פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים עדכנתי הכל ולא עזר נסיתי כמה דברים שחברה אמרו כאן גם לא עזר. שאני נכנס למשחק אז כמה שניות לפני שהוא זורק אותי יש הודעה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר תנסה להחליף את הקובץ ה EXEאיזה קובץ להוריד כדי להחליף בניהם? [וגם לא מצאתי את הקובץ הזה בויינדוס] איפה הוא נמצא בדיוק?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים PnKBstrB.exeתחפש ב"חיפוש"תנסה לההשיג את הEXE הזה איכשהו ולהחליף נראה אם זה יעזור
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים תגיד רוני....במקרה לא סגרתה ב PROCESSES את PnKBstrB.exe ו PnKBstrA.exe?אולי ב SERVICES עשיתה להם DISABLE???אני סגור שזאת הבעיה כי אצלי ניזכרתי גם היה את זה כשסגרתי אותם בSERVICES כי עיצבן אותי שסתם אוכל ראם...תבדוק טוב!
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים אם אני זוכר נכון, באתר של המשחק או של EA, יש FAQ, שעוזר לך בדיוק בבעיה הזאת ועוזר לך להחליך את ה PNSTR... הוא מוחק ומחדש רק את התוכנה של ה PNKBSTR
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר אם אני זוכר נכון, באתר של המשחק או של EA, יש FAQ, שעוזר לך בדיוק בבעיה הזאת ועוזר לך להחליך את ה PNSTR... הוא מוחק ומחדש רק את התוכנה של ה PNKBSTR אתה מתכוון לזה שבתמונה? כן הורדתי את זה אתמול ובנתיים הוא לא זרק אותי נראה אם זה ימשיך. . אבל שאני מתקין הוא עושה ככה [תמונה שניה] נכנסתי עכשיו וזה זרק אותי. אני יבדוק את מה שHoLy4EvEr אמר. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר אתה מפעיל דרך EA LINK???לא. הוא בכלל לא עובד לי. ושמחקתי את המשחק אין לי אותו בכלל אחרי שהתקנתי חזרה.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים הדרך הכי טובה פשוט תיצור קשר באתר של פאנקבאסטר ותסביר להם את הבעיה תתן את כול הפרטים על המחשב וכו...המענה שלהם דיי מהיר ככה ש100% יענו לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.