פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים יש מישהו שבדק את זה כבר ?ולפותח התראד, ממולץ שתשנה את הכותרת ליותר מעניינית, כמו : "חבילת העדכונים ל-Vista (להורדה מהאתר של מיקרוסופט)" ע"מ שיהיו הרבה כניסות לתראד, וגם ממולץ להביא את הכתבה עצמה ולא את הלינק. * הכל בגדר המלצה ואין שום חובה.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים "חבילת העדכונים ל-Vista (להורדה מהאתר של מיקרוסופט)"ה SP1 עדיין לא יצאה לקהל הרחב, אבל שני העדכונים המדוברים יצאו.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים בעזרת חבר שלי שוב, נשמתו תעלה לקבורה הטובה בקרוב, השגתי WINDOWS XP SP3 BETA.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים בעזרת חבר שלי שוב, נשמתו תעלה לקבורה הטובה בקרוב, השגתי WINDOWS XP SP3 BETA.חוץ מעדכונים פורמאלים, היה משהו מיוחד בחבילה?
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים חוץ מעדכונים פורמאלים, היה משהו מיוחד בחבילה?התקנתי ולא ששמתי לב, אין שיפור ביצועים ולא ציפיתי שיהיה אבל מה שכן לא יכולתי להוריד כלום בתוכנות P2P אז ישר חזרתי לSP2 ומוריד בכל המהירות כמו תמיד, אני אבדוק תנושא לעומק מאוחר יותר כנראה שצריך להגדיר מחדש תחייגן בכל אופן זה הדבר היחיד ששמתי לב אליו.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר זאת ביקורת ולא הורדה משום שהיא עדיין לא יצאה לקהל הרחב אבל לפי הביקורת הזו ואחרות היא ממש ממש משפרת את הבימועים כמו שניתן לקרוא בכתבה...
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים התקנתי ולא ששמתי לב, אין שיפור ביצועים ולא ציפיתי שיהיה אבל מה שכן לא יכולתי להוריד כלום בתוכנות P2P אז ישר חזרתי לSP2 ומוריד בכל המהירות כמו תמיד, אני אבדוק תנושא לעומק מאוחר יותר כנראה שצריך להגדיר מחדש תחייגן בכל אופן זה הדבר היחיד ששמתי לב אליו.אתה בטוח שאתה בנושא הנכון?
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אחד שאל פה על XP SP3 אז עניתי לו בקטנה למרות שזה לא קשור לSP1 לVISTA, קורה.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5743 לפחות Ynet לא טועים... סוף סוף סוף ל-thrashing נמאס כבר שה-Raptor שלי טוחן זמן רב בלי סיבה מוצדקת
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5743 לפחות Ynet לא טועים... סוף סוף סוף ל-thrashing נמאס כבר שה-Raptor שלי טוחן זמן רב בלי סיבה מוצדקת נכון כל נושא כזה הם בודקים לעומק לפני שהם כותבים את הביקורת.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.