרא REGULATOR (כמה כבר עברתי מהמשחק ?)

לאחר שסגרתי את כל הצינורות שחסמו את המעבר ושיחררו קיטור אני יוצא סוף סוף מהבניין ותוקפת אותי חוליית קומנדו של שכירי החרב עם שיריון מחוזק (צריך מחסנית בשביל להוריד כל אחד ללא HS).

ואין איפה להתחבא מהם ולכן כל אלמנט ההפתעה לא אפשרי פה וכמות החיים שלי פשוט לא מספיקה בשביל להרוג את כולם.

איך עוברים את זה ?

לכוון לראש כמו שהגמל אמר, להוריד שתיים-שלוש כל מחסנית, לתפוס מחסה לטעון. יש לחזור במידת הצורך :smile1:

חכה שהטרייג'נס מקבלים רובים, הם הרבה יותר זריזים וקטנים מהMERCS.

פורסם

מי שרוצה לעלות רמה ולשחק איתנו שישלח לי בפרטי איי סי קיו או מסנגר :xyxthumbs:

פורסם

טוב עכשיו באמת הגעתי לקטע בלתי אפשרי .

בשלב Boat, הגעתי לחלק שמגיעים לספינה כזו גדולה שצריך לפוצץ

אחרי שאני מפוצץ אותה בא אלי אחד במסוק בשם Crow ופשוט לא הצלחתי להרוג אותו

חוררתי לו ת'צורה והוא לא מוכן למות... חוץ מזה שהוא מוריד אותי ב3 שניות עם המכונת ירייה שלו

יש לכם הצעה לאיזו טכניקה מיוחדת להרוג אותו?

אה וגם הספינה מתחילה לטבוע אחרי איזה דקה

פורסם

לפני שהמסוק מגיע קפצתי מהספינה ושחיתי לכיוון שלד גרוטאה של ספינה אחרת ואז משם שיגרתי עליו טילים.

פורסם

טוב עכשיו באמת הגעתי לקטע בלתי אפשרי .

בשלב Boat, הגעתי לחלק שמגיעים לספינה כזו גדולה שצריך לפוצץ

אחרי שאני מפוצץ אותה בא אלי אחד במסוק בשם Crow ופשוט לא הצלחתי להרוג אותו

חוררתי לו ת'צורה והוא לא מוכן למות... חוץ מזה שהוא מוריד אותי ב3 שניות עם המכונת ירייה שלו

יש לכם הצעה לאיזו טכניקה מיוחדת להרוג אותו?

אה וגם הספינה מתחילה לטבוע אחרי איזה דקה

לפני שאתה שם את הפצצה בספינה אז בפנים יש לך חיים ומגן ובזוקה..

קח את הבזוקה ותירה עליו ותפגע איזה 7 או 8 פעמים והוא נופל אם זה לא עוזר תראה עוד קצת עם אמ 16 או שמהו והוא נופל...

באמת חלק מעצבן וקשה.

פורסם

יש את התורן של האוניה הזאת (מין ריבוע ענק כזה שאפשר לעמוד מאחוריו). אני פשוט ראיתי אותו ויריתי עליו מהר, ואז זזתי כשהוא בא אליי לצלע השניה של הריבוע, ובקיצור כל הזמן זזתי בלי שהוא יראה אותי ויריתי בו (עדיף לא לקחת את החיים והמגן, כדי שהם ישמשו אותך אח"כ כשהם יהיו יותר נחוצים...).

פורסם

הם נעלמים - בדקתי... וכעיקרון, אם קשה לך מדי לפגוע עם טילים, תשתמש במשגר הרימונים של ה-OICW.

פורסם

גלית אולי תשקלי להצטרף אלינו ל-MULTIPLAY אנחנו זקוקים לשחקנים טובים.

SIMONSIX מצטרף אלינו מדי פעם למשחקים

אני מוכן להצטרף אני משחק די טוב כרגע אני נמצא בשלב הVOLCANO אני רודף עכשיו אחרי דויל

אני בקטע די מעצבן של מן עמק כזה של לבה שאני צריך לעבור לצד שני להפעיל מעלית ולחזור לאמצע למעלית

אני בקושי מגיע לכפתור

אגב ני משחק את זה על רמת משחק אתגרית

אבל אני תקוע

פורסם

לקח לי 4 שנים לסיים את המשחק המחורבן הזה (on/off), אני לא חושב שהמשחק כזה קשה אלא שזה משחק של UBI - יצרנית המשחקים הגרועה ביותר בעולם(איך זה שבכול כרטיס מסך שאני קונה אני מקבל משחק שלהם בבאנדל ?!!?), אני לא יכול אפילו לחשוב לכמה דברים בסביבה של המחשב שלי דפקתי מכות כול פעם שאיזה טריג'ן קפץ עליי והוריד לי במכה אחת חצי מהכמות של החיים, זה והעובדה שאין שמירות(כן אני יודע שיש דרך לעקוף את זה) הפכה את המשחק הזה לסיוט אחד ארוך.

פורסם

אוקיי אנשים. ממה שקראתי פה אין לי ממש מה להגיב חוץ מ:

אתם כנראה שחקנים ממש ממש גרועים...!!

שיחקתי במשחק הזה לא יותר מידי, על דרגת מדיום (לאחר מכן התחלתי על הארד אבל לא המשכתי עקב משחקים חדשים ויותר מעניינים ^^) וסיימתי אותו בלי יותר מידי בעיות..

נכון שלפעמים צריך לנסות את אותו הקטע כמה פעמים אבל אין מה לעשות. כל הפואנטה במשחק זה לאתגר ולגרום לך לנסות להיעזר בפריטים שישמשו כמחסה, ובטקטיקות חדשות ומוצלחות יותר.

המשחק FC זה לא משחק שאתה יוצא כמו יצור ומחורר את כולם, אין מה לעשות. צריך להיעזר במחסה (כמעט באופן קבוע, ובמיוחד בשלבים היותר מאוחרים) ולשחק זהיר. וזה כל הכיף שבו.

לא אוהבים את זה? אף אחד לא מכריח אותכם לשחק..

ואם אתם כבר בוכים עוד לפני שהגעתם למוטציות, או טיפה אחרי, תפסיקו לשחק, כי כשתגיעו לשלב האחרון אתם תתפחלצו..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים