עבור לתוכן

בעיית הורדה מ- RapidShare במחשב בעבודה עם חשבון פרימ

Featured Replies

פורסם

אז, מאז שיש לי חשבון אני שולח לאבא שלי לעבודה לינקים בשביל שיוריד לי שם בגלל ששם יש מהירות אינטרנט של 5MB שמוריד מ-RapidShare במהירות של 600-700KBPS בניגוד פה בבית שזה רק 93KBPS (עלוב, אני יודע), בקיצור, אז בפעמים הראשונות שהוא התחיל להוריד שם קבצים גדולים שמחולקים לחלקים ב-WinRAR, האקספלורר הוריד לו את כל הקבצים חוץ מהאחרון שהוא יותר קטן ונגיד שיש קובץ שמחולק לשתיים אז הוא היה יכול להוריד רק את החלק הראשון, הוא יכל להוריד כמה קבצים ביחד בזה לא היתה בעיה. כל פעם שהוא בא להוריד את החלק האחרון אז זה התחיל להוריד רגיל ונתקע אחרי בדיוק 1MB\1%.

כשהייתי אצלו בעבודה לאחרונה ניסיתי להכנס ל-RapidShare דרך אתרי פרוקסי וכאלה ועדיין הבעיה עם הקבצים האחרונים קיימת. אח"כ התקנתי FireFox (האחרון) וגם שם יש את אותה בעיה, מה לא ניסיתי ועדיין הבעיה קיימת. יש לציין שהמחשב והאינטרנט קצת חסומים, אי אפשר לשנות הגדרות של נגיד FireWall או להכנס לאתרי סקס\אלימות (כמובן) ועוד כמה אתרים שאויל מוזכרת המילה סקס או משהו כזה ואי אפשר להכנס גם ל-Gmail זה שמתי לב.

היום (עכשיו) אבא שלי בעבודה מנסה להוריד והפעם כל קובץ שהוא מוריד מגיע ל-1MB ונגמר (לא משה איזה קובץ, ראשון או אחרון), הוא ניסה עם 2 חשבונות שונים של RapidShare ועדיין שום דבר לא עוזר. האם מישהו יכול לעזור לי כאן? אם זה מצליח, הדיסקים הקשיחים שלי יתמלאו בתוך שבוע, אני לא יודע מה עוד יכול לגרום לבעיה, ובלי פרימיום הוא יוריד רק איזה 3-4 קבצים מ- RapidShare ביום עבודה (8-12 שעות).

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

שישאל את מנהל הרשת שלו בעבודה.

נשמע שהוא עלה על העובדה שמישהו שותה לו רוחב פס ופשוט חסם את זה.

הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים