עבור לתוכן

בעיה מרגיזה ב BF2142 - נידוי רגע לפני סיום משחק במקום ראשון

Featured Replies

פורסם

קרה לי כבר מספר פעמים שאני מגיע למקום הראשון רגע לפני סיום המשחק,אני משחק בעיקר בשרתים של סכינים בלבד

וקורה לי שרגע לפני סיום המשחק אני מקבל באן מהמשחק, הפעם בגלל שהרגתי NOOB בעזרת תת מקלע כאשר הוא ניסה להרוג אותי בעזרת עם רובה.

כמובן שבשלבים המוקדמים אם כזה מצב קורה אז המשחק ממשיך כרגיל.

האם גם אתם נתקלים במצבים כאלו של זריקה ממשחק רגע לפני המקום הראשון ?

האם יש מה לעשות בנידון ?

אני רוצה כבר את המדליה הזאת :pissed:

עם מקום שני ושלישי זה לא קורה.

פורסם

אחי יש נובים שלא רוצים שתהיה מקום ראשון אז עושים לך KICK זה קורה לי גם

פורסם

לפי מה שהבנתי השרתים האילו עולים כסף להחזיק שיכול להגיע ל100$ לחודש אם זה שרת 32 שחקנים ranked. אם אתה משחק בשרת כזה ואתה לא משלם בשבילו אתה תלוי בחסדו של בעלי השרת שיש להם שליטה על מי ישחק ומי לא והם יכולים להעיף אותך מכל סיבה שהיא. אם היית משלם לשרת אתה יכלת לקבוע את החוקים ולהעיף כל אחד בלי סיבה.

יכול להיות שזה היה צירוף מקרים . בגלל שאולי מישהו אחר ניסה להכנס לשרת מלא ובגלל שהוא היה משתמש מועדף(משלם על השרת) הוא העיף מישהו שלא היה אחד כזה ויכול להיות שזה היה לפי זמני חיבור לשרת. אולי כדאי להחליף שרת כל כמה זמן. אם אתה אומר שאתה מגיע הרבה למקום ראשון אולי אתה צריך למצוא שרתים ברמה. וחוץ מזה אולי כדאי לך להכנס לאיזה קבוצה כל שהיא ולשחק בליגה או משהו כזה אז אולי תשחק נגד שחקנים יותר מקצועיים . לרוב בקבוצות כאילו יש תשלום חודשי קטן כדי להחזיק את השרת אבל לפעמים בשביל איכות צריך לשלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים