פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים שלום לכולם יש לי וינדוס ברוסית ואנגלית והוספתי גם עברית בעזרת חבילת ה MUI אז כשה אני כותב ב WORD אני כותב למשל כמה מילים בעברית ואז כשה אני רוצה לכתוב מילה אחת או כמה באנגלית זה חוזר לי להתחלת השורה וזה לא מסודר בכלל שלא לדבר כשה אני יורד שורה זה בכלל עשוה לי בלאגן . אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד ה WORD באנגלית
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים יש שני מאפינים שאתה צריך לשים לב אליהם: 1. כיוון פסקה - שמאל לימין. ימין לשמאל. 2. יישור פסקה- טעות נפוצה היא להשתמש בכיוון פסקה משמאל לימין ויישור לימין, בכתיבה מעורבת הבעיות מתחילות. את כיוון הפסקה תבחר כך שהוא משקף את הכיוון של השפה העיקרית בטקסט, את היישור תבחר לפי תפקיד הפסקה בטקסט. אני מקווה שזה יפתור לך את הבעיות.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר אחי אני לא מצליח נסיתי לעשות זה בכול זואת לא מובן כשה אני כותב בעברית זה בסר כשה אני רק מוסיף מילה אחת באנגלית זה עושה לי בלאגן ניסיתי לסדר את זה אבל כשה אני יורד שורה זה יורד לי חצי אחד ואת השני משאיר למעלה מה אני יכול לעשות עוד
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר הנה תסתכל זה מה שקרה לי כשה אני כתבתי את זה ואפילו ניסתי לעשות העתק הדבק מהאתר ובכולך זואת זה בילגן לי הכול
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים התכוונתי לקובץ המקורי לא לתמונה, אבל זה נראה שאתה משתמש בכיוון פסקה משמאל לימין במקום מימין לשמאל. איזה משני הכפתורים הבאים אצלך לחוץ? שמאל לימין. ימין לשמאל. אם אתה לא מוצא את הכפתור תלך ללשונית האפורה בסוף הסרגל כלים של העיצוב (הסרגל עם ה B I U).
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר תודה רבה אחי על העזרה הבעיה הייתה בסרגל הכלים זה ההיה מסומן על LEFT TO RIGHT עכשיו כשה שניתי את זה זה בסדר תודה רבה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.