פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים שלום חברה.יש לי מעבד סלרון 3.06 . . . אני רוצה לבצע OC , ורציתי לדעת:1) האם זה אפשרי למעבד סלרון?2) חייב לעשות את זה בביוס או יש וכנה?3) ניסיתי לעשות OC בעזרת תוכנה שהגיע לי אם המחשב ונאלצתי להחליף את כל הויינדוס בעקבות זה...קראית את המדריכים, אבל הביוס שלי או ישן או לא יודע מה כי אין שם את האפרויות שצריך לעשות...בבקשה תעזור לי אם זה.
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים טוב, בעקרון המעבד הזה לא OC כל כל טוב לפי מה שראיתי ברשת.בכל מקרה, אתה צריך להתחיל כרגיל:העלה של ה FSB (לדעתי מומלץ ב 5MHZ כל פעם)הורדה במקביל של מהירות הזיכרון כדי שהוא לא יגבילבדיקת מאמץ למעבדכאשר המחשב אינו יציב- העלת מתחכן הלאה...עקרונית לפי מה שראיתי רוב האנשים שהגיעו לסיביבות ה 3.4-4 עשו שם עם העלאת מתח של 0.1V.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים מחבר לא נגעי בכלום חוץ מהFSB גגעתי איתו ל149 זה 3.450 למעבד....איך אני יכול לשפר? להוריד מהמהירות אתה אומר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.