עבור לתוכן

צפצוף ארוך שחוזר כל כמה שניות ומסך שחור בהפעלת המחשב

Featured Replies

פורסם

היום פתחתי את המחשב, הוא הגיע למסך שצריכים להקיש סיסמא למערכת הפעלה ושם הוא נתקע שהתחלתי להקיש את הסיסמא. אחר"כ שהפעלתי אותו מחדש נתקלתי במסך שחור לגמרי, ואחרי בערך 20 שניות הביוס נזכר לתת לצפצוף ארוך במיוחד של בערך 5 שניות. הצפצוף נפסק ואחרי 5 שניות בערך הוא חזר על עצמו... וככה בלי סוף.

חיפשתי על זה קצת מידע... חלק אומרים שזאת בעיה של זכרון וחלק אומרים שזאת בעיה בכ.מסך. יש לי 2 זכרונות שאת שניהם הסרתי והחזרתי, והחזרתי רק אחד, ואחר"כ רק את השני וזה לא עזר. גם חיברתי מחדש את הכ.מסך, וניסיתי להתחבר לכרטיס מסך ה-on board של הלוח אם וזה לא עזר. כלום לא עוזר. דבר נוסף שניסיתי הוא להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר אותה, היא היתה בחוץ בערך 3 דק'

לוח אם בן 3 וחצי של אסוס AGP (P4S533). מישהו מכיר את הבעיה? :s05:

פורסם

תראה אם זה כמו שאתה רושם ציפצופים ארוקים זה בעית זכרון ,תנתק חשמל ,תוציא את הזכרונות ותנקה אותם עם ספרי אוויר,

אם אין לך אז עם מוחק תנקה את הפינים הזהובים בעדינות,ועם מברשת עדינה גם את התושבות של הזיכרון ,ותחזיר אותם,אם הוצאתה גם

את הכרטיס מסך ,תנקה אותו גם ואת התושבת שלו ותחזיר.

פורסם
  • מחבר

כבר עשיתי את זה אתמול, כל דבר שאני מוציא מהמחשב אני מרסס בספריי אויר. המחשב בכללי מאוד נקי

ועדיין... :(

פורסם
  • מחבר

מקפיץ את ההודעה. בבקשהה אל תתעצלו אם יש לכם הצעה :\ אני מיואש

פורסם

לך לטכנאי.. זאת בעיית חומרה ואף אחד לא יזהה לך בעיית חומרה דרך הפורום.

קרוב לוודאי שרכיב נדפק אצלך, או שמשהו זז. נקווה שהאפשרות השניה.

בהצלחה

פורסם

בדקתה זיכרונות עם Memtest?

פורסם

אולי זה כרטיס מסך.

תחליף כרטיס, ובנתיים נסה לשחק עם הפלאג מאחורה. הדק אותו יותר לכרטיס.

ושחק עם הכרטיס בתוך החריץ שלו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ את הנושא הרחק מהעבר.

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, אבל עדיין, ניסיתי את כל הפתרונות שהציעו כאן ולא עזר. באמת שעברתי על המחשב מההתחלה

ועד הסוף כולל ניתוק וחיבור של כל רכיב מחדש, ניקוי יסודי, בדיקת של זכרונות חילופיים, ניתוק זמני של דיסקים קשיחים ואיפוס הביוס. כלום לא עזר לבעיה המוזרה הזו. מה שכן עשה שינוי באופן מצחיק או ששיניתי לזכרון RAM מאוד ישן, איפסתי את הביוס, ואז פשוט המחשב לא צפצף בכלל אבל גם לא עלה. מיותר לציין שבשאר הזכרונות בבית הוא המשיך לצפצף.

אם מישהו מכיר פתרון אחר... חבל על מחשב נוסף

פורסם

פנית לטכנאי \ לחברה שמכרה לך את המחשב?

אם לא, אז תעשה את זה ותפסיק לרדוף אחרי עצמך

פורסם
  • מחבר

פנית לטכנאי \ לחברה שמכרה לך את המחשב?

אם לא, אז תעשה את זה ותפסיק לרדוף אחרי עצמך

הבנתי מה שאמרת מהתגובה הראשונה, זה פורום תמיכה בבעיות חומרה ואם אין לך מושג, באמת שהתגובה הכפולה הזאת מיותרת

פורסם

אם יש לך במחשב - כרטיס רשת\מאווררים\כרטיס טלוויזיה\או כל כרטיס אחר שעל המחשב, תפרק את כולם. אחרי שפירקת את כל הכרטיסים למיניהם, אם יש לך,

תנסה להדליק את המחשב.

אם הוא נדלק והכל טוב, אז הבעיה היא בדברים שפירקת, פשוט תכניס אחד אחד ותראה איפה הקאש.

אם עדיין יש את הבעיה, אחרי שפירקת את כל הכרטיסים האלו, אז זה לא הבעיה.

עכשיו, אם יש לך כמה זיכרנות במחשב, תפרק אחד, ותשאיר את השני. תראה אם עדיין יש לך את אותו הציפצוף.

אם עדיין לא טוב, שים את הסטיק השני שהוצאת מהלוח, ושיהיה בלוח רק סטיק אחד של זיכרון.

אם עדיין לא טוב, תחזיר את הזיכרונות, ועכשיו נשאר הדיסק קשיח או הכרטיס מסך. (אני מאמין שזה הכרטיס מסך), שים כרטיס מסך אחר של agp.

אם עדיין המחשב לא נדלק, שים דיסק קשיח אחר.

אם עדיין יש את הבעיה, אז לצערנו הלוח אם שלך נדפק. :kopfpatsch:

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:, תגיב אם הצלחת או לא

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה הארוכה, המפורטת והמושקעת :yelclap:

עשיתי את כל מה שאמרת לפני שבוע וזה היה מייאש עד מאוד... הכל פורק והוחזר סימולטנית ובדרך הכל עבר ניקוי מאבק סתם בלי קשר ע"י ספריי אויר. ניסיתי המון קומבינציות, ניתקתי כל דבר בנפרד, ואפילו ניסיתי לנתק 2 דברים במקביל (כמובן שלא היה לי כח לחשוב על כל קומבינציה של 2 רכיבים, אבל ניסיתי "חשודים") והדבר היחידי שהראה שינוי זה שאיפסתי את הביוס ושמתי זכרון מאוד-מאוד ישן ממחשב אחר (ולא מהשניים שיש בתוכו) ואז פשוט המחשב גם לא צפצף... אבל גם לא עשה כלום. בקיצור, בהסתמך על התגובה שלך - הלוח אם שלי הלך ? :kopfpatsch:

פורסם

אם בדקת את כל הרכיבים שבמחשב והמחשב לא עולה, אז כנראה הלך הלוח.

אני לא יכול להגיד לך בוודאות שהלוח הלך, כי זה יכול להיות בעיה אחרת, אפילו הקטנה ביותר שצריכים לבדוק את הלוח טוב טוב.

תראה לי גם הייתה את אותה בעיה כמו שלך, בגלל ששמתי כרטיס רשת שנדפק.

אה כן ובקשר לזיכרון האחר ששמת, אולי הוא לא מתאים.

אולי גם כל הזיכרונות שבמחשב נדפקו, אולי כתוצאה מאובר קלוק שעשית או משהו אחר.

תנסה להחליף עוד זיכרון מתאים אחר, שלא היה במחשב שלך.

אבל רוב הסיכויים שכן הלוח הלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים