עבור לתוכן

בעיה באופיס 2003 עם WORD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי וינדוס ברוסית ואנגלית והוספתי גם עברית בעזרת חבילת ה MUI אז כשה אני כותב ב WORD אני כותב למשל כמה מילים בעברית ואז כשה אני רוצה לכתוב מילה אחת או כמה באנגלית זה חוזר לי להתחלת השורה וזה לא מסודר בכלל שלא לדבר כשה אני יורד שורה זה בכלל עשוה לי בלאגן . אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד ה WORD באנגלית

פורסם

יש שני מאפינים שאתה צריך לשים לב אליהם:

1. כיוון פסקה -

left_to_right.gif שמאל לימין.

right_to_left.gif ימין לשמאל.

2. יישור פסקה-

word25.gif

טעות נפוצה היא להשתמש בכיוון פסקה משמאל לימין ויישור לימין, בכתיבה מעורבת הבעיות מתחילות.

את כיוון הפסקה תבחר כך שהוא משקף את הכיוון של השפה העיקרית בטקסט, את היישור תבחר לפי תפקיד הפסקה בטקסט.

אני מקווה שזה יפתור לך את הבעיות. :hi:

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא מצליח נסיתי לעשות זה בכול זואת לא מובן כשה אני כותב בעברית זה בסר כשה אני רק מוסיף מילה אחת באנגלית זה עושה לי בלאגן ניסיתי לסדר את זה אבל כשה אני יורד שורה זה יורד לי חצי אחד ואת השני משאיר למעלה מה אני יכול לעשות עוד :s07:

פורסם

אם זה לא קובץ גדול אתה יכול להעלות אותו לאתר ואני אנסה לבדוק מה הבעייה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הנה תסתכל זה מה שקרה לי כשה אני כתבתי את זה ואפילו ניסתי לעשות העתק הדבק מהאתר ובכולך זואת זה בילגן לי הכול

asdqp8.th.jpg

פורסם

איזה משני הכפתורים הבאים אצלך לחוץ?

פורסם

התכוונתי לקובץ המקורי לא לתמונה, אבל זה נראה שאתה משתמש בכיוון פסקה משמאל לימין במקום מימין לשמאל.

איזה משני הכפתורים הבאים אצלך לחוץ?

אם אתה לא מוצא את הכפתור תלך ללשונית האפורה בסוף הסרגל כלים של העיצוב (הסרגל עם ה B I U).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי על העזרה הבעיה הייתה בסרגל הכלים זה ההיה מסומן על LEFT TO RIGHT עכשיו כשה שניתי את זה זה בסדר תודה רבה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים