עבור לתוכן

לא נכנס לS.T.A.L.K.E.R. !

Featured Replies

פורסם

אחים שלי ! רק אתמול בלילה נכנסתי לסטוקר ושחקתי בכיף כמה פעמים...

פתאום היום אני מנסה להכנס ואני לא מצליח! עולה לי חלון כזה:

4kn6be8.jpg

מה לעשות?? :kopfpatsch:

פורסם

לא רואים את החלון,תבדוק את הקישור.

פורסם

כתוב שם אין כניסה לסינים וכלבים.. ;D

פורסם
  • מחבר

מה??

פורסם

כתוב שם אין כניסה לסינים וכלבים.. ;D

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

פורסם

הבעיה שזה כתוב בגרמנית או דומה לזה,לכן אי אפשר להבין מה הבעיה.

פורסם

דקה אני מבין גרמנית אני אפרש לך מילה במילה:

"הורדת עותק לא חוקי, לכן אתה תשלם בחיים שלך על זה, במשחק הזה בחיים לא יפעל לך על המחשב וכעת אני מגיש נגדך תביעה, אתה הולך לתבוע עמוק בבוץ של עצמך, תחליף חיים וצא החוצה מהקרינה שפה, יש לי תקלה ואני לא יכול לעלות יותר אני מצטער תנסה להתקין אותי מחדש ופנק אותי באיזשהו PATCH, נתראה בZONE"

פורסם

דקה אני מבין גרמנית אני אפרש לך מילה במילה:

"הורדת עותק לא חוקי, לכן אתה תשלם בחיים שלך על זה, במשחק הזה בחיים לא יפעל לך על המחשב וכעת אני מגיש נגדך תביעה, אתה הולך לתבוע עמוק בבוץ של עצמך, תחליף חיים וצא החוצה מהקרינה שפה, יש לי תקלה ואני לא יכול לעלות יותר אני מצטער תנסה להתקין אותי מחדש ופנק אותי באיזשהו PATCH, נתראה בZONE"

ואיזה ה2GB מתבטא? O_O

ניסית להדליק מחדש את המחשב, פותח הדיון? :S

פורסם

2GB זה הנשמה של הWINDOWS שגודלת ונמעכת עקב הזמן, כלומר PAGE FILE.

פורסם

בכל מקרה ,

כמה מקום יש לך בהארד דיסק .?

פורסם

דיי לרדת עליו

אתם לא מצחיקים

אני בכלל לא צוחק פה..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

לא משנה, כבר פתרתי לבד! >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים