עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FPS כל כך נמוך ב- Counter Strike Source לא יודע מה לעשות

Featured Replies

פורסם

יש בערך 10FPS כשאני משחק עם בוטים 20 על 20 והמשחק לא זז הכל מקרטע ולאט לאט נהיה יותר מהיר כשנהרגים בוטים וה-FPS נהיה יותר גבוה, רק אם אני משחק איזה 5 נגד 5 אז הFPS בערך 30-50 וזה סביר אבל זה משעמם ככה, הורדתי רזולוציה ל-1440 על 900 והשתקפויות, צלליות וכל הדברים האחרים הורדתי ל-Low והכל בהכי נמוך ועדיין אותו דבר. לפני שהתחלתי לשחק הפעלתי את הוידאו טסט והיה FPS גבוה ולא קרטע והיה מצוין. לשחק ברשת עדיין לא ניסיתי כי זה לא מצא סרברים (האינטרנט תמיד נתקע בסופ"ש).

מה אני יכול לעשות, אני חייב לשחק במשחק הזה ודרך אגב 1.6 עובד מצוין (אם זה עוזר איכשהו).

המשחק הוא ללא Steam.

פורסם

יש לך CSS פרוץ :\

פורסם

באתי לרשום לך להוסיף זכרון אבל עכשיו אני רואה שיש לך הרבה זכרון, אבל מעבד חלש...

אתה צריך להשיג מעבד יותר חזק בישביל לעבד מהלכים של 39 בוטים... אולי אין הרבה AI לבוטים אבל ביחד זה הרבה חישובים...

פורסם
  • מחבר

בקשר לפרוץ כן... יש לי את ה-5 דיסקים המקוריים של HL2 אבל שכחתי את הסיסמה של הסטים שהיה לי (לאיזה חודש) ואני שלחתי ל-Valve את הסריאל וצילומים של הדיסקים המקוריים והכל והם שלחו לי בחזרה הוראות לצלם תמונות וזה שכבר עשיתי ושלחתי שוב ובקיצור לא הסתדר והחנות לא מחליפים לי כי זה בעיה "טכנית" הם אומרים אז אני מנסה להשיג את זה בדרכים אחרות.

בקשר למעבד אני בקרוב קונה איזה Core2 Duo לפחות 6320 נראה מה יהיה התקציב.

פורסם

אכן כן, המעבד מאוד חלש והמשחק לא תומך בריבוי ליבות סימן שרק ליבה אחת עובדת והיא שווה פחות או יותר לP4 2.8GHZ, עדיין חלש מאוד 5-7 בוטים גג אתה יכול להריץ הם דורשים כוח עיבוד רב.

אני למשל עם סמפרון 2800 בOC ל2.4GHZ הצלחתי להריץ את CSS מצוין עם 14 בוטים חלק מאוד ב50-60FPS וכשהיו 10 בוטים אז הFPS היה בערך קרוב ל100 וזה עוד היה בCSS הפרוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.