עבור לתוכן

012 חברה הכי מגעילה שיש

Featured Replies

פורסם

אני כב רשבוע מנסה להתנתק מי החברה הם לא נותנים לי המניאקים האלו הם

אני רוצה להתנתק בגלל בעיה של האיסיקיו שזה 100% בעיה שלהם נבדקתי בעוד חברה 014 ואיסיקיו פעל חלקקק

יום חמישי הם אמרו לי תתקשר מחר אחרי שאני מדבר איתם 10 שעות של שיכנואים

יום שישי 5 שעות אני מתקשר הם בסוף עושים לי תתקשר יום רשאשון למה המוקד סגור

יום ראשון אני מתקשר עוד פעם מנסים לשנע אותי כול פעם אומרים אחנו נחזור ולא חוזרים

3 פעמים לא חזרו ניתקו לי בפנים אמרו לי אני מעביר אותך לניתוק ווהשיחה התנתקה...........

כול פעם אומרים לי עמוס ושום דבר לא עמוס.....................

שיגעו לי תמוח קיצר לא יודדע מה עושים איתם.......................... הם צריכם לעביר אותי ל100 אנשים ואני צועק שום דבר לא עוזר אי אחמרת לי אני מעבירה אותך

למוקד ניתוקים אימעבריה אותי למוקד תכני בשביל לסדר תבעיה באיסקיו והם לא הצליחו תראו איזה מניאקים הם רוצים שאנשים התיאשו

פורסם

הייתה על זה כתבה לא מזמן שמישהו תבע את אחת החברות כי עשו לו בעיות עם ההתנתקות והוא ניצח.

פורסם

מוות זה פתרון הולם לכל גורם אנוש שעושה בעיות, עכשיו בנימה יותר רצינית תקליט את השיחות ותתבע אותם כמה שיותר אנשים יתבעו אותם ככה עצמו הפרסום על התביעה יעשה להם שם רע והמדיניות של החפלה הזאתי תירד להם כמו ענן משמים.

פורסם

שיגעו לי תמוח קיצר לא יודדע מה עושים איתם.......................... הם צריכם לעביר אותי ל100 אנשים ואני צועק שום דבר לא עוזר אי אחמרת לי אני מעבירה אותך

למוקד ניתוקים אימעבריה אותי למוקד תכני בשביל לסדר תבעיה באיסקיו

קודם כל, תשתה מים לפני השיחה איתם.

תתקשר לשירות לקוחות ותבקש שיעבירו אותך למחלקת שימור לקוחות. לא משנה מה הם אומרים לך ("נעביר לתמיכה שיפתרו את הבעיה" / "ניתן לך פיצוי") אתה חוזר רק על "תעבירו אותי בבקשה לשימור לקוחות" אל תסכים לשום דבר אחר ואל תצעק. (זה לא יעזור)

לשימור לקוחות תגיד רק "אני מעוניין להתנתק. תנתקו אותי בבקשה."

פה הם כבר יציעו לך הצעות וישאלו למה אתה רוצה להתנתק (ע"מ ליצור רושם שאכפת להם והם רוצים לעזור לך) - פשוט אל תשתף פעולה ותחזור על המנטרה שלך ("אני מעוניין להתנתק מיד. תנתקו אותי בבקשה.")

זה המשפט היחידי שהם צריכים לשמוע ממך. לא משנה מה הם אומרים - התשובה שלך נשארת זהה.

שוב, דבר ברוגע ובנימוס. תחזור על המנטרה 3-4 פעמים (או כמה שצריך) עד שהם ינתקו אותך.

פורסם

מוות זה פתרון הולם לכל גורם אנוש שעושה בעיות,

חחחחחחחחחח לא צריך להגזים :2gunsfiring:

פורסם

חחחחחחחחחח לא צריך להגזים :2gunsfiring:

לפעמים הגזמה=מוות=פתרון, אוקיי לא תמיד מוות אבל יש מקרים שזה נחוץ.

פורסם

ככה עשו לי נטוויז'ן....

3 ימים שיגעו אותו....

שמתי את דוד שלי שיתחזה לעורך דין הוא איים בתביעה תוך 5 דקות ניתקו אותי..

פורסם

תשנה את הכותרת של הדיון לאחת שנראית כמו כותרת של דיון בפורום שמכבד את עצמו,

ושלח לי על זה הודעה פרטית

ואז הדיון ייפתח שוב מנעילה.

עד אז,

היו שלום ותודה על רוחב הפס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים