עבור לתוכן

בבקשה עזרו לי מפרט למחשב בערך 2000

Featured Replies

פורסם

היי, סליחה על ההתפרצות. אני זקוקה לעזרה ואודה מאד למי שיסכים לטרוח עבורי. (ואולי יעזור אם תדעו, שאני עוזרת ממש לכל מי שבא לבקש עזרה בנושאים שהם התחום שלי, בפורומים אחרים לגמרי...)

תודה מראש ...

אז ככה, המחשב שלי מת. הוא מת בשיבה טובה אחרי 7 שנים, כך שאני לא מאשימה אפאחד... במעבדה MDS בנשר המליצו לי לא להשקיע יותר מ-700 ש"ח כדי להחליף לוח אם, מפני שבגילו הוא כבר לא ישרוד הרבה.

הבעיה היא שאני צריכה מהר מהר מחשב חדש, ואין לי שמץ של מושג איך מתחילים. ישבתי כאן 3 שעות עם המפרטים וההודעות ויצאתי רק מבולבלת יותר.

מה שאני צריכה זה מחשב בייתי. ושיעלה עד 2000 ש"ח. (אפשר פחות?). הוא לא מיועד למשחקים בכלל, אלא לעבודה משרדית, WORD , מצגות, גלישה באינטרנט, סרטי DVD .

האתר של http://www.mds.co.il/ אני מעדיפה לקנות דרכם, כי המחשב שלי עם כל החומרים החשובים שלי שם, ואני מקווה שהם יעבירו את זה למחשב החדש. (אולי הם יכולים להתקין את כונן הדיסקים, שהעליון שלו הוא צורב וDVD ישר במחשב החדש? זה אמור לעלות פחות ?)

יש שם הצעות למפרטים. אני לא מצליחה להבין (מחשב מורכב זה משהו שהם הרכיבו בעצמם? זה ממוצרי יד שניה? אולי לא כדאי מורכב אלא חדש?)

בבקשה, אם מישהו יכול להעיף מבט ולתת לי כיוון מה לקנות, אני אהיה אסירת תודה.

עוד נתונים :

* יש לי מסך, גם הוא זקן. משקולי תקציב עדיף לי להשאר איתו כרגע. אבל אם חבילה שכוללת מסך היא זולה יותר מלקנות תוך חצי שנה מסך אחר - אז נתמודד ונקנה כבר הכל ודי.

* עכבר, מקלדת - יש לי.

* רמקולים אין, אני צריכה.

תודה כבר אמרתי? ;)

:)

פורסם

תוסיפי את התקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אני יודעת שזה סכום מאד נמוך יחסית להצעות שמסתובבות פה, אבל זה ממש משמעותי לי.

בבקשה :hi:

פורסם

בחנות שלך ממבט ראשון המחירים לא משהו, ואי אפשר לבנות מחשב באתר.

זה יהיה נחמד

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 447 1

לוחות אם Sapphire Pure Elemenent AM2RS690MH AM2 AMD 690G HDMI ¤ 444 1

מארזים JSP-Tech Midi-ATX J-775D + 400W EzCool Black ¤ 217 1

זיכרונות Kingston Original 512MB DDR2-667Mhz K512667 ¤ 127 2

קשיחים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 312 1

צורבים Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 3 Panels(Black/Beige/Silver) ¤ 182 1

רמקולים MicroLab M-223 2.1 Black Wooden 17W RMS ¤ 147 1

מחיר למזומן : : ¤ 2003

הייתי שמח לשים רמקולים של CREATIVE אם היה להם. כמו כן שווה להוסיף כסף ולעלות להרדדיסק של 250 גיגה עם 16 מגה.

מה יש במפרט:

כפול ליבה של AMD, לוח עם כרטיס OB הכי טוב שיש היום, גיגה זכרון, מארז נחמד עם מאוורר 120 (שקט יחסית), דיסק 160, צורב DVD נחמד. רמקולים מהמבחר בחנות.

המפרט בנוי ב www.tms.co.il

פורסם
  • מחבר

וואו תודה !!!!!!!

כל הכבוד על הדיוק - על 3 ש"ח אני מוכנה להתפשר.... :yelclap:

אתה ממליץ על קניה בחנות שממנה הבאת את המפרט? (מקווה שזה מותר להמליץ ולא עובר על חוקי הפורום) אם כן - ואני ממילא צפונית, אז נלך על זה ודי.

ושתי שאלות אחרונות :

1. במחשב ההוא, המת, היה כונן יחסית חדש של DVD . אי אפשר פשוט להעביר אותו כמו שהו במקום לקנות חדש? (ואם זו שאלה מפגרת אז אפשר לצחוק, אני באמת לא הכי מבינה)

2. מערכת הפעלה כלולה אוטומטית בקניה, או שצריך לקנות בנפרד?

תודה ענקית - חבר'ה, תלמדו ממנו, זה מנהל מסור. :xyxthumbs:

פורסם

אפשר להעביר את הכונן.

מערכת הפעלה יש לקנות בנפרד. קני XP אבל אם את מתעקשת על וויסטה אז תוסיפי עוד גיגה זכרון.

אומרים שהחנות בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים