עבור לתוכן

מחפש חוות דעת על : Logitech® Z-5500 Digital

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מאוד מעוניין לקרוא את דעתכם על הסט הנ"ל

הבקורות בחו"ל ממליצים על סט זה, אך בכל זאת אני מעוניין לקרוא דעות של אנשים שאכן קנו .

בנוסף, האם עליי לשקול להשקיע יותר כסף ולקנות מערכת של 7.1 ??

כרטיס הקול שבירשותי הינו X-Fi XtremeMusic

יש לי עוד שאלה מה ההבדל בין היציאות האנלוגיות ודיגיטליות ? האם איכות השמע עולה ? האם בעזרת היציאות הדיגיטליות אוכל לשמוע DTS EAX ו DD 5.1 ??

פורסם

כן תוכל לשמוע DTS וכל החרא הזה ביציאה הדיגיטלית...לא שווה לקנות 7.1 זה לא נתמך מספיק...

המערכת איכותית ביותר וחזקה מאוד...תריץ חיפוש בגוגל בסגנון : Logitech Z-5500 Review

ואתה תמצא הרבה ביקורות...כולם חיוביות :)

אם יש עוד שאלות תשאל.

פורסם

לא מייבאים את החלק הזה לארץ. תנסה דרך האתר של קריאטיב.

פורסם

לא כדאי לקנות את זה. קריאטיב הם חברה מפגרת מבחינות רבות. אחת מהן היא שהם לו תומכים ב-DD ו-DTS בקידוד בזמן האמת. מה שזה אומר בעצם זה שמשחקים ובעצם כל דבר שלא שמור בתור DD או DTS כבר מהתחלה, לא תוכל להעביר בסראונד דיגיטלי.

לכן, כדאי לך להשתמש בכרטיס עם החיבורים האנאלוגיים שלו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי , ומה בנוגע למערכת עצמה ?

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה במטוטה מכם,

לפי http://creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14066

הכרטיס שבירשו מסוגל לפענח את התקנים הבאים :

Sound Blaster X-Fi's THX certification, Dolby® Digital EX1 and DTS-ES1

השאלה שלי האם גם ה- Z-5500 יכול להשמיע אותם אם אני מחבר את הסט באמצעות חיבור אנלוגי

פורסם

Supported digital formats:

Dolby Digital

DTS and DTS 96/24

PCM (uncompressed stereo): 44.1 kHz / 16 bit through 96 kHz / 24 bit

פורסם
  • מחבר

מה עם THX ??

לא ברור לי משהו

מה זה משנה מה הרמקולים תומכים ,שהרי הם מחוברים לכרטיס קול והוא בעצם עושה את כל עבודת הפיענוח...

פורסם

הכל תלוי בצרכים שלך אני למשל קניתי את הרמקולים האלה אומנם הם משמיעים מעולה ואין ספק שהם טובים אבל שאני חושב לאחור אולי לא הייתי משקיע כל כך הרבה כסף על רמקולים כי הם באמת עלו לי הרבה כסף

ד''א מתי שאני קניתי זאת לפני 4 חודשים הייתה תקופה שהיה חוסר ברמקולים האלה ולאף אחד לא היה אותם במלאי ואני במקרה מצאתי חנות שנשאר להם אחד במלאי

פורסם
  • מחבר

הרמקולים יעלו לי בסביבות ה- 2200 שח..

פורסם

אני הזמנתי אותם מ http://www.netshops.co.il

אתם אומרים האתר בטוח, אין שם בעיות ידועות או כל דבר אחר ?

קניתי אותם ב 2,450 + משלוח עד הבית.

ורציתי לשאול יש לי XFI Xtreme Music ורציתי לדעת אם אני יוכל לישתמש ב DIGITAL, אם בדיוק עושים את כל העסק שאני ישמע את כל הסאונד ב 24ביט.

כלומר לדוגמא ב AC3 FILTER זה לשים 24PCM ? וכל מקום אחר מקודדים של סאונד

כלומר לא הבנתי את כל העניין של הדיגיטל, אני צריך חיבורים נוספים או שהכל בא ביחד עם זה, האם אני יצטרך לישתמש ב SPDIF ?

אם מישהו יוכל לסדר לי עניין בבלאגן אני חדש בסאונד אבל בכל דבר אחר אני ברמה גבוהה מזה.

תודה.

הרמקולים שיש לי כרגע נמצאים במפרט, הרמקולים החדשים אמורים להגיע מקסימום עד יום שישי אני מקווה שמחר אפילו.

ו Munky מאיזה חנות ראית שיש להם ? אבל לא ליתמקד על השאלה הזאת, לא לשכוח את השאלות האחרות. :D

פורסם

אל תשתמש בחיבור דיגיטלי. אנאלוגי יישמע טוב יותר בהרבה.

Anatoli.

פורסם

אל תשתמש בחיבור דיגיטלי. אנאלוגי יישמע טוב יותר בהרבה.

Anatoli.

איפה אני יוכל לראות הסבר אחי, אני מאוד מאוד רוצה לדעת מה האפשרויות שיש לי כי יש אנשים שתמיד צריכים עזרה ואני צריך ללמוד בשביל לעזור להם אחר כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים