עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gw:en כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

למי שלא יודע בסוף החודש אמורה לצאת חבילת ההרחבה של gw..

עכשיו...הבנתי שרק דמויות ברמה 20 יוכלו לעבור לחבילת ההרחבה ואני רוצה לדעת אם יהיו בה שיריונים/נשקים חזקים יותר?יהיו סקילים חדשים?אם לא אז זה ממש מבאס כי הרי הרוב המוחלט של האנשים יבואו עם דמויות שיש להם כבר שריון ונשק מקסימאליים..אז מה?יהיה אפשר רק להשיג סקין יותר טוב?

ועוד שאלה...יש לי רק את הgw הראשון...האם תהיה אפשרות ליצור בהרחבה עוד שתי דמויות(כמו שהיה כשיצאו המשחקים הקודמים..)ואז אני אבנה לעצמי עד דמויות מקלאסים שלא היו במשחק הראשון(דרוויש פאראגון אססין וריטואליסט...)?

וגם...תחלקו במידע לגבי המשחק...

תודה!

פורסם

יהיו שיריונות חדשים לא יודעים אם יותר חזקים,יהיו גם סקילים חדשים,כדי שיהיה לך דמויות אתה צריך את אותם ההרחבות,EN הוא משחק שמתמקד בעלילה ואמור להית ארוך כמו המשחק הראשון,לכן המפתחים התמקדו פחות בפיתוח סיקלים חדשים,אין דמויות חדשים,אבל יהיו לך גיבורים חדשים וגם גזע חדש,זה פעם ראשונה ב GW.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה...אבל מה הכוונה כדי שיהיה לך דמויות אתה צריך את אותם ההרחבות?זאת אומרת שאני לא אהיה יכול לבנות דמויות מהמשחקים האחרונים שיצאו אבל תהיה לי אפשרות לבנות עוד שתי דמויות מהמקצועות שהיו במשחר הראשון?

פורסם

כידוע לכול חבילת הרחבה היו 2 מקצועות חדשים,אם אתה רוצה אותם אתה צריך לקנות את אותה החבילה,בנתים כפי שמובן רק רמה 20 ומעלה יוכלו לשחק ב EN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.