עבור לתוכן

שאלה ממש חשובה לי על היטמן

Featured Replies

פורסם

קניתי היטמן 4 ועוד לא פתחתי.

קיצר,האם כדאי לקחת את המשחק הקודם של היטמן ואיתו עוד משחק במבצע של 1+1 ב-99 שקל?(דוגמא:פיפא 06,NBA 06,דום 3-שיחקתי ולא סיימתי איתו אבל הדיסקים נהרסו)גם ספלינטר סל 3,FAR CRY וקוויק 4 במבצע נראה לי אבל שיחקתי בהם כבר ויש לי מקוריים.

או להישאר עם היטמן 4 שעלה 99 שקל...(FEAR לא במבצע 1+1)

ובכללי,מה יותר טוב,היטמן 4,היטמן 3 או 2,כי 4 לבד עולה 99 ו-3,2 עולה 99 במבצע ההוא.

תודה רבה לכם.

פורסם

hitman blood money אחד המשחקים היותר טובים שיצאו

קצת קשה צריך לשבת עליו הרבה זמן

אני ישבתי עליו 3 שעות ובקושי עברתי 2 שלבים...

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות על המשחק?

למרות שפתחתי כבר.....

פורסם

Blood Money הינו ללא ספק משחק הHitman הטוב ביותר בסדרה... הוא פשוט מעולה.

הרבה יותר טוב מ-2 המאכזב ו3 הממחזר.

לעומת 1, אני לא יודע, כי הראשון היה די מהפכני ומגניב - אבל בכל זאת, האחרון פשוט מעולה... לעזאזל, יש לך פאקינג משימה במקום דמוי אחוזת פלייבוי! זה מגניב לאללה!

פורסם
  • מחבר

חחח בסוף פתחתי...

אני כרגע בשלב ה-3 אחרי הג'ונגל,עם הסלבריטי הזה..

פורסם

מקווה שתיהנה, משחק ממש ממש כיפי... אחח המשימה באופרה... אוף, בא לי לשחק בהיטמן חדש :P

אני זוכר שממש התבאסתי שסיימתי אותו כי הוא היה ממש ממש כיפי.

Anyway,

Have Fun!

פורסם

אהלן,

המשחק קופץ לי החוצה באחוזה עם כל הבנות בביקיני בכל פעם שאני לוחץ על G כדי להשתמש במשהו...

רק אצלי?

יש פאטצ' שמתקן את זה?

אחלה משחק...

:xyxthumbs:

פורסם

המשחק קופץ לי החוצה באחוזה עם כל הבנות בביקיני בכל פעם שאני לוחץ על G כדי להשתמש במשהו...

אולי מנסים לצנזר לך משהו :lol:
פורסם

כן, את נקודת ה G... :xyxthumbs:

איך אני מתקן את ה "צינזור"?

פורסם

Blood Money הינו ללא ספק משחק הHitman הטוב ביותר בסדרה... הוא פשוט מעולה.

הרבה יותר טוב מ-2 המאכזב ו3 הממחזר.

לעומת 1, אני לא יודע, כי הראשון היה די מהפכני ומגניב - אבל בכל זאת, האחרון פשוט מעולה... לעזאזל, יש לך פאקינג משימה במקום דמוי אחוזת פלייבוי! זה מגניב לאללה!

על הראשון.. אין מה לדבר אגדה

השני היה משחק מצויין למה מאכזב? הוא גם הציג הרבה שיפורים מנוע גרפי מתקדם (שנת 2001 נחשב משחק מאוד מאוד מתקדם גרפית) העלילה הייתה מסובכת קצת אבל לא נורא :S

השלישי היה פשוט ממחזר מהראשון :/ אני לא מחשיב אותו כחלק מהסדרה אבל הפס קול שלו פשוט אין על מה לדבר כי זה אותם שלבים מהראשון ורק השלב האחרון שונה

BLOOD MONEY היה הפתעה מאוד גדולה הציג המון דברים חדשים באמת ראוי להערכה מצד כולם גם העלילה טובה פס קול מעולה

ולנושא:

תשחק בכולם חוץ מהשלישי

פורסם

רק אצלי?

אתה מדבר על blood money?

כי אם כן אז יש בו באג שגורם למשחק לקרוס בשלבים מסויימים בגלל בעיה כלשהי עם הכרטיס קול או משהו כזה. הפתרון הוא די פשוט, אתה נכנס ל DXDIAG ובלשונית "קול" מוריד את ההאצה של הסאונד למינימום. אחרי שאתה עובר את השלב הבעייתי אתה יכול להחזיר את הסאונד לההאצה הרגילה ולהמשיך לשחק.

הכי מצחיק היה אצלי בשלב שמתרחש באופרה, שבו ברגע שהזמרת אופרה הייתה מתחילה לשיר המשחק היה קורס. וזה ממש כמו שאומרים באנגלית: "it ain't over till the fat ladt sings" :lol:

ובנוגע להמלצות על המשחקים, לדעתי כל המשחקים בסדרת היטמן הם נהדרים, למרות שכמובן יש מוצלחים יותר ויש פחות (השלישי למשל). בכל אופן אישית אני ממליץ על כולם.

פורסם

ולנושא:

תשחק בכולם חוץ מהשלישי

למה לשחק בכולם ובשלישי לא לשחק?

פורסם

הבאת לי חשק להוריד את המשחק מחדש :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים