פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים שלום אז ככה יש לי את המשחק המקורי ולא שיחקתי בו איזה חצי שנה . עכשיו אני בא להתקין ושחכתי את השם משתמש שלי כל מה שנשאר זה הסידי קי ואם אני עושה משתמש חדש אם הסידיקי הזה או כותב שאני לא יכול להשתמש בו בגלל שכבר יש שם משתמש אם הקוד הזה . אין דרך לעשות עוד שם משתמש איתו ? אם אי אפשר מישהו יודע אם אפשר לקנות מאיפה שהו סידיקי ? תודה לעוזרים
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים אתה לא יכול להשתמש שוב ב- Cd-Key.אין מצב שתזכר בשם משתמש לפחות?תנסה לדבר עם התמיכה הטכנית אולי הם יוכלו לעזור לך.בכל מקרה, אם שום דבר לא הולך אתה יכול לקנות שוב את המשחק דרך Steam.
פורסם 2007 באוגוסט 1018 שנים מחבר אבל צריך אשראי ואין לי ואמא שלי לא תביא לי אי אשפר לקנות מאיזה חנות או משהו סידיקי ?
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים www.steampowered.comכנס שם לsupport.יש שם FAQ (שאלות נפוצות)ואימייל שלהם לתמיכה, נסה לחפש בFAQ אם לא מצאת כלום, שלח להם מייל ותגיד להם את הבעיה שלך..די פשוט.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים גם אני שלחתי אימייל והביאו לי...הבעיה היא שהם מבקשים ממך לצלם את הCD KEY ולרשום כל מיני דברים...לקח חודשיים + עד שהם הביאו לי את זה
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים יש בסטים אפשרות שנקראת activate a product on steam....תרשום שם את הסידיקי שלך...גם לי הייתה פעם את הבעיה הזאת ואני זוכר שיש אפשרות לרשום את הסידיקי ואז הם שולחים לכתובת אימייל שלך את השם משתמש והסיסמא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.