עבור לתוכן

חוות דעת על מחשב מיד שנייה במחיר 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה.

השימוש במחשב הוא רחב למדי: צפייה בסרטים, הורדות, מוזיקה, אינטרנט, משחקים (משחקים קלילים למדי. "שיא הכובד" של המשחקים כנראה יהיה משחקים שיצאו לכל המאוחר ב-2005) ואף מדי פעם תכנות ועריכה גרפית (בתחום עריכה גרפית לא נדרשת יכולת יותר גבוהה מאשר הרצת Flash MX).

עקב תקציב מוגבל (כאמור, 1000 ש"ח) פניתי לשוק מחשבי יד שניה.

מצאתי את המפרט הבא (אני רושם אותו כפי שפורסם) במחיר הנ"ל ואני רוצה לקבל חוות דעת עליו.

מעבד: Pentium 4 775 3GHz 1M Cache box 64Bit

זיכרון פנימי: 1024MB DDR2 533 תוצרת Spectec

כרטיס מסך: GeForce FX6200 256MB Turbo Cache bulk

דיסק קשיח: Western Digital 120GB בממשק SATA

לוח אם: MSI 800 P.E SATA 800

כונן Floppy

מארז: Super ATX for Pentium 4

צורב DVD

מצייר על דיסקים של LG (אני מנחש שמדובר בצורב עם אפשרות Light-Scribe, כי אני באמת לא יודע מה זה "מצייר על דיסקים")

כל זה תמורת 1000 ש"ח.

לי בבית יש מערכת רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר ומדפסת אז אני לא דואג לגבי ציוד היקפי.

יש לי גם דרישה נוספת מהמחשב לגבי מערכות הפעלה (אבל אני אוכל לחיות בלעדיה אם זה כבר יותר מדי לבקש מהמפרט):

הבנתי שמותקנת מערכת הפעלה Windows XP, אך חשבתי להתקין vista home premium. זה בהנחה שהמחשב יוכל להריץ אותה, שה-vista תתמוך במעבדי 64Bit (הבנתי שזה בעייתי מבחינת תאימות עם תוכנות מסויימות, במיוחד מערכות הפעלה) ושיהיו זמינים להורדה דרייברים לחומרה הנ"ל עבור ויסטה.

מעבר לכך חשבתי גם על לעשות Dual Boot עם Linux Ubuntu שהבנתי שהיא ההפצה ההכי ידידותית למשתמש מבין ההפצות השונות של Linux.

אז כמו שאתם רואים אני מתכנן להעמיס לא מעט על המפרט הזה.

בשורה התחתונה- האם הוא יוכל למלא את הדרישות? אם כן, האם הוא שווה את המחיר (לא לשכוח שמדובר ביד שניה)?

כמו שאמרתי קודם, תודה רבה מראש על כל עזרה וסליחה על כל הסוגריים :P

פורסם

לפי דעתי זה מחיר פסדר למחשב כזה.

אני לא סגור על הלוח אם (תבדוק באתר של MSI, ובכלל ביקורות).

עריכה:

וד"א המעבד כולל HT נכון (איזה דגם זה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים