עבור לתוכן

למה המשחק FAR CRY נורא קשה?

Featured Replies

פורסם

שמתי על הדרגה הכי קלה והמשחק נורא קשה.

לא היתה לי בעיה לשחק ב FEAR ההפך היה לי קל מאוד, כנל להרבה FPS משחקים אחרים אבל המשחק הזה קשה לי מידיי.

למה?

• תגובות 47
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי אולי המיקום שלך מול האויבים לא הכי טוב.

פורסם

עם המשחק קשה לך עכשיו חכי עד שתגיעי לקטע שהטר'ייגנס משתחררים בג'ונגל.

אני פרשתי באזור ליד איזה גשר מפוצץ בטר'ייגנס עם משגר טילים על היד, זה פשוט בלתי אפשרי לעבור את הגשר הזה! :s07:

פורסם

אחד השלבים הקשים והזכורים לי ביותר.

עבדתי עליו קשה מאוד ועד שחשבתי שחלפתי על פני כולם הגיעו לי פתאום חיילים אבל בסוף מצליחים.

פורסם
  • מחבר

אני רק בשלבים הראשונים,וקשה לי

והכי מעצבן שאי אפשר לעשות SAVE כי יש רק AUTO SAVE.

פורסם

גלית אולי תשקלי להצטרף אלינו ל-MULTIPLAY אנחנו זקוקים לשחקנים טובים.

SIMONSIX מצטרף אלינו מדי פעם למשחקים

פורסם

אתה מספר לי, אצלי היה איזה באג מפגר שהם ירו בי דרך קירות של בניינים!?!@$!@$!

באתי לתת בעיטה מסובבת למחשב מרוב עצבים

פורסם

אתה מספר לי, אצלי היה איזה באג מפגר שהם ירו בי דרך קירות של בניינים!?!@$!@$!

באתי לתת בעיטה מסובבת למחשב מרוב עצבים

זה לא באג, ניתן לירות דרך קירות של בתי עץ.

פורסם

זה לא באג, ניתן לירות דרך קירות של בתי עץ.

אוקיי, זה בהנחה שאתה מתעלם מהעובדה הפשוטה שכרגע אמרתי לך שהם פאקינג יורים בי דרך בניינים 14?!@$!@!@%!@%!!@# אולי כדורים עוברים דרכם אבל זה לא מסביר איך הם רואים אותי !@?#!

פורסם

אוקיי, זה בהנחה שאתה מתעלם מהעובדה הפשוטה שכרגע אמרתי לך שהם פאקינג יורים בי דרך בניינים 14?!@$!@!@%!@%!!@# אולי כדורים עוברים דרכם אבל זה לא מסביר איך הם רואים אותי !@?#!

פשוט מאוד, הם משתמשים במשקפת. ;D

המשקפת יכולה לחדור דרך הבתים ולגלות את מיקום השחקנים בבתי העץ.

אותו הדבר אתה יכול לעשות להם, פשוט להוריד אותם דרך הבתים.

פורסם

לגבי הקושי.. יש אפשרות במשחק שכאשר קל לך אז המשחק מאתגר אותך אוטומתית וכשקשה אז הוא מקל עליך.

אולי האופצייה הזאות פעילה, תבטל אותה ותראה מה קורה.

פורסם

אני משחק על רמה מדיום ודווקא דיי קל לי.. כבר עברתי ממזמן את הקטע שהחיות האלה משחוררות וכל הגשרים והפצצות.. זה משחק דיי קל..

חחח אתם ממש ממש גרועים..

פורסם
  • מחבר

איך האופציה נקראת.? ואני בת.

פורסם

המשחק באמת קשה ומאתגר אבל זה מה שהופך אותו למהנה

אני בנתיים על רמת קושי MEDIUM וכמעט סיימתי את המשחק, אחרי שאני אסיים אותו אני יעלה ברמת קושי עד שאני אגיע לREALISTIC

הקטע במשחק זה לפי דעתי להתגנב כמה שיותר ולהוריד אויבים מרחוק עוד לפני שהם בכלל שמו לב אליך. הכי נוח זה להשתמש במשקפת, ואם יש הרבה חושך אפשר להשתמש בCRYVISION זה גם עוזר המון

בהצלחה ;)

פורסם

אני גם תקוע במשחק (אני גם משחק על מדיום), בשלב ה - 9 שנקרא REGULATOR (כמה כבר עברתי מהמשחק ?)

לאחר שסגרתי את כל הצינורות שחסמו את המעבר ושיחררו קיטור אני יוצא סוף סוף מהבניין ותוקפת אותי חוליית קומנדו של שכירי החרב עם שיריון מחוזק (צריך מחסנית בשביל להוריד כל אחד ללא HS).

ואין איפה להתחבא מהם ולכן כל אלמנט ההפתעה לא אפשרי פה וכמות החיים שלי פשוט לא מספיקה בשביל להרוג את כולם.

איך עוברים את זה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים