עבור לתוכן

שיפור בקונטר סטרייק...

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי שאלה דיי הזוייה אבל זה דיי מדאיג אותי.

אני משחק קונטר סטרייק כבר כמעט חצי שנה (משחק אמיתי ובסרברים טובים לא של נובים), ואני לא מצלייח לקלוט את השיפור במשחק שלי

כאילו אני מניח שאחרי חצי שנה של משחק ברמה אחת מעל הסרברים החלשים (עדיין נון-סטים) חייב להיות איזשהו שיפור.

האם השיפור הזה בא אחרי שנה של משחק או יותר? 8)

פורסם

שלום, יש לי שאלה דיי הזוייה אבל זה דיי מדאיג אותי.

אני משחק קונטר סטרייק כבר כמעט חצי שנה (משחק אמיתי ובסרברים טובים לא של נובים), ואני לא מצלייח לקלוט את השיפור במשחק שלי

כאילו אני מניח שאחרי חצי שנה של משחק ברמה אחת מעל הסרברים החלשים (עדיין נון-סטים) חייב להיות איזשהו שיפור.

האם השיפור הזה בא אחרי שנה של משחק או יותר? 8)

לנעול :kopfpatsch:

מה נראה לך?! למה שלא תשתפר ככל שתשחק? :bash:

פורסם

תפתח שרתים על המחשב שלך עם סיסמא שאף אחד לא יכנס ותתחיל לירות על נקודות בקירות. זה האימון הכי טוב(אני לא מאמין שפעם עשיתי את זה כדי להתאמן, אבל זה נכון).

פורסם
  • מחבר

כאילו ללמוד את ה רקוייל של הנשק? איך הוא מתנהג וזה...

--

בקיצור, לנעול אני קיבלתי תתשובה שלי, אני הזמנתי ת G5.

פורסם

חחח מה קשור G5... אם אתה חושב שבזה שתקנה עכבר שיש לו DPI גדול פי 5 מהעכבר שיש לך כרגע זה לא יהפוך אותך למקצוען.

אני אחרי שנה וחצי במשחק קניתי MX518 וכמובן שזה משפר קצת ת'ביצועים שלך במשחק ואת הדיוק אבל זה לא מקפיץ אותך מרמה אחת לשנייה.

האימון הכי טוב זה פשוט להמשיך לשחק ולשחק ולשחק.... ולשחק ולשחק ולשחק... עד שימאס לך כמו שנמאס לי בסוף חח (אבל לפחות אני ממש טוב עכשיו) :silly:

פורסם

^

נכון למדי,אני חזרתי היום לשחק קאנטר אחרי שלא שיחקתי יותר משנה ואני ממש ירדתי ברמה שלי.

פורסם

כאילו ללמוד את ה רקוייל של הנשק? איך הוא מתנהג וזה...

כן. תוך תנועה, עמידה וכו עד שאתה מתרגל לכל נשק (העין שלך קולטת את הSPRITE והמוח מפעיל פרופיל עבור. משהו אוטומטי כזה).

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחרי כמה שעות של קונטר הגעתי למסקנה:

"השיפור לך תלויי יותר באנשים שמשחקים איתך ופחות ביכולת לך ללמוד ולהתרגל"

פורסם

זה נכון חלקית. אם אתה משחק נגד טובים מידי את לא משתפר בכלל כי הם כל הזמן הורגים אותך. נגד חלשים זה כמו להתאמן על מטרות נעות. הבעיה היא שלא תמיד יש כאלה בנמצא, ולכן אתה צריך להתאמן על נייחות.

פורסם

בכל מקרה כל פעם שאתה משחק זה אימון. בין אם זה עם שחקנים טובים או לא.. בסוף אבל מגיעים לרמה כזאת שאתה מרגיש שהNOOBIM הם כמו מטרות נייחות שצועקות "תן לי HS! תן לי HS!". בהתחלה זה כיף לתת להם בראש אבל אחר כך מתחיל להמאס :lol:

שמעו אולי גם נעשה איזה משחק בין כל אלה שמשחקים פה בפורום CS? אין לי בעיה לפתוח סרבר על המחשב אבל לא יודע כמה אנשים הוא יסחב...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם, :xyxthumbs:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים