עבור לתוכן

תרגול ידע

Featured Replies

פורסם

בקרוב הולך להיגמר לי מאגר השאלות הנחמד שלי(הכוונה לפתרון כולם), חוץ מכמה שקשים לי במיוחד.

אחרי שאני ישב עליהם אני רוצה לתרגל את הידע שלי בצורה יותר אמממ אינטנסיבית או לא יודע. כל העיקרון שיכין אותי למבחנים שונים, בעיקר של הצבא - אך הרבה מעבר.

אם יש למישהו רעיון לתרגול טוב, אשמח לשמוע.

אני לא חושב שהשפה שאני יודע אמור להיות גורם אבל למי שבכל זאת צריך אלה למה שמתכנן לתרגל עליהם:

C, אולי בעתיד גם ++

ASSMBLER

JAVA, עתיד קרוב רחוק

ממש בספק אבל C#

תודה.

פורסם

מצתרף לבקשה. (אני יודע C, VB, pascal)

פורסם

תרגול ידע? עזוב שאלות.

בנה משהו משלך.

משחק

תוכנה

סתם ממשק

קשה לי לתת רעיונות כי אני לא יודע מה בדיוק אתה רוצה לתרגל ובאיזו רמה.

פורסם
  • מחבר

זה גם נכון.

והכוונה הייתה לפרוייקט קטן, השאלה על מה.

פורסם

תרגול ידע לבד זה קצת בעייתי בתכנות.

יש הרבא פתרונות, חלקם סבירים, חלקם גרועים, חלקם טובים. להגיע לפתרון לא בהכרח מספיק. אפילו שימוש נכון בפונקציות קלט יכול להיות בעייתי.

בסופו של דבר פתרון תרגילים יודע מתרגל שימוש בשפה כזו או אחרת, מה שברוב הזמקרים הוא שולי. תרגול יותר טוב לפי דעתי זה תרגול של אלגוריתמיקה. ופה כבר רצוי חוות דעת של בן אדם בעל יותר ידע ונסיון ממך שיכול להסביר לך דברים בעייתים ולהציא פתרונות אלטרנטיביים, ולשפוט את הפתרונות שלך. אם זה מבחינת סגנון, יעילות זמן ריצה, יעילות זכרון וכו'.

אבל בכך מקרה, תפרט יותר מה הרמה, מה אתה יודע ומה אתה רוצה לתרגל.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי אני יודע להצביע על הרמה שלי, כנל על מה שאני יודע.

אני רוצה לתרגל בעיקר צורת חשיבה, לוגיקה, אלגוריתמיקה, יעילות כל אלה..

דרך אגב, די עיניין אותי מה הדרך שבה אתם משתמשים למצוא מספר ראשוני(אני יודע שיש מלא דרכים..), בעיקר מה שאני עושה זה לחלק את המספר לשנים ומתחיל לעבור אחד אחד עד 0, לא הכי יעיל במספרים גבוהים אבל זה מה שיש לי(חשבתי גם על שורש למספר אבל לא יודע אם זה טוב).

פורסם

נספיק לבדוק עש השורש של שמספר( יש לזה הוכחה שאני לא זוכר כרגע), אם השורש לא שלם, אז לעגל.

אחד האלגורתמים הנחמדים עובד על "שיטת האלמנציה" . ננסה להסביר אותו בקצרה...

יש לך מספר כלזהו X ויש לך קבוצה של כל המחלקים האפשרים שלו שהם 2 עד שורש X. לאחר כל בדיקה, אתה מוציא את המחלקים הלא רלוונטים מקבוצת המחלקים. לדוגמה, בדקת את 2 והוא לא מחלק, אין לך סיבה לבדוק את 4,6 8 וכו', הרי אם המספר לא מתלק ב 2 הוא לא מתחלק באף אחד מן הכפולות של 2. ( או שלבדוק את 2 ולאחר מכן לבדוק רק אי זוגיים). לאחר מכן אתה מגיע ל3, שהוא גם לא מחלק, אז את מוציא את כל הכפולות של 3מקבוצת המחלקים האפשריים. הריצה שלך היא בעצם על אותה קבוצה של מחלקים.

הוא לא בהכרח הכי יעיל, אבל נחמד.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sieve_of_Atkin

זה אחד היעילים יותר ( אם לא הכי יעיל).

פורסם
  • מחבר

ממה שקראתי זה אמור להיות מצויין, תודה!

כמובן שאם יש עוד... D=

בקשר למספר הראשוני, הקטע של הורדת כל הכפולות זה גאוני, ממש מצמצם את האפשרויות(אני ישב על זה עוד מעט נראה אם נצליח דרך רקורסיה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים