פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים ...וואלה, איזה גבר, יש לך "46.אין הבדל בין DVI ו-HDMI מבחינת תמונה. זה בדיוק אותו האות. רוחב הפס הנוסף לא נותן כלום, הוא מיועד לשימוש עתידי.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר הטרייד אוף על השולחןנותר לך להחליטאתה באמת חושב שכל פעם שאני רוצה לראות סרט אני יוציא את ה19" CRT שלי מהמקום שלו? שלא נדבר על צפיה מקבילה.טוב בואו נסגור את הנושא בשאלה הזו:האם עדיף לי להסתפק ב720P לעכשיו ולעתיד מכל הספקט אפשרי(כשמדובר על שילוב של משחקים, סרטים, עבודה על המחשב וטלוויזיה - ממיר של HOT).
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים וואלה, איזה גבר, יש לך "46.אין הבדל בין DVI ו-HDMI מבחינת תמונה. זה בדיוק אותו האות. רוחב הפס הנוסף לא נותן כלום, הוא מיועד לשימוש עתידי.מה קשור גודל מסך טלוויזיה לגבר ?אתה מדבר מתוך תסכול נטו , אני מתנצל שאין לי 15'תחכים אותנו איזה ישומים עתידים ?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים הכוונה היא לרזולוציות גבוהות יותר ולעומק צבע גדול יותר, מה שלא ניתן לנצל עם מסכים\מכשירי טלוויזיה קיימים. ייקח עוד הרבה זמן עד שזה יקרה.http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים שוב אתה טועה אצלי הטלוויזיה עובדת עם רמה של 1.3 HDMI ויש לי אלמנטים של עיבוד צבע מתקדם 16 BIT שקיים בטלוויזיהשמעבד את הצבע עד רמת 48BIT נכון זה רק במסכים חדשים ויקרים כמו אצלי ושוב אני מתנצל בפניך ועיבוד צבע מתקדם גם יש לי ונקרא :xvYCCובאם תקרא את השירשור שאתה מסרת תבין מה זה HDMI 1.3 ובאם אתה יודע להשתמש בגוגל תגלה שסמסונג + סוני החדשות משתמשות כבר בטכנולוגיה הזאת .כרגע רק ניתן להשיג דרך יבוא אישיהאם גם על זה אני צריך להתנצל בפנייך
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים לא נמאס לך לחיות בפנטזיה על הטלוויזיה שלך?אומנם היא יודעת לעבד את הצבע ב-16 ביט, אבל זה לא אומר שהיא יודעת לקבל 16 ביט מהחיבור או להציג 16 ביט בפאנל.כמובן גם שאין שום סיכוי שהמקור שאתה מציג מגיע ב-16 ביט.שוב פעם, אין שום אפשרות לנצל את הדברים האלה עם הציוד שזמין היום בשוק.
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים תגיד איפה רשמתי שהטלוויזיה מעבירה 16 BIT???אחרי שאתה מתגלה לא רציני , אתה מתחיל להמציא דברים ,לא כתבתי דבר כזה !!!אתה לא קורא את הכתבה שאתה בעצמך שלחת והבאת לשירשור כי יש לך בעיה גדולה עם אנגלית !!!באם היית קורא אנגלית היית מסוגל להבין מה אתה שולח !!!מדובר בעומק צבע של עיבוד הטלויזיה ,שנעשה בטלוויזיה לא מדובר בהעברת מידע או מהירות מידע שעובר בכבל !!!העברת מידע בכבל מתבטאת ב-MHZ !!!ומהירות שמתבטאת כאן ב- GB !!!ושוב באם היית קורא אנגלית היית רואה שכבל וטלוויזיה שתומכת בתקן 1.3 +מעביר פי 2 MHZ ופי -2 GB זה רשום בכתבה שאת ה העלית לשירשור , למה אתה לא קורא ??? כי באנגלית ???שאתה מראה דף אינטרנט שאני שלחתי לך בעבר ,לפחות תתן את הקרדיט !!!,לפחות תקרא אותו !!!תנסה להבין את המונחים המקצועים !ועם יש לך בעיה בהבנה תשאל !הקנאה שלך היא פטטית !!!אתה מנסה כל פעם אחרי שאתה נקרא רע מאוד , להציל את כבודך בכתיבת דברים שמסבכים אותך יותר ומראים עד כמה אתה לא מבין .וצער לי זה לא בגלל שאין לך מוטיבציה יש לך הרבה מוטיבציה אבל אין לך הבנה מספיק באנגלית !!!הדור החדש של טלוויזיות אלו הם עם תקנים /חוקים /מונחים חדשים שלצערך לא קשורים לדור הקודם של LCDצר לי שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.