פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים שמתי על הדרגה הכי קלה והמשחק נורא קשה.לא היתה לי בעיה לשחק ב FEAR ההפך היה לי קל מאוד, כנל להרבה FPS משחקים אחרים אבל המשחק הזה קשה לי מידיי.למה?
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים עם המשחק קשה לך עכשיו חכי עד שתגיעי לקטע שהטר'ייגנס משתחררים בג'ונגל. אני פרשתי באזור ליד איזה גשר מפוצץ בטר'ייגנס עם משגר טילים על היד, זה פשוט בלתי אפשרי לעבור את הגשר הזה!
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אחד השלבים הקשים והזכורים לי ביותר.עבדתי עליו קשה מאוד ועד שחשבתי שחלפתי על פני כולם הגיעו לי פתאום חיילים אבל בסוף מצליחים.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר אני רק בשלבים הראשונים,וקשה ליוהכי מעצבן שאי אפשר לעשות SAVE כי יש רק AUTO SAVE.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים גלית אולי תשקלי להצטרף אלינו ל-MULTIPLAY אנחנו זקוקים לשחקנים טובים.SIMONSIX מצטרף אלינו מדי פעם למשחקים
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אתה מספר לי, אצלי היה איזה באג מפגר שהם ירו בי דרך קירות של בניינים!?!@$!@$!באתי לתת בעיטה מסובבת למחשב מרוב עצבים
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אתה מספר לי, אצלי היה איזה באג מפגר שהם ירו בי דרך קירות של בניינים!?!@$!@$!באתי לתת בעיטה מסובבת למחשב מרוב עצביםזה לא באג, ניתן לירות דרך קירות של בתי עץ.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים זה לא באג, ניתן לירות דרך קירות של בתי עץ.אוקיי, זה בהנחה שאתה מתעלם מהעובדה הפשוטה שכרגע אמרתי לך שהם פאקינג יורים בי דרך בניינים 14?!@$!@!@%!@%!!@# אולי כדורים עוברים דרכם אבל זה לא מסביר איך הם רואים אותי !@?#!
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים אוקיי, זה בהנחה שאתה מתעלם מהעובדה הפשוטה שכרגע אמרתי לך שהם פאקינג יורים בי דרך בניינים 14?!@$!@!@%!@%!!@# אולי כדורים עוברים דרכם אבל זה לא מסביר איך הם רואים אותי !@?#!פשוט מאוד, הם משתמשים במשקפת. ;Dהמשקפת יכולה לחדור דרך הבתים ולגלות את מיקום השחקנים בבתי העץ.אותו הדבר אתה יכול לעשות להם, פשוט להוריד אותם דרך הבתים.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים לגבי הקושי.. יש אפשרות במשחק שכאשר קל לך אז המשחק מאתגר אותך אוטומתית וכשקשה אז הוא מקל עליך. אולי האופצייה הזאות פעילה, תבטל אותה ותראה מה קורה.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אני משחק על רמה מדיום ודווקא דיי קל לי.. כבר עברתי ממזמן את הקטע שהחיות האלה משחוררות וכל הגשרים והפצצות.. זה משחק דיי קל..חחח אתם ממש ממש גרועים..
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים המשחק באמת קשה ומאתגר אבל זה מה שהופך אותו למהנה אני בנתיים על רמת קושי MEDIUM וכמעט סיימתי את המשחק, אחרי שאני אסיים אותו אני יעלה ברמת קושי עד שאני אגיע לREALISTIC הקטע במשחק זה לפי דעתי להתגנב כמה שיותר ולהוריד אויבים מרחוק עוד לפני שהם בכלל שמו לב אליך. הכי נוח זה להשתמש במשקפת, ואם יש הרבה חושך אפשר להשתמש בCRYVISION זה גם עוזר המון בהצלחה
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אני גם תקוע במשחק (אני גם משחק על מדיום), בשלב ה - 9 שנקרא REGULATOR (כמה כבר עברתי מהמשחק ?)לאחר שסגרתי את כל הצינורות שחסמו את המעבר ושיחררו קיטור אני יוצא סוף סוף מהבניין ותוקפת אותי חוליית קומנדו של שכירי החרב עם שיריון מחוזק (צריך מחסנית בשביל להוריד כל אחד ללא HS).ואין איפה להתחבא מהם ולכן כל אלמנט ההפתעה לא אפשרי פה וכמות החיים שלי פשוט לא מספיקה בשביל להרוג את כולם.איך עוברים את זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.