עבור לתוכן

מחשב חדש, אבל אין משחקים

Featured Replies

פורסם

די, נמאס. לפני חודש וחצי רכשתי מחשב חדש ב-6K, אבל אין לי משחקים. חרשתי על Oblivion שקניתי לפני שנה בתקווה שירוץ על 5900XT. סיימתי את המשחק ואני מרגיש שמציתי אותו עד תום. אני משחק כרגע ב-Medieval II, אבל גם המשחק הזה מתחיל להימאס. יש משחקים מעניינים בשוק?

פורסם

איזה סוג/ז'אנר של משחקים אתה אוהב??

יש לך העדפה מסויימת?

פורסם
  • מחבר

אני מאוד אוהבים תפקידים, אבל מאז ימי Baldur's Gate I&II ו-Fallout לא מצאתי משחק תפקידים שריתק אותי זמן רב. אני גם אוהב אסטרטגיה ופעולה.

פורסם

מה דעתך אולי על rome total war, הקודם של מדיבל?

נמאס לך מכל הרעיון של התורות במדיבל?

כי רומא עולה על מדיבל ברוב האספקטים, לדעתי לפחות.

פורסם

ראסמי אין משחקים השנה האחרונות מה נסגר

פורסם

אם בא לך משחק פעולה טוב... (לפחות לדעתי)...

rainbow six: vegas...

הוא לא מאכזב כמו הקודמים בסדרה והוא ממש נחמד

פורסם

אם אתה אוהב תפקידים תשחק ב-KOTOR הראשון, הוא ישן אבל פשוט משחק מדהים.

פורסם
  • מחבר

שיחקתי בהם. לא קניתי כרטיס מסך ב-2K בשביל להריץ KOTOR. את זה עשיתי נהדר גם על 5900XT. אני מתחיל להצטער שלא לקחתי XBOX 360.

פורסם

תשיג את neverwinter nights 2, אחלה משחק.

פעולה יש ספיידרמן, טומב ריידר, אוברלורד, אפילו היטמן האחרון (שאני הורדתי אותו השבוע).

עד סוף נובמבר אמורים לצאת כמה משחקים ממש טובים, בינתיים תלך כמה חודשים אחורה בטוח יש משחקים שיקלעו לטעם שלך...

פורסם

תשמע היית צריך לחשוב על זה קודם או להשיג את המשחקים בדרכים שאסור לפרט פה כי אני יחטוף אזהרה, מה שאתה יכול לעשות זה להוריד משחקים חינמיים (כמו FEAR COMBAT) או פשוט לבזבז כסף על משחקים מקוריים..

פורסם

חופשי אין משחקים טובים כבר כמה חודשים.. בעע.. שעמום.

פורסם

תיהיה כמוני- סבלני

בחודשים הקרבים הולכים לצאת משחקים מעולים שכולם חיכו להם, אולי לך יהיה זמן לשחק בהם, לי בקושי :P

פורסם

Warhammer 40K + Dark Crusade

Command & Conquer 3 Tiberium Wars

Company of Heroes

Doom 3

Quake 4

Civiliaztion 4

פורסם

הג'נר של RPG עבר להיות בעיקר MMORPG עם תשלום חודשי. אני שיחקתי לפני כשנה בD&D online שהוא משחק טוב(עניין של טעם) אבל המחשב שלי בקושי סחב אותו. הRPG היחיד ששיחקתי בזמן האחרון זה zelda : twilight princess על ה WII שלי אבל זה משחק ארוך שאני לא מוצא הרבה זמן לשחק אותו. חוץ מזה אני משחק משחקים אסטרטגיה בתורות ישנים בעיקר ב jagged aliance 2 . בעוד זמן לא ידוע אמור לצאת jagged aliance 3 שמבוסס על המנוע של2 silent storm ראיתי את הסרט מe3 והוא נראה ממש טוב אבל לא בטוח שזה יעמוד בסטנדרטים שלך.

AtR די צודק צריך לבדוק את רשימות המשחקים שיוצאים לקראת חג המולד ולקרוא עליהם כדאי לדעת אם הם מענינים אותך. אני ראיתי את הרשימה של המשחקים של ה WII וממש היה קשה לי להחליט מה כדאי לקנות. יש משחק אחד שאני יודע שאני אקנה (raving rabbids 2 ) . עדיין לא בדקתי את הרשימה של ה PC אבל עד שאני לא אקנה מחשב חדש לא כדאי לי אפילו להציץ שם.

פורסם

משחקים יפים:

GOTHIC 3 (למרות הבאגים שווה לנסות,גם כי תיקנו הרבה מהם ובמיוחד אם יש לך מחשב פצצה)

NWN2 (חמוד אבל טרחני לדעתי)

כל מרוצי המכוניות האחרונים(DIRT, NEED FOR SPEED, )

C&C3 (מעולה)

BIOSHOCK עוד ימים ספורים...

אם אתה אוהב MMORPG ויש לך לשלם תשלום חודשי-

EVERQUEST2(מעולה )

GUILD WARS

WARCRAFT3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים