עבור לתוכן

Starcraft II Initial Hands-On Impressions

Featured Replies

פורסם

כתבה ראשונית על הדמו של SC שהוצג בblizzcon

http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/news.html?sid=6176164&tag=topslot;title;2

אני חייב לציין את היחידה המגניבה החדשה של הterran שנקראת VIKING.

מדובר בשידרוג של הgoliath הטוב והישן, רק שהפעם הרובוט יכול לשנות צורה (כמו הרובוטריקים) ולהפוך למטוס!

מה שמאפשר לדוגמא לטוס מעל להגנות האוויר של האויב ולשנות צורה בחזרה לMECH ולזרוע הרס :cool2:

http://www.starcraft2.com/features/terran/

פורסם

תכלס, לפחות עכשיו זה נראה כמו starcraft 1 על מנוע גרפי משופר.

אני מקווה שהם לא יגזימו עם הגישה הזו של "לא להמציא מחדש את SC", כי אחרי 10 שנים יש הרבה דברים שאפשר לשנות.

פורסם

"everything looks and feels overwhelmingly like the original Starcraft"

תודה לאל שבליזארד נשארו עם אותה הנוסחא המנצחת של starcraft.

פורסם

אז קיבלנו את אותו המשחק רק עם גראפיקה חדשה?

"כמה מלהיב...." :sleep: :sleep: :sleep:

פורסם

האמת שהטריילירים לא גרמו לי ואו כזה, כאילו לא התלהבתי במיוחד לא יודע למה.

דבר אחר, נראה שהם הוסיפו המון יחידות (בתוספת לאלו שכבר קיימות) וזאת בעייה לדעתי, כי אתה מוצא את עצמך מפקד על 20 יחידות שונות ואתה צריך לתפעל את כולן בו זמנית בקרב, זה לא קל בכלל ודי מתסכל.

מעבר לזה הגראפיקה נראת סבבה ולמרות הכל אני בטוח שזה יהיה משחק טוב אבל לא נראלי שאני יעזוב את סטארקאפט הראשון.

פורסם

האמת שהטריילירים לא גרמו לי ואו כזה, כאילו לא התלהבתי במיוחד לא יודע למה.

דבר אחר, נראה שהם הוסיפו המון יחידות (בתוספת לאלו שכבר קיימות) וזאת בעייה לדעתי, כי אתה מוצא את עצמך מפקד על 20 יחידות שונות ואתה צריך לתפעל את כולן בו זמנית בקרב, זה לא קל בכלל ודי מתסכל.

מעבר לזה הגראפיקה נראת סבבה ולמרות הכל אני בטוח שזה יהיה משחק טוב אבל לא נראלי שאני יעזוב את סטארקאפט הראשון.

המשחק עוד רחוק מאוד מלהיות אפילו בשלב הalpha. בליזרד כבר אמרו שהם לא יוציאו אותו לפני 2008, ככה שיש עוד המון זמן לעבוד על המשחק, והמון דברים לעבוד עליהם. בראיון מסוים עם browder או איך שלא קוראים לבחור הזה שמנהל תעסק שם, כבר נאמר שהם מנסים למצוא את האיזון בין כמות היחידות לבין התפקוד שלהם וגם שלא יעמיסו יותר מדי על השחקן. ודווקא לא היו כל כך הרבה יחידות, אבל אולי זה רק אני.

אבל כבר עכשיו, אפילו שהמשחק לא קרוב להיות למשהו קרוב לגמור, אפשר לראות שהתגובות מאוד חיוביות. תחשבו רק מה יהיה כשהמשחק יצא? יהיה טירוף.

חוץ מזה, זה ידוע שדרום קוריאה תכריז מלחמה על קליפורניה אם בליזרד יפקששו את SC2 ::)

פורסם

נראה כמו C&C3.. רק גראפיקה טובה, יחידות חדשות והנוסחה הישנה והטובה :smile1:

פורסם

אל תשווה אותו ל CNC 3 :s07:

מהסרטון המשחק נראה פשוט מדהים,רק שיגיע אלינו כמה שיותר מוקדם :P

פורסם

הא באמת? מה בדיוק מזכיר לך את CNC? המבט מלמעלה? :|

פורסם

הא באמת? מה בדיוק מזכיר לך את CNC? המבט מלמעלה? :|

:lol: :lol: . נראה יפה המשחק .

פורסם

התכוונתי, שהוא לא חדשני או משו.

הוא מציג את השיפור שCNC3 הציג מ Tiberium Sun ל Tiberium Wars..

שזה גראפיקה,יחידות חדשות ונוסחה ישנה :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים