עבור לתוכן

לא ממש מפרט- איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי?

Featured Replies

פורסם

יש לי מקסימום 6000 ש"ח בשביל זה אבל אני לא רוצה לבזבז יותר מדי

אני לא רוצה משהו שיתחמם יותר מדי, אני לא רוצה לדאוג לגבי אם לשים את המחשב על הגוף או לדאוג לדרכי קירור

אני רוצה משהו שישאר לי לפחות 10 שנים וזה ריאלי לדעתי לפי מה שאני רוצה:

זה יהיה מחשב רק לסרטים - כמובן שאני אגלוש באינטרנט דרכו ודברים כאלה שלא צריכים הרבה, אבל העיקר הוא בשביל סרטים ומוזיקה

לא ממש אכפת לי איזה מסך יהיה - CRT או LCD - מה שחשוב לי שהבטריה של המחשב לא תגמר מהר - אני רוצה לפחות 12 שעות ביום להשתמש במחשב

ושלא יקח יום שלם להטעין את הבטריה

אני אשתמש במחשב בעיקר בבית אבל יהיו פעמים שאני ארצה להשתמש בו בדרכים

המחשב צריך כרטיס רשת ומודם רשת (בשביל חיבור לאינטרנט כמובן - ADSL)

אני מתכוון להתקין עליו לינוקס - משהו כמו דביאן או אובונטו

אני לא רוצה משהו יד שניה

למרות שאני אהיה בבית רוב הזמן אני לא רוצה לחבר את המחשב לחשמל של הבית כל הזמן ולכן האורך חיי בטריה חשוב לי

לגבי כונן קשיח - לא צריך הרבה מקום - יהיה מספיק לי 30 GB אבל אני מעדיף 80 GB בערך - אבל כל עוד זה לא גורם להתחממות יותר מדי של המחשב

שוב לגבי המסך - אני לא צריך משהו חדיש - אני מסתדר עם המסכי CRT הישנים שאנשים זורקים אבל עדיף מסך טוב

אני יודע שחיפוש קצר יניב לי תוצאות אבל אני רוצה לדעת מנסיון של מישהו

מישהו מכיר נייד כזה? (חברה מייצרת, סוג של הנייד שנותן דברים כאלה{הם נותנים לסוגי ניידים לפעמים שמות} ) - וחנות טובה שמוכרת ניידים כאלה? עדיף מקום פיזי בירושלים שאפשר לנסוע לשם לקנות את המוצר וללכת בגלל שהניסיון שלי עם קנייה באינטרנט לא מי יודע מה...

אני לא צריך WIFI ובלוטות' וכל השטויות האלו אבל אני רוצה צורב DVD שזה אומר שהוא גם קורא DVD ו CD וגם צורב CD

ושיהיו לו כניסות USB

לגבי מוזיקה אני אשמע באוזניות או בשני רמקולי מחשב שזה אומר סטריאו (2.0) אז לא צריך משהו מתוחכם

תודה

פורסם

הועבר.

פורסם

לא הבנתי איך אתה כל הזמן כותב שתסתדר עם מסך CRT. הרי אתה מחפש מחשב נייד, לא?

פורסם
  • מחבר

כן

אני מחפש מחשב נייד

אבל לפי מה שאני מבין יש גם ניידים עם מסך CRT

אבל מה שרציתי להבהיר הוא שסוג המסך לא משנה לי כל עוד הוא יהיה נורמלי

מה שחשוב לי יותר הוא שהבטריה תספיק ל12 שעות או יותר אחרי טעינה מלאה (שלא תיקח יותר מדי זמן - שזה אומר כמה שעות)

אני לא הולך להתחיל לראות שם סדרות טלוויזיה ב HD ואני לא מתכוון לדאוג אם אני רואה כל שערה בזקן של השחקן

אני רוצה מחשב נייד (לפטופ) שיהיה בעיקר לסרטים אבל אני לא מחפש מערכת קולנוע ביתית בצורת מחשב נייד והיה לי חשוב להבהיר את זה

כל הפרטים בהודעה הראשונה שלי...תודה

פורסם

כן

אני מחפש מחשב נייד

אבל לפי מה שאני מבין יש גם ניידים עם מסך CRT

אבל מה שרציתי להבהיר הוא שסוג המסך לא משנה לי כל עוד הוא יהיה נורמלי

מה שחשוב לי יותר הוא שהבטריה תספיק ל12 שעות או יותר אחרי טעינה מלאה (שלא תיקח יותר מדי זמן - שזה אומר כמה שעות)

אני לא הולך להתחיל לראות שם סדרות טלוויזיה ב HD ואני לא מתכוון לדאוג אם אני רואה כל שערה בזקן של השחקן

אני רוצה מחשב נייד (לפטופ) שיהיה בעיקר לסרטים אבל אני לא מחפש מערכת קולנוע ביתית בצורת מחשב נייד והיה לי חשוב להבהיר את זה

כל הפרטים בהודעה הראשונה שלי...תודה

אוקי. קודם כל, מסך CRT זה המסכים הבטטות האלה הישנים ששוקלים 5 קילו כל אחד. אין מחשב נייד עם מסך CRT.

בטריה ל-12 שעות או יותר - אם זה תנאי מחייב אז כדאי שתשכח ממחשב נייד. המחשבים הניידים של היום מחזיקים הכי הרבה זמן 7 שעות אולי.

אם לא ממש משנה לך המפרט, הייתי לוקח משהו בסגנון הזה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4693

רק תבדוק אם יש אפשרות לסוללה של 9 או 12 תאים (cells) שתחזיק לך יותר זמן.

פורסם
  • מחבר

יש מסכי CRT דקים ושמעתי לפני כמה זמן על ניידים עם מסך CRT אבל יכול להיות שטעיתי

ה lenovo מתחמם הרבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים