פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים שלוםאני מחובר לHOT ול 012יש לי מודם רגיל של הכבלים והיום רכשתי ראוטר כזהhttp://global.level1.com/products2.php?Id=862&PC1thId=9חיברתי אותו כמו שצריך בהוראות ועכשיו שני המחשבים אמורים לעבוד באינטרטבמחשב שמחובר באופן ישיר (זה שאני מפעיל תחייגן דרכו) האינטרנט עובד כרגיל והכל טובבמחשב השני שמחובר לראוטר המחשב מציג לי ב networkconnections שיש רשת ולמעלה יש תמונה של internet connectionאך לא הדפדפן ולא תוכנה אחרת מצליחה לגלוש באינטרנטהרשת בין שני המחשבים עובדת באופן תקין ואני יכול להעביר קבצים ביניהם חופשיאך עדיין המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנטמה עליי לעשות?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר אני מאוד מאוכזב מהאתר הזהיש לי איזה 30 הודעות שכולן שאלות ששאלתי במשך שנתייםלא קיבלתי תשובה ברוב המקרים וגם הפעם הדיון שלי זוכה להתעלמותזה בגלל שאני חדש?אני חושב אישית שהבעיה שלי היה בעיה קלה יחסית שמומחי רשתות בטח ידעו לפתוראבל חצי תגובה אני לא מקבל
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים קודם כל - אתה לא אמור להפעיל חייגן באף מחשב. אם אתה עושה את זה - סימן לא הגדרת הכל לפי ההוראות. הראוטר הוא החייגן.בוא תגיד לי איך והאם הגדרת את החיוג בראוטר ונמשיך משם.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים כמה שאלות, נסה לענות בצורה מפורטת. השאלה הכי חשובה - איך ביצעת את החיבורים? וידאת שהמודם מחובר ליציאת WAN, ואילו 2 המחשבים מחוברים ליציאות האחרות של הראוטר?שאלה 2: נסה לשלוח פינג לWALLA.CO.IL ודווח אם יש פינג.שאלה 3: מה הכתובות IP שמתקבלות בשני המחשבים? והSUBNET MASK? אתה יכול להעלות גם תצלום מסך של IPCONFIG /ALL בCMD של שני המחשבים אם יהיה לך יותר נוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.