פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר בדקתי אין כלום.. בבקשה שמישהו ינסה גם להרשם ל CDKEY ויגיד לי אם זה ככה גם אצלו......http://www.joinfear.com/main
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים כנראה בעיה בדפדפן הכושל של השנים IE העלוב ביותר, כנס לאתר דרך פיירפוקס ותמלא שם תפרטים
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר לא חשוב חבר שלי נרשם בשבילי, משחק נחמד לא יותר... לדעתי מהיר מדי.. בנתיים ראיתי רק מפות במקומות סגורים ולא כל כך התלהבתי מה שכן הגרפיקה נחמדה+
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים גם אני כמוך, איך שהדלקתי אותו חשבתי מהיר מידי.. אחרי כמה זמן אתה תתרגל...
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים לא חשוב חבר שלי נרשם בשבילי, משחק נחמד לא יותר... לדעתי מהיר מדי.. בנתיים ראיתי רק מפות במקומות סגורים ולא כל כך התלהבתי מה שכן הגרפיקה נחמדה+ מהיר ועצבני, זאת המטרה פה במשחק הזה. תן לו את ההזדמנות. שרת מומלץ לדעתי הוא, FireInStyleTroops או משהו כזה, תבחר את זה שמשחקים שם CONQUER ALL.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר אני משחק בו כבר כמה ימים ואם אני לא טועה ראיתי את כל המפות.. יש כמה ממש מוצלחות (במיוחד המפה הזאת עם המיכליות מסע של האוניות.. שכחתי איך קוראים לזה)הגרפיקה ממש טובה והכי כיף להרוג עם ה 10MM הזה שיורה ברזלים.. אני תוקע איתו את כולם בתוך הקיר
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים אבל הוא לא הנשק הכי טוב... הוא הכי חזק, אבל קצב יריה די איטי... תשתמש בG2A2 (או איך שקוראים לו)
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים במפות קטנות אחד מול אחד תיקח את שני האקדחים כן כן חח אני מכסאח איתם את כולם.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מאיפה משיגים Validation code? חשבתי שזה אמור להיות משחק חינמי ברשת זה חינמי :jump1:
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אבל עדיין, צריך את הקודטוב מסתבר שצריך להרשם באתרעכשיו מחכה למייל עם הקוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.