עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך אני צריך ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כבר שנה את ה 7600GT מבית nVidia ואני לא מרוצה לרגע זה !

בהתחלה הוא הריץ יפה מאוד משחקים שבאותו זמן היו חדשים וצורכי מחשבים חזקים כגון: CoD2, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., FEAR וכו'

אבל לפני כמה ימים הרצתי לבדיקה בלבד את Serious Sam 2 והוא לא פעל חלק בכלל ועוד משחקים הנחשבים לחדשים !

הדרישות שאני מצפה מכרטיס מסך:

שיפעיל על כל הפילטרים והאפשרויות הכי גבוהות שיש עם הרזולוציה 1600X1200x32bit עם כל משחק עד ל-Crysis עם DX10.

ושיהיה רק כרטיס מבית nVidia ! לא סומך על ATI Radeon

ודרך אגב אני בטוח שכל המפרט שלי גם יתמוך בכל משחק עד לCRYSIS יש לי 2GB DDR2 מבית CORSAIR

ומעבד של AMD Processor 4200+ 64Bit

אז מה אתם אומרים איזה כרטיס יענה לדרישות שלי ? ושיהיה כמה שיותר נמוך אני מנסה להימנע ממחירים גבוהים(יותר מדי גבוהים)

תודה לעוזרים.

פורסם

Nvidia - אין אפשרויות מלבד 8000GTS שעולה 1700שח..

ATI - יש את 1950PRO\XT שיעלו בין 850-1200

פורסם

א) אתה צריך כותרת שאומרת לנו את באפיק של כרטיס המסך והתקציב.

ב) רד מהאווירה של:"אווווווו קרייסיס יהיה משחק כ"כ טוב שאני יצטרך להחליף כרטיס מסך חודשיים אחרי שקניתי את ה-8XXX האחרון שלי!!

פורסם

ה7600GT כרטיס בסדר גמור, לפי דרישותך ה8800GTS 320\640MB יתאימו מNVIDIA או X1950XT 256\512MB מבית ATI.

פורסם

בהתחלה הוא הריץ יפה מאוד משחקים שבאותו זמן היו חדשים וצורכי מחשבים חזקים כגון: CoD2, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., FEAR וכו'

אבל לפני כמה ימים הרצתי לבדיקה בלבד את Serious Sam 2 והוא לא פעל חלק בכלל ועוד משחקים הנחשבים לחדשים !

ממה אתה בדיוק לא מרוצה ?!

אם הוא מריץ יפה את STALKER למשל, אז אין סיבה שהוא לא יריץ את SERIOUS SAM 2.

סטאקר הרבה יותר טובעני מסריוס סאם- ולכן אין סיבה שהוא לא יריץ את סריוס סאם.

ה7600GT שלי מריץ את סריוס סאם 2 יפה מאד על 1280X1024 הכול על HIGH.

פורסם

כמו שכבר נאמר, מה שבאמת יתן לך את האפשרות לשחק עם הרזולוציות והפילטרים שציינת זה GTS 8800

שמחירו בסביבות 1700 ש"ח. לא ציינת תקציב אז אני לא יודע אם יקר לך אבל הדרישות שלך לא קטנות...

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים